cnm ben cıkıyorum annemlere gıdıcem optum tatlım arada bır gırıp bakarım
savunun biz geliyoruz hamile hamile ardinizdan
verıcez ıns cnm öyle uzunca yazıcz hamıleyım dıye ınss
benay fılm nasıldı :13:
Günaydın herkeseeeee
Fundacım hadi gözün aydın canım sonuçlarına sevindim sıra bebekte canım inşAllah
Fatmacım tebrik ediyorum seni bencede hamilesin.. Yaşasın bir hamile daha sıra bize de geliyo inşAllah..
Teeeyyyy teeeyyyy
Fundos ins gerek kalmaz klomene bu ay hamis kalirsin cnm bnm sirayla hamis oluyoz Rabbimm bizede nasip etsin
Selam canlarim
Fatmacim tebrik ederim ins kandan da guzel haberler alirsin
Fundos sonuclarin temiz ciktigina cok sevindim ama klomene gerek kalmicak bak gorursun
Bu arada sn ne cabuk yumurtluyosun yaa daha yeni adet olmustunzamanmi cabuk geciyor yoksa :44:
İnşallah benaycımmmmmm aybikecimmmm
Lizommmmölemi diyosunnnnn
yok kız ptesiden sonra aslında ama çalışmalara başladık işte
kızlar sabaha kadar dayanamadım hemen sizle paylaşmak istedim az öce testi yaptı ikinci çizgi silik çıktı hamileyim değil mi :44:
Merhaba Canlarımm ,
sabah gittim keseyi gördüm, saatlerce bekledim , çok sinirlendimkalp atışları için bir ay sonra gel , kesin ve net olsun dedi...haberiniz olsun :116: çoook yorgunum gidip hemen uyumak istiyorum
Darısı inşallah ennn kısa zamanda başınıza melek anne adayları
öpüyorum hepinizi
Lizommmmmm hakli ciktinnn baksana dr. Klomen verdi yum. Catlatmaya yardimci olsun diyeee
incir diyip durdunnn oda bu gorevi goruyo ne kadar kuvvetli hislerinnncanimmmm
aysemmmm sende burdasinnnn
coklu alinti yapamadimmm bu giciktannn
Kizlarrr annemde kaliyorum bugun kocis sirket gezisinde
annem diyoki hamile kalirsan bundan uzak duracaksinnn cok zararli :18:
Basladimmm canimmm bugun havucta karistirip icecem
ayyy evet yaaa canim ama bencok takilmiyirum ark. Call centerde calisiyodu kulaklikli bilgisayardan dusun 7 ayina kdr calisti
cok saglikli bebisi 1 yasi bitti
Kizlarr nasilsinizz.Az once test yaptim negatif maalesef.Sabah ilk idrarla yapayim dedim ama dayanamadim tabii ki otur oturdugun yere dedi yine :)) bugun adet gunumdu gelmedi hadi hayirlisi
Merhaba Canlarımm ,
sabah gittim keseyi gördüm, saatlerce bekledim , çok sinirlendimkalp atışları için bir ay sonra gel , kesin ve net olsun dedi...haberiniz olsun :116: çoook yorgunum gidip hemen uyumak istiyorum
Darısı inşallah ennn kısa zamanda başınıza melek anne adayları
öpüyorum hepinizi
cok sevindimm sedddarisi kalp atislarina insallahhh seni niye o kadar beklettilerki yavrumm:26:
fundosummmm cok sevindimmm,biliyodum hicbir sorun olmadiginiii, bebis artik ben gelecemm diyoooyerini hazirladi
fatmacan kan verdin mi? bilgilendir bizii
aybiscan senin bugun kacinci gununn
sosyalcan nerde ayolllgezmelerde heraldee
lizocann dun gece cok kotuydummama simdi iyiyim cok sukur istahim cok acildi,ne gorsem yemek istiyorumm,sonum kotu kizlarr:18:
yeliz sende esine kizma canimm, senin bugun kacinci gunun olduu
saboros,ezocannn benayyy sizde ne var ne yokkk
ismini unuttugum varsa affolaa
Kizlarr nasilsinizz.Az once test yaptim negatif maalesef.Sabah ilk idrarla yapayim dedim ama dayanamadim tabii ki otur oturdugun yere dedi yine :)) bugun adet gunumdu gelmedi hadi hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?