Ağlayakta gözden mi olak???

Topiginizin alingani geldi kizlar kusuruma bakmayin bu ara boyleyim dunde kocis bnle ilgilenmedi diye yaninda gizlice gozyasi döktüm görmesin diyede sakliom
Sosyalcim cnm bnm bundan sonra belirti aramiyorum
Fundos gercktn alinganim yaf malum yengec burcu iste
Entelkedi cnm belirti aramak istemiyorum aslinda ama forumda herkes belirtilerini yazinca bnde niye yok diorum

bende yengec burcuyum aybiscann. anneme cok duskunumdur. birde yengecler cok evcimen olur ama bende pek alinganlik yok. sadece esime alinganlik yaparimm oda bilinclii cok hosuma gidiyorr

Son düzenleme:
bende yengec burcuyum aybiscann. anneme cok duskunumdur. birde yengecler cok evcimen olur ama bende pek alinganlik yok. sadece esime alinganlik yaparimm oda bilinclii cok hosuma gidiyorr

he kızz benim kociş çok evcimen annesine çooooooook düşkün
ama sorumluluğunu çok bilir çalışkan evcimen olması süperrrr

evet fundos ayni beni anlattin yengec erkegi en ideal es derler hep

benim esim koç

ayyyy Allaha şükür hep diyorum şanslıyımmm diye kız eşten yana çok iyi özellikleri var

koçmuuu hımmm babamda koç
çok iyi çok saftır ahh ahhh annemi deli ediyor annem evin erkeği gibdir bizde

Tatlim yengecin tum ozellikleri bnde var
Kociste basak burcu cok inatcidir biraz zitlasirz bnm gibi duygusal bakmaz olaylara

ayyyy Allaha şükür hep diyorum şanslıyımmm diye kız eşten yana çok iyi özellikleri var

koçmuuu hımmm babamda koç
çok iyi çok saftır ahh ahhh annemi deli ediyor annem evin erkeği gibdir bizde

bizimki cok fenaa. her zaman bir agirligi vardirr. uyaniktirsabirsizdir,sinirlidirr ama kalbi cok temizdir

bizimki cok fenaa. her zaman bir agirligi vardirr. uyaniktirsabirsizdir,sinirlidirr ama kalbi cok temizdir

Bnimkide sabirszdir hersey hemn olsun ister biraz dedgm dediktr ama gercktn cok dürüsttur kalbi temizdir
Allah basimizdan eksik etmesin kocisleri.

fenamıııııııı uyanıkmııııııııııııı o koç değil yada babam değil
sinirli hiçç değil bi defa sesini yükseltmedi düşün bizlere o derece çok duygusalll
ama bakkk kalp temizliği aynı
babişim çok saf çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…