Amin canımmm..
Hadi gözün aydın.. Kalp atışı için biraz geç gibi geldi ama kontrollerde zaten ayda bir oluyo.. İnşAllah sağlıkla onuda duyacaksın inşAllah..
Ben iyiyim canım.. Öle çalışıp duruyoruz biz :))
Kaç kilosun canım sen söylemek istersen tabi ama boyunuda yazyiycen tabii önemli artık
benim akıntılarımın rengi sarı.. Sizdede böyle oldumu arkadaşlar pek olmazdı bu.. Aklım bulandı neden acaba.. Bugün biraz kasıklarım ağrıyo..
Üzülme tatlım hiç belli olmaz bu işler.. Hele biraz daha geçsin günler.. Ümitsizlik yok.. Sen ne kadar süredir düşünüyorsun canım.. Sormuşta olabilirim daha önce kusura bakma unutabiliyorum çünkü
Kizlarrr solemeye cekiniyorum amamakat kenarinda sivilce cikmis agliycammm cok canim yaniyor ne alaka burda cikmasi yaa
Bu arada ankaradakilerrr kar ne guzel yagmiss kuzenim resim paylasiyor
buraya gelmedidaha
Kızlar whatsapp grubu kursak ya daha rahat yazışırızzzz
Fiili olarak 5 ay canimm ama ilk 2 ayi boşmuş cunku istesem de kalamazmişim ameliyat oldum.3 ay diyelim net olarak :)
ahh benaycimm vala ne gorsem canim istiyorboy 1.75, kilom 64 cnm. bakalimm finali kac kilo ile bitirecem
evet yaa kar vardi bugun cogu yerde. kuzenlerde adapazarindan foto atmisti bana. her yer bembeyazz
Canım her daim tel öter çok sağlıklı olmaz bence.. Şahsen ben her daim bakamam ona
Olsun daha yeni yani biz gibi.. Daha önünde var aylar sıkıntınyapma..
Can boğazdan gelir canım yr boşverr.. boy kilo iyi yani.. Çok almazsın diye düşünüyorumfinalide paylaşırsın artık
Burayada yağsın kar ama işe gitmeyim :)
Coook aci yiyorummmm
ama basur degil canim sanirim cunku kenarda bu
aysenurummm hamislik cok yakisicak sana yani karnin cikinca cok tatalisin selvi boylummm
istahini kesme bebis icin hersey onun sagligi icin ye yaglidan tuzludan hamur isinden uzak dur tabi
kiz sen karsidasin ilk siz gorursunuz kari o taraftan geliyo yavas yavad baksana
ablam 30 kilo almistigerci cok kisa zamanda kilolarini verdi.
Evetttt benayyyy kar cok yagsinnn lapa lapa ise gidemiyelimmmm
cok sevindimm sedddarisi kalp atislarina insallahhh seni niye o kadar beklettilerki yavrumm:26:
fundosummmm cok sevindimmm,biliyodum hicbir sorun olmadiginiii, bebis artik ben gelecemm diyoooyerini hazirladi
fatmacan kan verdin mi? bilgilendir bizii
aybiscan senin bugun kacinci gununn
sosyalcan nerde ayolllgezmelerde heraldee
lizocann dun gece cok kotuydummama simdi iyiyim cok sukur istahim cok acildi,ne gorsem yemek istiyorumm,sonum kotu kizlarr:18:
yeliz sende esine kizma canimm, senin bugun kacinci gunun olduu
saboros,ezocannn benayyy sizde ne var ne yokkk
ismini unuttugum varsa affolaa
kızlar sabaha kadar dayanamadım hemen sizle paylaşmak istedim az öce testi yaptı ikinci çizgi silik çıktı hamileyim değil mi :44:
fatmacım sen klomen kullandınmı dr. dan geliyorum klomene başlıycam bir dahaki adetimin 5. günü..
hiçbi sorun gözükmedi bu arada eşiminde benimde değerlerim normalmiş
masallah cnm bnm sosyalım gelsınde eklesın senı lıstye
kuaföre gıdcektı görunce cok sevıncekk ssosyalll hadı gel hamısımz var
basim donsede halaya asla hayir demem
:118::118::118::118::118::118::118:
benayımmm nasılsın kuzummm, senin için ne zaman çekeceği halayııı yaş geçiyorrr kızzzzzzzzmenopoza gireceğizzz (şaka yapıyorum haa az gülelim diye )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?