Konuyu bağlamaya çalıştım kızz:26: allah korusun boşanma olmasın sorun adamdanmış nohut suyuyla olmuş diyecektimsorun yoksa tamamdır
Konuyu bağlamaya çalıştım kızz:26: allah korusun boşanma olmasın sorun adamdanmış nohut suyuyla olmuş diyecektimsorun yoksa tamamdır
Nasil bi uyku bastirdi anlatamam ben kacar cuppp yataga hadi iyi geceler
haaa lizoda bize diydu yalnizim kimse yok kavmis cadiii bebis uyku istedi gerladee neyseee
Bu topuk ugurluymuş duydum geldimm hadi bana da uğur bacılarr
Tabiki uğurlu canım hoş geldin..topikin temek ilkesi devamlıklık ilkesi :))
Ay ay hadi bakalim inşallah hayirlisii benim adete son 2 gun :)
çok tatlısınnnn ezoooo
lizimden yarın hesap soralım bide bize söylüyordu gerçektende
bende kaçar görüşürüz kızlar
daisydtt kız sen nasılsın görüşemedik bu akşam
Güyaa gittim dayanamadım geri geldim :))
Yeni dizi başlamış firuze diye ordaki iki oyuncunun gözleri muhteşem yaa cam gibi masmavi nasıl bulmuşlar öle :))
Benimde bebem renkli gözlü olsun inşAllah..
Hadi bakalım o zaman bi bebiş daha geliyo desene var mı belirti falan ?
Merhaba kızlar..nasilsiniz? Kac gundur alime teli alip okuyamadim topigi..ben malesef dış gebelik geciriyorum pazar akşamın dan beri hastanede yatıyorum suan iğne tedavisi uygulandı gebeliği sonlandırmak icin yarin ve p.tesi kan tahlili yaptiricam eger degerimde % 25 düşüş olursa ameliyata gerek kalmayacak fakat degerim dusmesse tupumu alacaklar igneden sonra cok sancim oldu rabbim bana nasip etmedi bi hayır vardır diye düşünüyorum çok kötü bi durum rabbim kimseye yasatmasin..inşallah hamile kalan arkadaşlarım bebeklerinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin..dua edin benim icin tupume zarar gelmeden kurtulayim..
Gunaydin kizlarr
Bu sogukta evden cikmak ne kadarda zor yaf
Heryer buz tutmus..
Lizim cnm 2 30 ta yazmissn ama nerden geliyorki koku ins guzel uyumussundur
Okulada olucm yazamiycm aksam gelirim artik optm
Güyaa gittim dayanamadım geri geldim :))
Yeni dizi başlamış firuze diye ordaki iki oyuncunun gözleri muhteşem yaa cam gibi masmavi nasıl bulmuşlar öle :))
Benimde bebem renkli gözlü olsun inşAllah..
Bu topik ugurluymuş duydum geldimm hadi bana da uğur bacılarr
Tabiki uğurlu canım hoş geldin..topikin temek ilkesi devamlıklık ilkesi :))
Ay ay hadi bakalim inşallah hayirlisii benim adete son 2 gun :)
Tattlimmm ucmusunuz oku oku bitiremedimsogana devam bide bugun calismakara start verdik ovu testine basladim suan silik
Belirtiden bol ne varr :))) kasık agrisi gogusler falan her ay ayni işte.Bu ay tek farklilik gogus uclarim tahriş olmuş gibi kizardi ve cok hassas.Belki bu da hep oluyodu da ben farketmiyodum :))
Kuzular uyudunuz demek hepinize iyi geceler tatli ruyalar.
Bizde kocisle gezdik biraz o yuzden gelemedm..
Fundacim bnce degerler iyi ayrica daha kotu degerlerle bebislri olanlari duyuyoruz can sıkmak yok moral bozmadan bebislerimize dogru ilerliycz ins
Kizlaarr elimde tel uyuyakalmisim gece saat 2.30 burnuma acayip kokular geliyo uyuyamiyorum koy kokusu tezek kokusu gibi
Gecmisi okudum eketeni okudum simdi daha uzgunum
Ablamda dis gebelik gecirmisti onu ameliyat ettiler tupleri alinmadi eketeninkini niye aliyolarki
Gunaydin kizlarr
Bu sogukta evden cikmak ne kadarda zor yaf
Heryer buz tutmus..
Lizim cnm 2 30 ta yazmissn ama nerden geliyorki koku ins guzel uyumussundur
Okulada olucm yazamiycm aksam gelirim artik optm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?