Ağlayakta gözden mi olak???

11 gün yapmadınız o zaman değil mi canım adete yakın zararı oluyor mu acaba kız çalışmanın ben ona inanmıyorum canım ya öncesinden olursa kız sonrasında olursa erkek muhabbetine :26:

valla ben zarari yok diye biliyorum. biz 19. gun yaptigimizda zaten dollenme olmus bitmis.

yaa x ler daha dayanikli, y ler daha hizliymis bilimsel olarak aciklanmis kiz tabi yine hersey Allah'in takdirii

Kizlarrr kendi kendime degerlerin dusuk oldugunu dusunuo hemennn
marketeee k.boynuzu pekmezi aldimmm

Ayşenurcum kesin sorcam başka bi yere tabiki..

Kızlar bu bu ovulasyon testinden hakkat bişi anlamadım hep silik çıkıyor anam hiç mi koyu yakalanmaz bunda.. bi gün koyuya yakın olmuştu ama o gün de ilişki yaptık mı hatırlamıyorum gün aşırı olmasına dikkat ediyorum.
ben sevmedim bu ovülasyon testini :))

Fundacım sıkıntı yapma canım.. eğer ki normal değerler arasındaysa sorunda olacak bişi yok demektir İnşallah... pek anlamıyorum bu tür şeylerden hiç yaptırmadık çünkü..
Ben ne öğreniyorsam burdan öğreniyorum valla..

hayirlisi ama ikizde zor yaa, cevremde ornekleri var:18: onlari gorunce tirsiyorumm

hayırlısıyla ben ikiz istiyorummmm yaş olmuş 32 i bi daha uğraşmam en azından
Kizlarrr kendi kendime degerlerin dusuk oldugunu dusunuo hemennn
marketeee k.boynuzu pekmezi aldimmm

ayy hadi sosyal sorr, ama icimden bi ses bu sonuclar iyi diyorr

bencede iyi canım panikleyecek bi durum yok yani

hayırlısıyla ben ikiz istiyorummmm yaş olmuş 32 i bi daha uğraşmam en azından

bencede iyi canım panikleyecek bi durum yok yani

Al bendende o kadar canım.. yaş geldi gidiyor bi seferde iki fena olmaz ama benim o şansım genetik olarak çok zor ama Rabbim bilir işini o ayrı tabiki..

Ama senin olma ihtimali bayaa bi yüksek

kızlar sadece yumurtlama günlerinde mi çalışmalarınız oldu, yoksa yumurtlama günleri haricindede ilişki oldumu diye soracaktım mesela adete yakın falan 2-3 gün öncesine kadar çok utandım

Ben yum.dan sonra yapmadim cnm. Hic cnm istemedi soylemesi ayip :) bal corek otu tarcin bence bende etkili oldu sizde yapin

Al bendende o kadar canım.. yaş geldi gidiyor bi seferde iki fena olmaz ama benim o şansım genetik olarak çok zor ama Rabbim bilir işini o ayrı tabiki..

Ama senin olma ihtimali bayaa bi yüksek

kız hayırlısı olsun

Ben yum.dan sonra yapmadim cnm. Hic cnm istemedi soylemesi ayip :) bal corek otu tarcin bence bende etkili oldu sizde yapin

hangi kürü uygulayacağımızı şaşırdım valla ama onuda yapacam merak etme cevap için ayrıca çok sağol

eketen canım ne yaptın, hep aklımız sendeydi

Merhaba kızlar..nasilsiniz? Kac gundur alime teli alip okuyamadim topigi..ben malesef dış gebelik geciriyorum pazar akşamın dan beri hastanede yatıyorum suan iğne tedavisi uygulandı gebeliği sonlandırmak icin yarin ve p.tesi kan tahlili yaptiricam eger degerimde % 25 düşüş olursa ameliyata gerek kalmayacak fakat degerim dusmesse tupumu alacaklar igneden sonra cok sancim oldu rabbim bana nasip etmedi bi hayır vardır diye düşünüyorum çok kötü bi durum rabbim kimseye yasatmasin..inşallah hamile kalan arkadaşlarım bebeklerinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin..dua edin benim icin tupume zarar gelmeden kurtulayim..

kuzummm çok geçmiş olsun, demek ki hayırlısı böyleymiş, inşallah hiç bi yerine zarar gelmeden sapa sağlam çıkacaksın o hastaneden, üzülme lütfen , şimdi benim sözlerim seni ne kadar teselli eder bilmiyorum ama ben bu başlık altında senden gelecek daha güzel haberler olacağını düşünüyorum, tekrar çok geçmiş olsun....

Canım benim çok geçmiş olsun.. Rabbimin bir bildiği vardır mutlaka.. üzme kendini diycem ama biliyorum ki bu çok zor.. ama yinede üzme demek istiyorum.. Rabbim tekrar yaşatmasın.. ve emin ol duamda olacaksın.. İnşallah Rabbim senin sağlığına zarar verecek hiç birşeyi sana yaşatmasın canım..

canim benim hakkina hayirlisi boyleymis, bir kere hamile kaldin, yine kalirsin, canini sikma.. hersey Allah'tan. tum dualarimiz seninle insallah ameliyata gerek kalmadan biter hersey.. sonrasinda yine hamile kalirsin nur topu gibi bebisler dogurursun. sakin umitsizlige kapilma emi hepimiz seni cok seviyoruzz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…