fenamıııııııı uyanıkmııııııııııııı o koç değil yada babam değil
sinirli hiçç değil bi defa sesini yükseltmedi düşün bizlere o derece çok duygusalll
ama bakkk kalp temizliği aynı
babişim çok saf çok
aslinda koclar hep fenadir cnm. senin babis iistisna bence
bizimki duygularini cok yukseklerde yasar. aciyida mutluluguda. buda her zaman pek iyi olmuyor
İnşallah cnm bnm guzel haberler verirz bu ay.. yeni yila bebislerle girelm
bizde çok zıtlaşırız burçlar aynı baya çekişiriz ama benim kocişim çok yumuşak kalpli haksız olan ben olsam dahi gelir hemen gönlümü alır
oğluşum babasıyla aynı burçtan olsun dedim ama tutmadıbelkide seneye belli mi olur
benimkide cok serttir, bagirir cagirir ama hic kus kalamaz. en fazla 2 saate gonlumu almaya baslar
kızlar ben çıkıyorum şimdilik akşam fırsat bulursam girerim kendinize ve bebişlerinize iyi davranın öpüldünüz
bende yengeci istemistim ama olmadii
ağustos olcak demiii aslanda iyidir kızzzz
bende kaçtım test sonucu alacam :18:
ayşemmm kendne bebişe iyi bakkkk
Gule gule funda
Sana yazdim gormedin herhalde küsmedin dimi bana
amin canım inşallah bu tpikteki herkes yeni yıla bebişleriyle girer
Topiginizin alingani geldi kizlar kusuruma bakmayin bu ara boyleyim dunde kocis bnle ilgilenmedi diye yaninda gizlice gozyasi döktüm görmesin diyede sakliom
Sosyalcim cnm bnm bundan sonra belirti aramiyorum
Fundos gercktn alinganim yaf malum yengec burcu iste
Entelkedi cnm belirti aramak istemiyorum aslinda ama forumda herkes belirtilerini yazinca bnde niye yok diorum
evet fundos ayni beni anlattinyengec erkegi en ideal es derler hep
benim esim koç
inşallah canım testleri alıp stoklayayım en iyisibende belirti de var ama inşallah psikolojik değildir.:44::44::44:
bende yengeci istemistim ama olmadii
kızlar ben çıkıyorum şimdilik akşam fırsat bulursam girerim kendinize ve bebişlerinize iyi davranın öpüldünüz
Biraz önce bir topikte okudum. Bir arkadaş birçok kimyasal gebelik yaşadıktan sonra tek yumurta ikizlerine hamile olduğunu öğrenmiş. Şimdi de diyor ki, ne büyük hayırlar varmış o kimyasal gebeliklerde, Allah bir tane isterken iki tane verdi. Bir arkadaşa dedim ki, neredeyse tüm arkadaşlarım hamile, en sona ben kaldım. O da dedi ki, hayır hiç belli olmaz, belki Allah sana ikiz verir veya çok uslu ve çok hayırlı bir evlat verir, bilemezsin dedi. Sonra düşündüm, hayatıma geriye dönüp baktığımda Yaradan'ın güzel sürprizlerle lütufta bulunduğunu, bir-iki hayırlı işi üst üste getiriverdiğini gördüm. Sınavsız, mülakatsız yüksek lisansa alınmamla İstanbul'da eşimin (o zamanlar nişanlım) yanında yeni bir işe ve yeni bir hayata başlamam denk gelmişti. Evlendikten sonra eşimin daha iyi bir işe geçmesiyle hiç aklımızda yokken ev almamız denk gelmişti. Hiç yurtdışına çıkmamıştım, bir senede beş ülke gezmek denk gelmişti. Ve daha birçok şey... Aslında denk falan gelmemişti, denk GETİRİLMİŞTİ.Bunları düşününce asla ümitsizliğe düşmüyorum çünkü biliyorum ki yine hayırlar ve güzellikler bir arada gelecek, inşallah. O yüzden siz de düşmeyin. Hiiiç belli olmaz.
