Ağlayakta gözden mi olak???

Kizzz esimde arastirdi ileri hareketlilik 5 yaaa cok dusukmusss o engekmis diye okudu cok fena morali bozulduuu:18:

Bi tanıdığım var senelerce bebek sahibi olamadılar sonra boşandılar ikiside başkasıyla evlendi ikisininde bebeği oldu 2.evliliklerinden diyeceğim şu fundacanım adama 2.eşi nohut suyu içirmiş sonra olmuş bebek bi denesene

Hepinize cok tesekkur ederim canlarım. .cok kotu bi tecrübe vardır bi hayir biliyorum ama ne hissettiğimi bilemiyorum çok kötü yikildim en zoru suan hala hamilelik belirtileri yaşıyorum mide bulantısı baş donmesi..drler degerimin yüksek olmasından yaşadıgimin normal olduğunu söylüyor aslinda hamileyim ama degilim..allahim sabır versin inşallah ikinci bebek psikolojisine ne zman girerim bilmiyorum ama öyle. .ben çok sıkmayım sizi yeni hamisler varmı geçmiş çok uzun dönüp okuyamiyorum suan

benay biz kardeşmiyiz kız aynı şeyleri yazmışız hemen hemen

Hoş geldiniz.. hayırlı uğurlu olsun.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. çok az kalmış sanada.. pek nasıl oldu tedavi falan ? çok uzun bir süreç elbette olmuşturda hani belki anlatırsın diye sormak istedim..

şu anda belkide ihtiyacımız olan böyle bir hikaye , mucizeni bizimle şimdi paylaşmak ister misin?

Allah razı olsun hepinizden..daha ay felan demedi akibiyet belli değil heran kanamam olupta ameliyatada alabilirlermis beklemedeyim herhalde değer im düşerse ona göre derler diye düşünüyorum ama duyduğum kadariyla 3ay veriyolarmis

Bence hemen düşün bebek kendini böle bırakırsan toparlayamassın cnm bnm arkadaşım 7 aylık doğum yaptı miniği öldü üstüne kaç kez düşük lütfen dua et cnm allah kimseye yaşatmasın zor ama umutsuzluğa kapılma hemen lütfen

canımın içi önce sen bi doktorla görüş, eğer oda olumsuz bir şey söylerse ki inanmıyorum söylemeyecek o zaman eşin içinde kürleri araştırırız, artık ölmek var dönmek yok o bebiş bu göbüşe girecek

o nasıl oluyormuş canım nohut suyu..
Daha neler duycaz biz yaa :)

Olsun canım.. o süreçte hemen geçer zaten.. Rabbim büyük daha beterinden saklasın..

sorma ya onu bende fark ettim. seni kendime yakın gördüm :)) sana ikizim diye bilir miyim :))

de gülümm deee zaten kocalarda kıskanç

inşallah sorunsuz bi operasyon geçirirsin canım, ama bana kalsa 3 ay korunmazdım, 1 ay adet gör üstüne tekrar çalışmalara başlardım kuzum, şimdiki aklım olsaydı ben kürtajdan sonra böyle yapardım yinede sen bilirsin...

o nasıl oluyormuş canım nohut suyu..
Daha neler duycaz biz yaa :)

Olsun canım.. o süreçte hemen geçer zaten.. Rabbim büyük daha beterinden saklasın..

Nohutu haşlayıp suyunu içiriyorsun eşine netten araştırın bende ozaman şaşırmıştım

aman sus onu hiç sorma müzdaribim zaten o konuda.. ne zaman giyinip süslenip dışarı çıksam olay oluyor :)) bakmıyorum kendine paspal paspal işe falan gittiğimde de sen kendine bakmıyorsun oluyor..

Zaten yaşlarımızda aynı, boy posta bir birine yakın daha ne olsun :)) tek sorun senin malatya da oluşun :))

Kizzzz cok tatlisin sen yaaa bende ne anlatiyo bosandilar ikiside evlendi baskasiyla diyo donrada nohutt
yok kiz ileri hareket % 5 diyo baksana
ama dr gidim dedin gibi o bi dedin hrke ne varsa
sagollll canimmmm cok sagolll

kız ben istanbula gelemem sen malatyaya gell

yok canım çok uzak bende gelemem :))

biz en iyisi ortada ağlayakta gözden mi olak topikte buluşak

kızlar ben şimdilik kaçtım.. dikkat edin kendinize bol bebişli günler herkese

Kizzzz cok tatlisin sen yaaa bende ne anlatiyo bosandilar ikiside evlendi baskasiyla diyo donrada nohutt

sende çok tatlısın canımın içi hele bi özele bak

Nasil bi uyku bastirdi anlatamam ben kacar cuppp yataga hadi iyi geceler

haaa lizoda bize diydu yalnizim kimse yok kavmis cadiii bebis uyku istedi gerladee neyseee

Konuyu bağlamaya çalıştım kızz:26: allah korusun boşanma olmasın sorun adamdanmış nohut suyuyla olmuş diyecektim sorun yoksa tamamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…