Ağlayakta gözden mi olak???

Ahh cnm cok gecmis olsun bunda da vardir bir hayir. Insallah ameliyatsiz duser degerinde tupune zarar gelmez tekrar hamile kalirsin. Dualarimiz seninlee

Eketenimm cok uzuldum canim ama demekki hayirlisi boyleymis dedigin gibi.. dua edicemsenin icinde canimm her gece hepimiz icin ediyorum. Inaniyorum yine hamile kalacaksincabuk toparlaman lazimama kendini dirayetli ol ki canim sorun olmasin..

tablodan hamiş simgesini silmeyeceğim, biliyorum ki en kısa zamanda tekrar hamile kalacaksın ,ben buna canı gönülden inanıyorum

ezo hoş geldin canım

Üzülme cnm hepimiz hamile kalacağız allahın izniyle bu topik uğurlu tek tek minikler geliyor

Sperm sayisi 56bin gayet iyi
Lökosit iltihap oluyo normkde 1mlyndan kucuk olmasi lazim oda iyi gibi ama dahada dusurebilmedi gerekirmi bilemem
Vizkoziteyo araştırsn çünkü normlde 2den az olması gerekiyomus ama ne bilemiyrm
A b c d olanlar hareketlilik yani söyle
Hizli ilerisi 5 o düşük biraz cunku ne kdr fazla olursa o kdr iyi
Yavas ileri 50
Yerinde hareketli 15
Hareketsiz 30
Morfoloji spermin şekli oluyo oda iyi 60Yine aklina bsy takilirsa sorar canim bildigim kdr cvplarim ama tabi yinede dr.ada gostersinler garanti olsun

bak bide böyle yazılmış

Anladım cnm iyi çıktımı fundacığm

Son düzenleme:
Ezocum hoş geldin canım..

Bak fundoş normalmiş sonuçlar.. strese gerek yok relaxxx

Buradaki herkes yine söylüyorum bi gün çok geç olmadan hamile kalacak inşallah..

Hepinize cok tesekkur ederim canlarım. .cok kotu bi tecrübe vardır bi hayir biliyorum ama ne hissettiğimi bilemiyorum çok kötü yikildim en zoru suan hala hamilelik belirtileri yaşıyorum mide bulantısı baş donmesi..drler degerimin yüksek olmasından yaşadıgimin normal olduğunu söylüyor aslinda hamileyim ama degilim..allahim sabır versin inşallah ikinci bebek psikolojisine ne zman girerim bilmiyorum ama öyle. .ben çok sıkmayım sizi yeni hamisler varmı geçmiş çok uzun dönüp okuyamiyorum suan

Ezocum hoş geldin canım..

Bak fundoş normalmiş sonuçlar.. strese gerek yok relaxxx

Buradaki herkes yine söylüyorum bi gün çok geç olmadan hamile kalacak inşallah..

Hoşbulduk cnm

Üzülme cnm ne kadar korunacaksınız dr söyledimi bişey bence hemen gir hiçde üzülme tatlım rabbim herşeyi bilir verecek hepimize

hemen çıkacaksın bu psikolojiden, yeniden hamiş kalacaksın, ayrıca sıkmıyorsun bizi, iyi günde yanındayızda kötü günde kaçalım mı olmaz öyle şeyy, sanalda olsa burada kardeşlerin olduğunu unutma, yapabileceğimiz bir şey varsa çekinme kuzum elimizden ne gelirse yaparız

Canım benim ya. sen böyle konuştukça inan bana benimde içim gidiyor ( tanımıyoruz belki birbirimizi ama çok yakın bir arkadaşım gibi görüyorum sizleri ve geçecek.. belki yıkıyor şu anda seni ama herşey biz insanlara mahsus olduğu için geçecek bu sınavda bitecek ve sen belki hemen değil ama bi kaç ay sonra yeniden anne olmanın heyecanını sağlıklı bir şekilde yaşayacaksın inşallah canım..
Ayrıca da sen bizi rahatsız etmiyorsun..
biz senin iyi olman için ne yapabiliriz acaba..

Kizzz esimde arastirdi ileri hareketlilik 5 yaaa cok dusukmusss o engekmis diye okudu cok fena morali bozulduuu:18:

Sperm sayisi 56bin gayet iyi
Lökosit iltihap oluyo normkde 1mlyndan kucuk olmasi lazim oda iyi gibi ama dahada dusurebilmedi gerekirmi bilemem
Vizkoziteyo araştırsn çünkü normlde 2den az olması gerekiyomus ama ne bilemiyrm
A b c d olanlar hareketlilik yani söyle
Hizli ilerisi 5 o düşük biraz cunku ne kdr fazla olursa o kdr iyi
Yavas ileri 50
Yerinde hareketli 15
Hareketsiz 30
Morfoloji spermin şekli oluyo oda iyi 60Yine aklina bsy takilirsa sorar canim bildigim kdr cvplarim ama tabi yinede dr.ada gostersinler garanti olsun

bak bide böyle yazılmış

Topiğinizin adı çok sevimliii
Rabbim şu cuma gecesi hepinizin evini şenlendirsin
Bende 5 yıl sonra gebe kaldım ocak ayında kucana alıcam inş
İlk işim doğumdan sonra nasıl gebe kaldım sizkere ymut olsun die topik açmak
Olmasa benimki olmazdı inanın bi mucize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…