Ağlayakta gözden mi olak???

Konuyu bağlamaya çalıştım kızz:26: allah korusun boşanma olmasın sorun adamdanmış nohut suyuyla olmuş diyecektim sorun yoksa tamamdır

çok tatlısınnnn ezoooo

Nasil bi uyku bastirdi anlatamam ben kacar cuppp yataga hadi iyi geceler

haaa lizoda bize diydu yalnizim kimse yok kavmis cadiii bebis uyku istedi gerladee neyseee

lizimden yarın hesap soralım bide bize söylüyordu gerçektende

bende kaçar görüşürüz kızlar

daisydtt kız sen nasılsın görüşemedik bu akşam

Güyaa gittim dayanamadım geri geldim :))

Yeni dizi başlamış firuze diye ordaki iki oyuncunun gözleri muhteşem yaa cam gibi masmavi nasıl bulmuşlar öle :))

Benimde bebem renkli gözlü olsun inşAllah..

Bu topik ugurluymuş duydum geldimm hadi bana da uğur bacılarr

Son düzenleme:
çok tatlısınnnn ezoooo

lizimden yarın hesap soralım bide bize söylüyordu gerçektende

bende kaçar görüşürüz kızlar

daisydtt kız sen nasılsın görüşemedik bu akşam

Tattlimmm ucmusunuz oku oku bitiremedim sogana devam bide bugun calismakara start verdik ovu testine basladim suan silik

Yeni dizi başlamış firuze diye ordaki iki oyuncunun gözleri muhteşem yaa cam gibi masmavi nasıl bulmuşlar öle :))

Bende izliyom simdi hakikaten cok guzel gozleri kizin

Hadi bakalım o zaman bi bebiş daha geliyo desene var mı belirti falan ?

Belirtiden bol ne varr :))) kasık agrisi gogusler falan her ay ayni işte.Bu ay tek farklilik gogus uclarim tahriş olmuş gibi kizardi ve cok hassas.Belki bu da hep oluyodu da ben farketmiyodum :))

Tatlim gercekten cok üzüldüm Rabbim saglik versin ins sana zarar vermeyeck sekilde olur..cok uzgunsun biliyorum ama Rabbim yine vericek ins hem 2.kez daha cabuk hamis olunuyo.biz senin hep yanindayiz..

Kuzular uyudunuz demek hepinize iyi geceler tatli ruyalar.
Bizde kocisle gezdik biraz o yuzden gelemedm..
Fundacim bnce degerler iyi ayrica daha kotu degerlerle bebislri olanlari duyuyoruz can sıkmak yok moral bozmadan bebislerimize dogru ilerliycz ins

canım benim çok geçmiş olsun.hiç üzülme moralini yüksek tut.vardır mutlaka bundada bir hayır.dış gebelik geçiripte bebek sahibi olan bir sürü öyküler biliyoruz hepimizde.sadece biraz zamana ihtiyacın olacak. dualarımız seninle. inşallah değerlerin düşer.operasyonsuz atlatırsın.kendine çok iyi bak lütfen

Eketen çok uzuldum cok gecmis olsunn Allah daha beterinden korusun icini ferah tut hicbisey olmayacak Allahin izniylee

Kizlaarr elimde tel uyuyakalmisim gece saat 2.30 burnuma acayip kokular geliyo uyuyamiyorum koy kokusu tezek kokusu gibi
Gecmisi okudum eketeni okudum simdi daha uzgunum
Ablamda dis gebelik gecirmisti onu ameliyat ettiler tupleri alinmadi eketeninkini niye aliyolarki

Gunaydin kizlarr
Bu sogukta evden cikmak ne kadarda zor yaf
Heryer buz tutmus..
Lizim cnm 2 30 ta yazmissn ama nerden geliyorki koku ins guzel uyumussundur
Okulada olucm yazamiycm aksam gelirim artik optm

Gunaydin kizlarr
Heryer buz tutmus..

Günaydın aybikecim hiiiç uyuyamadım sabaha karşı bir saat belki eşimi aradım diyoki ben sabah eve gelince temizlerim ama muhtemelen olmayan bi kokuydu psikolojik etkilendim sanırım :44:

günaydın kızlar ben geldim

eketencim çok üzüldüm Allah hayırlısını versin bidaha nasip eder inş Allah

kızlar bide bişey sorucam benim adetin bugün 3.günü ama daha olamadım daha doğrusu ilk günü biliyosunuz hep silindikçe

kahverengi geldi dünde avuç içinden az geldi bi tek tuvaletimi yaparken akıyo biraz idrarımla bugünde gidiyo gibi sanki hiç ped koymadım günlük pedlerle idare ettim olmadı çünkü neden olabilir yarın dr gitsem mi acaba:26:

bizden ayrılamazsın, bağımlılık yapıyoruz biz, gece yattım bi ara az daha kalkıp tekrar burayı açacaktım

Bu topik ugurluymuş duydum geldimm hadi bana da uğur bacılarr

evet canım uğurlu herkes hamile kalacak burada

Tabiki uğurlu canım hoş geldin..topikin temek ilkesi devamlıklık ilkesi :))

benaycım zaten tabloda adeti geçenleri ve yeni adetini söylemeyenleri yada gebe olduğunu söylemeyenleri sileceğim tabii sizde izin verirseniz , tablo çok kalabalık olması bide biz tablodaki insanları bilelim diye böyle bi kadar aldım KIZLAR SİZCEDE UYGUNSA

Ay ay hadi bakalim inşallah hayirlisii benim adete son 2 gun :)

inşallah adetin gelmez ve hamiş haberini verirsin bize

Tattlimmm ucmusunuz oku oku bitiremedim sogana devam bide bugun calismakara start verdik ovu testine basladim suan silik

anladım canım, hadi hayırlısı canım inşallah sende bu ay güzel haber vereceksin bize

Belirtiden bol ne varr :))) kasık agrisi gogusler falan her ay ayni işte.Bu ay tek farklilik gogus uclarim tahriş olmuş gibi kizardi ve cok hassas.Belki bu da hep oluyodu da ben farketmiyodum :))

:44::44:

senide çok bekledik ama demek gezmelerdeydin, yoksa bizi eşinle mi aldatıyorsun sen

bulantılar başlamışşş

Gunaydin kizlarr
Heryer buz tutmus..

ayy evet yaa hele sıcacık yataktan çıkmak zulüm gibi geliyor , senin okulda wi-fi yok demek ki canım olsaydı ders aralarında da yazışırdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…