Kizzz esimde arastirdi ileri hareketlilik 5 yaaa cok dusukmusss o engekmis diye okudu cok fena morali bozulduuu:18:
Canım benim ya. sen böyle konuştukça inan bana benimde içim gidiyor( tanımıyoruz belki birbirimizi ama çok yakın bir arkadaşım gibi görüyorum sizleri ve geçecek.. belki yıkıyor şu anda seni ama herşey biz insanlara mahsus olduğu için geçecek bu sınavda bitecek ve sen belki hemen değil ama bi kaç ay sonra yeniden anne olmanın heyecanını sağlıklı bir şekilde yaşayacaksın inşallah canım..
Ayrıca da sen bizi rahatsız etmiyorsun..
biz senin iyi olman için ne yapabiliriz acaba..
Topiğinizin adı çok sevimliii
Rabbim şu cuma gecesi hepinizin evini şenlendirsin
Bende 5 yıl sonra gebe kaldım ocak ayında kucana alıcam inş
İlk işim doğumdan sonra nasıl gebe kaldım sizkere ymut olsun die topik açmak
Olmasa benimki olmazdı inanın bi mucize
Topiğinizin adı çok sevimliii
Rabbim şu cuma gecesi hepinizin evini şenlendirsin
Bende 5 yıl sonra gebe kaldım ocak ayında kucana alıcam inş
İlk işim doğumdan sonra nasıl gebe kaldım sizkere ymut olsun die topik açmak
Olmasa benimki olmazdı inanın bi mucize
benay biz kardeşmiyiz kız aynı şeyleri yazmışız hemen hemen
Hepinize cok tesekkur ederim canlarım. .cok kotu bi tecrübe vardır bi hayir biliyorum ama ne hissettiğimi bilemiyorum çok kötü yikildim en zoru suan hala hamilelik belirtileri yaşıyorum mide bulantısı baş donmesi..drler degerimin yüksek olmasından yaşadıgimin normal olduğunu söylüyor aslinda hamileyim ama degilim..allahim sabır versin inşallah ikinci bebek psikolojisine ne zman girerim bilmiyorum ama öyle. .ben çok sıkmayım sizi yeni hamisler varmı geçmiş çok uzun dönüp okuyamiyorum suan
Bi tanıdığım var senelerce bebek sahibi olamadılar sonra boşandılar ikiside başkasıyla evlendi ikisininde bebeği oldu 2.evliliklerinden diyeceğim şu fundacanım adama 2.eşi nohut suyu içirmiş sonra olmuş bebek bi denesene
Allah razı olsun hepinizden..daha ay felan demedi akibiyet belli değil heran kanamam olupta ameliyatada alabilirlermis beklemedeyim herhalde değer im düşerse ona göre derler diye düşünüyorum ama duyduğum kadariyla 3ay veriyolarmis
sorma ya onu bende fark ettim. seni kendime yakın gördüm :)) sana ikizim diye bilir miyim :))
Allah razı olsun hepinizden..daha ay felan demedi akibiyet belli değil heran kanamam olupta ameliyatada alabilirlermis beklemedeyim herhalde değer im düşerse ona göre derler diye düşünüyorum ama duyduğum kadariyla 3ay veriyolarmis
o nasıl oluyormuş canım nohut suyu..
Daha neler duycaz biz yaa :)
Olsun canım.. o süreçte hemen geçer zaten.. Rabbim büyük daha beterinden saklasın..
de gülümm deee zaten kocalarda kıskanç
inşallah sorunsuz bi operasyon geçirirsin canım, ama bana kalsa 3 ay korunmazdım, 1 ay adet gör üstüne tekrar çalışmalara başlardım kuzum, şimdiki aklım olsaydı ben kürtajdan sonra böyle yapardım yinede sen bilirsin...
Bi tanıdığım var senelerce bebek sahibi olamadılar sonra boşandılar ikiside başkasıyla evlendi ikisininde bebeği oldu 2.evliliklerinden diyeceğim şu fundacanım adama 2.eşi nohut suyu içirmiş sonra olmuş bebek bi denesene
canımın içi önce sen bi doktorla görüş, eğer oda olumsuz bir şey söylerse ki inanmıyorum söylemeyecek o zaman eşin içinde kürleri araştırırız, artık ölmek var dönmek yok o bebiş bu göbüşe girecek
aman sus onu hiç sorma müzdaribim zaten o konuda.. ne zaman giyinip süslenip dışarı çıksam olay oluyor :)) bakmıyorum kendine paspal paspal işe falan gittiğimde de sen kendine bakmıyorsun oluyor..
Zaten yaşlarımızda aynı, boy posta bir birine yakın daha ne olsun :)) tek sorun senin malatya da oluşun :))
Kizzzz cok tatlisin sen yaaa bende ne anlatiyo bosandilar ikiside evlendi baskasiyla diyo donrada nohutt
yok kiz ileri hareket % 5 diyo baksana
ama dr gidim dedin gibi o bi dedin hrke ne varsa
sagollll canimmmm cok sagolll
yok canım çok uzak bende gelemem :))
biz en iyisi ortada ağlayakta gözden mi olak topikte buluşak
kızlar ben şimdilik kaçtım.. dikkat edin kendinize bol bebişli günler herkese
Kizzzz cok tatlisin sen yaaa bende ne anlatiyo bosandilar ikiside evlendi baskasiyla diyo donrada nohutt
yok kiz ileri hareket % 5 diyo baksana
ama dr gidim dedin gibi o bi dedin hrke ne varsa
sagollll canimmmm cok sagolll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?