olsunn biraz daha beklerimmm. hemm ben bu ay sizden cok umutluyummmm yavrularrrrr
Topiginizin alingani geldi kizlar kusuruma bakmayin bu ara boyleyim dunde kocis bnle ilgilenmedi diye yaninda gizlice gozyasi döktüm görmesin diyede sakliom
Sosyalcim cnm bnm bundan sonra belirti aramiyorum
Fundos gercktn alinganim yaf malum yengec burcu iste
Entelkedi cnm belirti aramak istemiyorum aslinda ama forumda herkes belirtilerini yazinca bnde niye yok diorum
ne servisiiii utanmasalar bize bıraktırtcaklar kendilerini
ahhh eski rektörümüz nerdeee
bende yengec burcuyum aybiscann. anneme cok duskunumdur. birde yengecler cok evcimen olur ama bende pek alinganlik yok. sadece esime alinganlik yaparimmoda bilinclii cok hosuma gidiyorr
he kızz benim kociş çok evcimen annesine çooooooook düşkün
ama sorumluluğunu çok bilir çalışkan evcimen olması süperrrr
batları yaklaşan arkadaşlarım
azapçiçeği ne yaptın oldun mu kızz
Aybike- serçem-fatmaesra testleri hazırlayın iyi haberler bekliyoruz sizden
inşallah canım testleri alıp stoklayayım en iyisibende belirti de var ama inşallah psikolojik değildir.:44::44::44:
evet fundos ayni beni anlattinyengec erkegi en ideal es derler hep
benim esim koç
bende yengec burcuyum aybiscann. anneme cok duskunumdur. birde yengecler cok evcimen olur ama bende pek alinganlik yok. sadece esime alinganlik yaparimmoda bilinclii cok hosuma gidiyorr
inşallah canım testleri alıp stoklayayım en iyisibende belirti de var ama inşallah psikolojik değildir.:44::44::44:
ayyyy Allaha şükür hep diyorum şanslıyımmm diye kız eşten yana çok iyi özellikleri var
koçmuuu hımmm babamda koç
çok iyi çok saftır ahh ahhh annemi deli ediyor annem evin erkeği gibdir bizde
Tatlim yengecin tum ozellikleri bnde var
Kociste basak burcu cok inatcidir biraz zitlasirz bnm gibi duygusal bakmaz olaylara
Topiginizin alingani geldi kizlar kusuruma bakmayin bu ara boyleyim dunde kocis bnle ilgilenmedi diye yaninda gizlice gozyasi döktüm görmesin diyede sakliom
Sosyalcim cnm bnm bundan sonra belirti aramiyorum
Fundos gercktn alinganim yaf malum yengec burcu iste
Entelkedi cnm belirti aramak istemiyorum aslinda ama forumda herkes belirtilerini yazinca bnde niye yok diorum
bizimki cok fenaa. her zaman bir agirligi vardirr. uyaniktirsabirsizdir,sinirlidirr ama kalbi cok temizdir
ins bebistirr fatmacann
Tatlim ins bebektendir bugun bnde test aliym evde dursun dedim ama vazgeçtim
bizimki cok fenaa. her zaman bir agirligi vardirr. uyaniktirsabirsizdir,sinirlidirr ama kalbi cok temizdir
bizdede zitlasma olayi varrronlarda evliligin tuzu biberi cnm
bizdede zitlasma olayi varrronlarda evliligin tuzu biberi cnm
Bnimkide sabirszdir hersey hemn olsun ister biraz dedgm dediktr ama gercktn cok dürüsttur kalbi temizdir
Allah basimizdan eksik etmesin kocisleri.
inşallah canım senin belirtin yokmuş ama kişiden kişiye değişir inşallah seninde bebişin vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?