Ahh cnm cok gecmis olsun bunda da vardir bir hayir. Insallah ameliyatsiz duser degerinde tupune zarar gelmez tekrar hamile kalirsin. Dualarimiz seninleeMerhaba kızlar..nasilsiniz? Kac gundur alime teli alip okuyamadim topigi..ben malesef dış gebelik geciriyorum pazar akşamın dan beri hastanede yatıyorum suan iğne tedavisi uygulandı gebeliği sonlandırmak icin yarin ve p.tesi kan tahlili yaptiricam eger degerimde % 25 düşüş olursa ameliyata gerek kalmayacak fakat degerim dusmesse tupumu alacaklar igneden sonra cok sancim oldu rabbim bana nasip etmedi bi hayır vardır diye düşünüyorum çok kötü bi durum rabbim kimseye yasatmasin..inşallah hamile kalan arkadaşlarım bebeklerinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin..dua edin benim icin tupume zarar gelmeden kurtulayim..
Merhaba kızlar..nasilsiniz? Kac gundur alime teli alip okuyamadim topigi..ben malesef dış gebelik geciriyorum pazar akşamın dan beri hastanede yatıyorum suan iğne tedavisi uygulandı gebeliği sonlandırmak icin yarin ve p.tesi kan tahlili yaptiricam eger degerimde % 25 düşüş olursa ameliyata gerek kalmayacak fakat degerim dusmesse tupumu alacaklar igneden sonra cok sancim oldu rabbim bana nasip etmedi bi hayır vardır diye düşünüyorum çok kötü bi durum rabbim kimseye yasatmasin..inşallah hamile kalan arkadaşlarım bebeklerinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin..dua edin benim icin tupume zarar gelmeden kurtulayim..
Merhaba kızlar..nasilsiniz? Kac gundur alime teli alip okuyamadim topigi..ben malesef dış gebelik geciriyorum pazar akşamın dan beri hastanede yatıyorum suan iğne tedavisi uygulandı gebeliği sonlandırmak icin yarin ve p.tesi kan tahlili yaptiricam eger degerimde % 25 düşüş olursa ameliyata gerek kalmayacak fakat degerim dusmesse tupumu alacaklar igneden sonra cok sancim oldu rabbim bana nasip etmedi bi hayır vardır diye düşünüyorum çok kötü bi durum rabbim kimseye yasatmasin..inşallah hamile kalan arkadaşlarım bebeklerinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin..dua edin benim icin tupume zarar gelmeden kurtulayim..
tablodan hamiş simgesini silmeyeceğim, biliyorum ki en kısa zamanda tekrar hamile kalacaksın ,ben buna canı gönülden inanıyorum
ezo hoş geldin canım
Canım maşallah değerleri normal.
diye yazmış arkadaş diğer başlıktaaa , gözün aydın
Ben fransız kaldım ne değeri:26:
Anladım cnm iyi çıktımı fundacığmSperm sayisi 56bin gayet iyi
Lökosit iltihap oluyo normkde 1mlyndan kucuk olmasi lazim oda iyi gibi ama dahada dusurebilmedi gerekirmi bilemem
Vizkoziteyo araştırsn çünkü normlde 2den az olması gerekiyomus ama ne bilemiyrm
A b c d olanlar hareketlilik yani söyle
Hizli ilerisi 5 o düşük biraz cunku ne kdr fazla olursa o kdr iyi
Yavas ileri 50
Yerinde hareketli 15
Hareketsiz 30
Morfoloji spermin şekli oluyo oda iyi 60Yine aklina bsy takilirsa sorar canim bildigim kdr cvplarim ama tabi yinede dr.ada gostersinler garanti olsun
bak bide böyle yazılmış
Sperm test sonucumu:44:
Ezocum hoş geldin canım..
Bak fundoş normalmiş sonuçlar.. strese gerek yok relaxxx
Buradaki herkes yine söylüyorum bi gün çok geç olmadan hamile kalacak inşallah..
Ezocum hoş geldin canım..
Bak fundoş normalmiş sonuçlar.. strese gerek yok relaxxx
Buradaki herkes yine söylüyorum bi gün çok geç olmadan hamile kalacak inşallah..
Hepinize cok tesekkur ederim canlarım. .cok kotu bi tecrübe vardır bi hayir biliyorum ama ne hissettiğimi bilemiyorum çok kötü yikildim en zoru suan hala hamilelik belirtileri yaşıyorum mide bulantısı baş donmesi..drler degerimin yüksek olmasından yaşadıgimin normal olduğunu söylüyor aslinda hamileyim ama degilim..allahim sabır versin inşallah ikinci bebek psikolojisine ne zman girerim bilmiyorum ama öyle. .ben çok sıkmayım sizi yeni hamisler varmı geçmiş çok uzun dönüp okuyamiyorum suan
Canım maşallah değerleri normal.
diye yazmış arkadaş diğer başlıktaaa , gözün aydın
Hepinize cok tesekkur ederim canlarım. .cok kotu bi tecrübe vardır bi hayir biliyorum ama ne hissettiğimi bilemiyorum çok kötü yikildim en zoru suan hala hamilelik belirtileri yaşıyorum mide bulantısı baş donmesi..drler degerimin yüksek olmasından yaşadıgimin normal olduğunu söylüyor aslinda hamileyim ama degilim..allahim sabır versin inşallah ikinci bebek psikolojisine ne zman girerim bilmiyorum ama öyle. .ben çok sıkmayım sizi yeni hamisler varmı geçmiş çok uzun dönüp okuyamiyorum suan
Kizzz esimde arastirdi ileri hareketlilik 5 yaaa cok dusukmusss o engekmis diye okudu cok fena morali bozulduuu:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?