cnm bugunde annemdeyim. minikle ilgileniyorum. o yuzden fazla bakamiyorum. aklim hep burda ama
fundos cidden cok sacma, idareli kullanin barii
sedoo kusummmm
lizoda gelmiss
cnm bugunde annemdeyim. minikle ilgileniyorum. o yuzden fazla bakamiyorum. aklim hep burda ama
fundos cidden cok sacma, idareli kullanin barii
sedoo kusummmm
lizoda gelmiss
fundoss cookk guzelll ama oglusuuu dunya tatlisi olacakk
fundoss cookk guzelll ama oglusuuu dunya tatlisi olacakk
oğluşummm ayyy tulum giydircem onaaa off yaaaa annii anniii dicekkk
ayşemm, bende diyorum niye görünmüyor bu kız
annene soğan suyunu içiriyordun...şimdi yediklerini de yedirme sakın kadına
ben buralardayım aysenurum sen yoksun
niye oğluş kızıda güzel olurbenim kızım olsun
zaten annem sogan suyunu icti reflusu vardi, cok rahatsiz oldu kadinbirdaha icmedi ztn
o yuzden gelemiyorum sedoss. minik birakmiyor. tablete saldiriyor. dis cikartiyor birde, biraz huysuzluk yapiyorr
fundoss oglus istiyorr, o yuzden ole soyledim. bende kiz istiomm yaa
Kolay gelsin cnm bnm
KolaY gelsinn sosyalcannn. Cok opuyorum senii. Gec kalmaaa
KIzlar oku oku gulmektn oldm annem dioki neye guluosun tele bakip :)) kizlar sapikca olay yasayanlr unutun bu pis seyleri
Bnmde vardi bi anim gerci sonu kotu bitmisti kiz kardesim beni sinirlendrmisti kovaliyodum evi icinde bizim ev o zmn salon balkon otrma odasi baglantiliydi rahatca kosup duruyoduk yakalasm sacini cekicektimama olmadi salonun kapisini kapatinca ben küt diye kapinin camina dalmistim bilegimde yara izi vardir hala
Tatlislar iyiki vrsinz vvalla cok iyi oldu bu
Buzdolabi kapisini yarim acip isigina bakardm bnde hay Allah
Canlar tez zamnda bizim bebislerde gelir ins onlarinda boyle guzel anilari olsun kotu insanlarla karsilasmasinlar hic
Ben geldim herkes kayboldu yaff
iyi çalışmalar canom
buzdolabını bir çok kişi yaparmış , demek yakalasan saçını çekecektin heene güzel öyle koşuşturmak
inşallah aybikecan bizim zamanlarımızda kalabalık yaşamanın ve teknolojinin çok ilerlememesinin, yeşilliğin ölmemesinin bunun gibi bir çok güzellikleri vardı şanslıydık :)) ...İnşallah bebişlerimiz güzel bir şekilde yaşarlar , pek umutlu değilim zamandan ama........ hep şunu söylerim ,eşimle de konuşuruz umarımm yapabilirizz , miniğimize zamanımızda ki oyunları öğreticem körebe , alman ebesi , mendil kapmaca ve dışarıda onunla çocuklar gibi oynicam...İnşallahh hepimiz aklımızdan miniğimizle ilgili geçirdiğimiz bütün her şeyi yapabilriz canııımm
Kızlar selaamm oku oku bitiremedim :)) öldüm gülmekten Allah iyiyliğinizi versin..
Canım bu ay benimde geç oluyo yada olmadı nedense ben bu aydan unutlu değilim(
Senin yurtlama zamanların kesin iyi değerlendir
Hepsine bayıldım yaa benimde var ama telden yazmak zor ama yazıcam kısacık..
İlkokul 3 yada 4 e gidiyorum ve ben r harfine y diyordum o dönemlerde :) bi gün biri para kaybetmiş ben buldum öğretmene götürdüm oda dedik bütün sınıfları gez para kaybeden varmı diye sor dedi
Malum emir büyük yerden ben tüm sınıflara giriyorum ve "paya kaybeden vay mı" diye soruyorum
Ama millet nasıl gülüyo bana ve ben utancımdan ölüyorum ben bitirdim gezmeyi ama çok ağlak biri olduğumdan da oturdum ağladım ben niye r harfine y diyorum diye :)) nasıl hırs yaptım görsenin hergün r harfi deme çalışması yapıyordum
Gerçekten gençliğimzde sagtık biz ve iyi ki safmışız
Canım benim malesef ki gelmiyor idam keşke gelse .. daha nice hikayeler varben bunların en pislerini hergün görüyorum ve gelecek için çocuklarımız için endişeleniyorum.. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın inşş.. Ben mahkemede çalışıyorum hemde ağır cezada.. Hayatımın en büyük tecrübesi oldu ama kötü yanı kimseye güvenmiyorsun (
Ayrıca kızlar benimde ayağım büyük 40 numara ama oda olmuyo bulamıyorumhep imreniyorum küçük ayaklara.. 41 rahat oluyo
Kizlar masallah ne kdr buyukmus ayaklrinz bnm 38 sizin boylar uzun herhlde
Kesinlikle katılıyorum canım o çocukuk yok teknoloji var.. Bende sek sek oynamayla ip atlamayı çok severdim :)
Sorma canım ben sevmiyorum hiç bişi alamıyorumbenim boyum 1.70 küsürü varmı bilmiyorum.. Benim eşim benden kısa :))
Bana da her seferinde kısık bir sesle aynı repliği söyletirler:
"41'i var mı?"