Belli olmaz cnm belki olur ikizin genlerde varsa olur.
Manken gibsnz kiz
Eşim iş için Almanya'ya gitmişti. Şimdi Christmas zamanı tabi, her yer şenlikli.
Sağolsun düşünmüş bir sürü hediye getirmiş. Öyle ki kucağım doldu. Sonra düşündüm bu nimetleri veren Allah, en küçüğünden en büyüğüne her şeye Kadir. Duayı kabul edecek ki, dua etme şansı veriyor. Yoksa o şansı da vermezdi, dilimize düşürmez, elimizi açtırmazdı. Yeni ev, yeni iş, yeni hayat, yeni bebek... Hayatımızda hayırlı ne kadar güzellik varsa bizi sürprizleriyle sevindirsin Rabbim. :124: :124: :124:
aaaa acaba tup daha mi buyuktuuben nette bile 13 lira diye okumustum. neyse ise yarasindaa artikk
zaten annem sogan suyunu icti reflusu vardi, cok rahatsiz oldu kadinbirdaha icmedi ztn
o yuzden gelemiyorum sedoss. minik birakmiyor. tablete saldiriyor. dis cikartiyor birde, biraz huysuzluk yapiyorr
fundoss oglus istiyorr, o yuzden ole soyledim. bende kiz istiomm yaa
ben normal ayakkabıda 39 , spor ayakkabıda 40 giyiyorum aslında, nedense bu kez aldığımda spor ayakkabıda 41,5 aldım, bence kalıbı dar yani yoksa hep 39-40 giyiyorum :44:, sizinde boylarınız kısa değil yani hatunlar kendinizi hiç söylemiyorsunuz
off kızlar offf eve gitmek istemiyorum, burda durmak istemiyorum,dolmuşa binmek istemiyorum
kocam yok yalnızım yine bu gece efkarlıyım başım dumanlı
Tatlim yengecin tum ozellikleri bnde var
Kociste basak burcu cok inatcidir biraz zitlasirz bnm gibi duygusal bakmaz olaylara
Bnimkide sabirszdir hersey hemn olsun ister biraz dedgm dediktr ama gercktn cok dürüsttur kalbi temizdir
Allah basimizdan eksik etmesin kocisleri.
Tşk ediyorum canım benim bizde işte o genlerden yok( ama rabbim büyük elbette..
Amin canım rabbim mutluluğunu bizimde mutluluğumuzu artırsın inşAllah..
Canım yaa benimde bitti eczanede yokmuş bu durex var ya hani onum üstündede bebek düşünen kullanmasın gibi bişi diyo araştırdın mı hiç kullanmayım mı elimde o var :)) normalde gleit gelen i kullanıyordum aklım bulandı..
Bnde kız istiyorum.. Öncelikle sağlık sıhhatli eli ayağı düzgün olsun tabi ama gönlümden geçen kız..
Kızlar sizinde rabbim gönlünüze göre versin
Canım maşallahın var senin ya 1.80 ne demek yaa.. Kocan kaç kız :)) senin sıpayı düşünemiyorum ben.. Belkide sıpaları :))
Bu arada bu belli sitelerden birbirlerini gören arkadaşlarımızı bizde görsek olur mu :))
Canım sen Ankaradamısın neresindensin ? Hikayede dikmen geçti de bide dolmuş ankarada kullanılıyo çok ona sebep :))
Bu arada sen niçin hamilelik hikayeni anlatmadın ?
Canım ben ne yapayım ikizler benim ki de :) ayy Allah bi zor bi zor anlatamam.. Dediğim dedik.. Değişken ama çok iyi kalpli çok şükür.. Allah eksik etmesin başımdan.. Bebişimi istemedim ama ikizler olsun çok şükür geçtik o ayı ama bu ayda olmazsa bebişim annesi gibi terazi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?