Ağlayakta gözden mi olak???

off kızlar offf eve gitmek istemiyorum, burda durmak istemiyorum,dolmuşa binmek istemiyorum
kocam yok yalnızım yine bu gece efkarlıyım başım dumanlı

kızzz çok duyarlılar bu ayşenurla sedommm haaa bize ayıp olmasın die

ayy canlarım benim hiç öyle şey olur mu kendi adıma ben daha çok mutlu olurum gün be gün minnoşların nasıl geliştiklerini görür mutlu oluruz, yine de kendi istekleri tabii , bana saygı duymak düşer

yaaa kıyamammm ahh ezo ahhhh

Nolcak kız pastaneden alıversin eşleri bi zahmet

siz neden hamilelik takvimi yapmıyıorsunuz :44:

kızzz çok duyarlılar bu ayşenurla sedommm haaa bize ayıp olmasın die

ayy canlarım benim hiç öyle şey olur mu kendi adıma ben daha çok mutlu olurum gün be gün minnoşların nasıl geliştiklerini görür mutlu oluruz, yine de kendi istekleri tabii , bana saygı duymak düşer

Nolcak cnm bencede takvimi yapın bebişleriniz gün gün nasıl büyüyor sizde görün bizde görelim yapın yapın bence

off kızlar offf eve gitmek istemiyorum, burda durmak istemiyorum,dolmuşa binmek istemiyorum
kocam yok yalnızım yine bu gece efkarlıyım başım dumanlı

oyyyyy canım benim yaaa kıyamammmm
git bi güzel dinlen bebişinle sendeee
canım servis yokmu yaa memur değilmisin sen kuzummmm
çekilmiyo valla akşam saati offf

evet canlarrr takvim yapınnnn heryer mavii takvim olsun herkesinkinde ayy ne güzellll

ilerdede şley yaparız hani yapıyolar ya kilo verme takvimi

oyyyyy canım benim yaaa kıyamammmm
git bi güzel dinlen bebişinle sendeee
canım servis yokmu yaa memur değilmisin sen kuzummmm
çekilmiyo valla akşam saati offf

ne servisiiii utanmasalar bize bıraktırtcaklar kendilerini
ahhh eski rektörümüz nerdeee

sizde hamiss olun hep beraber koyalim, o heyecani birlikte yasayalimm ben sizi bekleyecemm

lizocan aksam bende gelirim bi terslik olmazsaa

oohhh sözleri de alıyorum kiii dokunmayın keyfime
bide ben gelemiyormuşum inş uyuyakalırım hemencecik yarın olur

evet canlarrr takvim yapınnnn heryer mavii takvim olsun herkesinkinde ayy ne güzellll

ilerdede şley yaparız hani yapıyolar ya kilo verme takvimi

inşallah canım benimm

sizde hamiss olun hep beraber koyalim, o heyecani birlikte yasayalimm ben sizi bekleyecemm

çok düşüncelisin canım, Rabbim o güzel yüreğine göre versin inşallah, bence yap hangi birimizi bekleyeceksin, hem ben o tabloları gördükçe daha mutlu oluyorum

ne servisiiii utanmasalar bize bıraktırtcaklar kendilerini
ahhh eski rektörümüz nerdeee

anammmm bende memur olsam diye hayal kuruyom ama üniversitelerde zor diye okumuştum memurluk forumda

kızzz yapppp ne beklicen belki hemen olmayacak bizim o heyecanı o duyguyuda yaşa hakkındırrrr

inşallah canım benimm

çok düşüncelisin canım, Rabbim o güzel yüreğine göre versin inşallah, bence yap hangi birimizi bekleyeceksin, hem ben o tabloları gördükçe daha mutlu oluyorum

anammmm bende memur olsam diye hayal kuruyom ama üniversitelerde zor diye okumuştum memurluk forumda

kızzz yapppp ne beklicen belki hemen olmayacak bizim o heyecanı o duyguyuda yaşa hakkındırrrr

olsunn biraz daha beklerimmm. hemm ben bu ay sizden cok umutluyummmm yavrularrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…