Ağlayakta gözden mi olak???

benaycim durex i sakin kullanma. ben 2 ay kullandim, olmadi. 3. ay gleit geleni kullandim, hamile kaldim. durex in ustunde yaziyor zatn. bebek dusunenler kullanmasin diye ben sonradan gordumm

Katılmamak elde değil.. Çok güzel anlatmış.. Bugünlerimize şükür.. Geç olsun iyi olsun rabbim bizede nasip edecek bir bildiği var.. Yeter ki yükümüz ağır olmasın.. Gurbet eldeyiz biz kimsemiz yok burda.. Zorlukta çekiyoruz bollukta bi tek bebeğimizi bekliyoruz bakalım..

benim anne tarafımda baba tarafımda uzun kuzum, kocam 1.85, ben doğduğumda çok uzun doğmuşum zaten, annem inanamamış o kadar uzun olduğuma, sıpalarıda Allah bilir artık

Helal olsun valla kız.. Uzun aile :))

benaycim durex i sakin kullanma. ben 2 ay kullandim, olmadi. 3. ay gleit geleni kullandim, hamile kaldim. durex in ustunde yaziyor zatn. bebek dusunenler kullanmasin diye ben sonradan gordumm

Yaaa kocama anlatamıyorum ki.. Gitmiş arkadaşlarının aklına uymuş almış :)) neymiş efendim onların nasıl olmuş.. O kullananlar nasıl kullanmış.. Dinlemiyo anam.. Bitti oda sorduk bugün yok dedi. Dün sırf durex var diye mik mik yapmadım bugün nasıl kaçayım :))) günler gider

inşallah çok bekletmedende gelecek bebişlerimiz benaycım, sen hani birbirimizi görelim falan demişsin ya benim o sitelerden yok canım, koca kıskanç olunca mecburen kapatmak zorunda kaldım

inşallah çok bekletmedende gelecek bebişlerimiz benaycım, sen hani birbirimizi görelim falan demişsin ya benim o sitelerden yok canım, koca kıskanç olunca mecburen kapatmak zorunda kaldım

Canım Allah yardım etsin çok zor kıskanç erkek.. Benimkide öle çünkü biz tartışıyorsak %80 ı onun kıskançlığı yüzünden..

Evet yeliz. İnşallah..

Kizlaarr nerdesiniz

Canım sen Ankaradamısın neresindensin ? Hikayede dikmen geçti de bide dolmuş ankarada kullanılıyo çok ona sebep :))

Bu arada sen niçin hamilelik hikayeni anlatmadın ?

Ewett 13 sene dikmende 11 sene sincanda oturdm 3 aydirda keciorendeyim canim
Ben hikayemi anlatmistim ilk o yuzden tekrarlamadim ama isterseniz anlatirim yinee

Son düzenleme:
kızlar sadece yumurtlama günlerinde mi çalışmalarınız oldu, yoksa yumurtlama günleri haricindede ilişki oldumu diye soracaktım mesela adete yakın falan 2-3 gün öncesine kadar çok utandım

kızlar sadece yumurtlama günlerinde mi çalışmalarınız oldu, yoksa yumurtlama günleri haricindede ilişki oldumu diye soracaktım mesela adete yakın falan 2-3 gün öncesine kadar çok utandım

Bende utanarak cevap veriyorum
Yum ilk 4 gun kustuk onun disinda bos gecmedik sanirim 1-2 gun istisna olabilir nobet vs oldgu icin
Seyy hani biz yeni evliyizya

Yum ilk 4 gun kustuk onun disinda bos gecmedik sanirim 1-2 gun istisna olabilir nobet vs oldgu icin

ayy canım benim çok sağol yaa, bazıları sadece yum günleri birlikte oluyor adete yakın yapmıyorlar ya ondan sordum acaba bebişe zarar olur mu diye sormuştum demek ki olmuyormuş

ayy canım benim çok sağol yaa, bazıları sadece yum günleri birlikte oluyor adete yakın yapmıyorlar ya ondan sordum acaba bebişe zarar olur mu diye sormuştum demek ki olmuyormuş

Biz sormadikta doktor cinsellik olabilir hicbi sakincasi yok dedi oyle olsa demezdi heralde

Kizlaarr nerdesiniz

Ewett 13 sene dikmende 11 sene sincanda oturdm 3 aydirda keciorendeyim canim
Ben hikayemi anlatmistim ilk o yuzden tekrarlamadim ama isterseniz anlatirim yinee

Test sonuclariyla ilgili google aratiyorum tum yollar bursya cikiyo
kissss benim dayimda batikentte
anacim daha yenisiniz bos gecermiii o kusluklerde ilk yil cok olur
ama bole 3 yil gecsin yum gunleri bile zoraki
birazda hep agzimizda ya ondan isteksiziz biz

kız sonuçlar nasıl çıktı yaz hele belki anlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…