Ağlayakta gözden mi olak???

Bu testsonucundan bisey anlamadim yaaa dr da cikmisti
kizlar dustan sonra kulaklarim cok kasiniyoo sizdede oluoymu hic cok gicik

çay koydummm , hadi gelin çay içelimmm

Ben çay secmiyorum soğuk çay içiyoruz :))

Kizlaarr nerdesiniz

Ewett 13 sene dikmende 11 sene sincanda oturdm 3 aydirda keciorendeyim canim
Ben hikayemi anlatmistim ilk o yuzden tekrarlamadim ama isterseniz anlatirim yinee

Aa bizde k.ören :)) tabi benim yıllarım geçti şimdi orda değilim ama benim memleketim canım.

Ben yine dinlerim çünkü bazen arada kaynayabiliyo

Sonuclar nasil fundosumm
Suan tam kusme havamdayim yalniz ve yorgun durtuyo biri gercekten

Sonuclar nasil fundosumm
Suan tam kusme havamdayim yalniz ve yorgun durtuyo biri gercekten

Yanda deger araligi varya ona gore normal ama morfoloji filan yazmiyo anlamadimki

oyyyy kuzummm nobet isi kotu yaaa benimkide trafikte kalmis

Ben çay secmiyorum soğuk çay içiyoruz :))

Aa bizde k.ören :)) tabi benim yıllarım geçti şimdi orda değilim ama benim memleketim canım.

Ben yine dinlerim çünkü bazen arada kaynayabiliyo

Tamamdir pc den girince en basindan anlatcam

Kizbi zimbirtidan kopyala yapistur yspamiyomkiiii

sosyalcannn adami odayakoymuslar 4 duvar biseyde yok bombos
ne bi dergi ne bisey sabahin 8 inde cok zorlanmisss
o dedim seyden yokmusss

Kizbi zimbirtidan kopyala yapistur yspamiyomkiiii

sosyalcannn adami odayakoymuslar 4 duvar biseyde yok bombos
ne bi dergi ne bisey sabahin 8 inde cok zorlanmisss
o dedim seyden yokmusss

yazdım sabah sana zaten canımın içi zor olmuştur diye, dur ben senin yerine kızlara sorayım bakayım ne diyecekler , izin veriyor musun sorayım mı canım:44:

fundoss sosyalin dedigi gibi hemen baska topiklere sorr,bende hic anlamiyorumm:26:

benay sen baska eczanelere git cnm. gleit gelen disinda birsey alma. bak netten arastir. durex kullanmayin diyor. spermleri olduruyormuss

lizocann bende geldim iste

sosyalcanim bizimde 9-11-12-13-14-16 birde 19. gundu sanirim. bu gunlerde calisma olmustu 13. gun yumurtlamistim. yumurtlamadan oncede calisma oldugu icin kiz olma ihtimali yuksek

11 gün yapmadınız o zaman değil mi canım adete yakın zararı oluyor mu acaba kız çalışmanın ben ona inanmıyorum canım ya öncesinden olursa kız sonrasında olursa erkek muhabbetine :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…