11 gün yapmadınız o zaman değil mi canımadete yakın zararı oluyor mu acaba kız çalışmanın ben ona inanmıyorum canım ya öncesinden olursa kız sonrasında olursa erkek muhabbetine :26:
valla ben zarari yok diye biliyorum. biz 19. gun yaptigimizda zaten dollenme olmus bitmis.
yaa x ler daha dayanikli, y ler daha hizliymisbilimsel olarak aciklanmis kiz tabi yine hersey Allah'in takdirii
yazdım sabah sana zaten canımın içi zor olmuştur diye, dur ben senin yerine kızlara sorayım bakayım ne diyecekler , izin veriyor musun sorayım mı canım:44:
hımm hayırlısı kızz bide bakmışsın bi ondan bi ondan
Ayyyy he heee sor ne olurrr
Ayyyy he heee sor ne olurrr
Kizlarrr kendi kendime degerlerin dusuk oldugunu dusunuo hemennn
marketeee k.boynuzu pekmezi aldimmm
hayirlisi ama ikizde zor yaa, cevremde ornekleri var:18: onlari gorunce tirsiyorumm
Kizlarrr kendi kendime degerlerin dusuk oldugunu dusunuo hemennn
marketeee k.boynuzu pekmezi aldimmm
ayy hadi sosyal sorr, ama icimden bi ses bu sonuclar iyi diyorr
hayırlısıyla ben ikiz istiyorummmmyaş olmuş 32 i bi daha uğraşmam en azından
bencede iyi canım panikleyecek bi durum yok yani
kızlar sadece yumurtlama günlerinde mi çalışmalarınız oldu, yoksa yumurtlama günleri haricindede ilişki oldumu diye soracaktım mesela adete yakın falan 2-3 gün öncesine kadarçok utandım
Al bendende o kadar canım.. yaş geldi gidiyor bi seferde iki fena olmaz ama benim o şansım genetik olarak çok zor ama Rabbim bilir işini o ayrı tabiki..
Ama senin olma ihtimali bayaa bi yüksek
Ben yum.dan sonra yapmadim cnm. Hic cnm istemedi soylemesi ayip :) bal corek otu tarcin bence bende etkili oldu sizde yapin
Merhaba kızlar..nasilsiniz? Kac gundur alime teli alip okuyamadim topigi..ben malesef dış gebelik geciriyorum pazar akşamın dan beri hastanede yatıyorum suan iğne tedavisi uygulandı gebeliği sonlandırmak icin yarin ve p.tesi kan tahlili yaptiricam eger degerimde % 25 düşüş olursa ameliyata gerek kalmayacak fakat degerim dusmesse tupumu alacaklar igneden sonra cok sancim oldu rabbim bana nasip etmedi bi hayır vardır diye düşünüyorum çok kötü bi durum rabbim kimseye yasatmasin..inşallah hamile kalan arkadaşlarım bebeklerinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin..dua edin benim icin tupume zarar gelmeden kurtulayim..
Merhaba kızlar..nasilsiniz? Kac gundur alime teli alip okuyamadim topigi..ben malesef dış gebelik geciriyorum pazar akşamın dan beri hastanede yatıyorum suan iğne tedavisi uygulandı gebeliği sonlandırmak icin yarin ve p.tesi kan tahlili yaptiricam eger degerimde % 25 düşüş olursa ameliyata gerek kalmayacak fakat degerim dusmesse tupumu alacaklar igneden sonra cok sancim oldu rabbim bana nasip etmedi bi hayır vardır diye düşünüyorum çok kötü bi durum rabbim kimseye yasatmasin..inşallah hamile kalan arkadaşlarım bebeklerinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin..dua edin benim icin tupume zarar gelmeden kurtulayim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?