Topiktekilrn hepsi buyuk ayakli galiba
Maşallah uzun boyluymussn bnm 1.66 turkiye standartlrnn ustundeyim ama yine de 1.70 olmayi isterdim
Evet cnm cok isterim ikizlermn olmasini inss olur anneannem inde ikizlri varmis vefat etmislr
Fundos hanim bnm ayagm normal bi kere
yazdıklarınızı okuycam diye canım çıktı ama gülmekten yıkıldım resmen çok tatlısınız hepiniz. komik değil ama benim de bir anım var ben bu yaşıma kadar hiç çiğ soğan sarımsak yemedim kokusunu alınca çok kötü olurum. ablamda benim aksime bayılır sabah akşam yesin sıkılmaz. küçükken beraber uyurduk biz geceleri ablama sarılmadan uyuyamazdım korkardım çünkü soğan yediği zamanlar da ona sarıldım ama kıza yüzünü diğer tarafa çevir nefesini bana doğru verme diye kızardım bide garibim o da hiç ses çıkarmazdı.:26::26::26:çok kötüyüm ben yaa
yaa bu topikte hep dev insanlar varrbenimde boy 1.75. ayakkabidada 41 daha rahat oluyor aslindaa bazen istedigim ayakkabilarinnumarasini bulamiyorumm
bu arada alman ebesi nasil oynaniyor sedomm
Bu arada Ultrason yarin cekileck kizlar dr a sordum bebk dusunuyorum diye adete de az var diye ultrason zararsz dedi gonlum rahat ins gelmistr bebis
Ama niye bisi hissetmiyorum biliyorum sosyalcim kizacak bana ama belirti olmaya bilr dio herzmn ama yinede bi umut ariyo insan
Eşim iş için Almanya'ya gitmişti. Şimdi Christmas zamanı tabi, her yer şenlikli.
Sağolsun düşünmüş bir sürü hediye getirmiş. Öyle ki kucağım doldu. Sonra düşündüm bu nimetleri veren Allah, en küçüğünden en büyüğüne her şeye Kadir. Duayı kabul edecek ki, dua etme şansı veriyor. Yoksa o şansı da vermezdi, dilimize düşürmez, elimizi açtırmazdı. Yeni ev, yeni iş, yeni hayat, yeni bebek... Hayatımızda hayırlı ne kadar güzellik varsa bizi sürprizleriyle sevindirsin Rabbim. :124: :124: :124:
Kizlar ben cikiyorum..yine kizcaksinz ama en son yazdigima kimsecikler bisi yazmadi guzel muhabbetler..
Kızlar cnm yaş pasta istedi olsada yesek
ben mozaik pasta yaptım dün gel ye
mozaik pastasinaa bayilirimmm
sağolun kızlar tşk ettim gittim hemen geldim
benimde koşmaktan ve bisikletten düşmekten diz kapaklarım hep yara içindeydi kısa etek giydiğimde hiç hoş durmuyor
yeni geldim kuzummm
sağol canım
yaşasın bi 40 numara daha, işinde zormuş canım Allah sabır versin
ben 1.80 im canım
süpermiş, bende utanarak söylüyorum yaa
maşallah deme kız ne maşallahı
benimde anne tarafım hep ikizzzzz
evet kötüymüssünnn
bende yaşıyorum o durumu, gidip depoya bakıp geliyorlar kalmamış abla diyorlar, çıldırıyorummm
neden kızayım kuzum aşk olsun, sadece vücudumuz bize bazen oyun oynayabiliyor diyorum, bu arada ultrasondan bir şey olmaz kuzum gönül rahatlığıyla çektirebilirsin , doktora sordum bir şey olmaz dedi, ama mamografiyi önermiyorlar canım hamiş olma durumunda falan
amin canımm aminnn
görüşüürz ama çok bekletmeee bizleri
aramızda hamişler var kızlarrrrrrr yazık canları istemesin şimdi
ne çok yazdımmm beee affedin kuzucukalarrr
canım benim ya canın mı çekti
yaa ben mozaik pastasini her gun yiyebilirimmama biraz canimm cektiii, evde malzeme olsa yapardimm
zor canım şu diş olayları
insan dayanamıyor ama fazla kucaklama senin içinde tehlikeli haberin olsun
çok üzüldüm canım ya hiç demiyeydim keşke
yaa ben mozaik pastasini her gun yiyebilirimmAma biraz canimm cektiii, evde malzeme olsa yapardimm
bende öyle sandım bi ara canımm,ayyy sosyalcannn, bi an hic bitmeyecek sandimmmasallahh sende manken gibisin kizz
Sosyal kızzz 1,80 mi maşallaaah o ayağı hakediyo o vücut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?