- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
kızlar selam.Doktordan eli boş döndüm maalesef.Hem de elimde iki tane kapı gibi pozitif idrar testleri ve 3 günlük adet gecikmesiyle
çok sinirliyim çokk öfkeliyim.Yani aylarca aynı marka gebelik testi 2 saat bekletsem de tık yokken iki gün üstüste 45 dk sonra ikinci cizgiyi çıkardı.Bu sabahki de aynı olunca ve adetim de gelmeyince nerdeyse emindim yani nasıl mutluydum nasıl hayaller kuruyordum giderken.Ama sonuc beta-hcg:0.01 :) gecen seferki 0.03 cıkmıştı daha insaflıydı :) deliriyorum ya hayatımda hiç bukadar hayalkırıklığına uğramamıştım...
kizlar ben yine test yaptim pozitif cikdi yarin kanda da pozitifi gorurum insallah amin
burdaki herkes bugunlerden yasasin insallah
Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Bende mayısta kürtaj oldum. Aynı senin gibi bebeğim gelişmedi. 1 hafta öncesinde kalp atışı duyulurken 1 hafta sonra gittiğimde hem gelişimi gerideydi hemde kalp atışı durmuştu. 31 mayısta kürtaj oldum. Doktorum 2 ay korunma verdi. Haziran ve temmuz da korunduk. Ağustosta son adetimi oldum ve Çok şükür yeniden hamileyim.
Kürtajdan çıktıktan sonra tüm annelik duygularım bitmiş gitmiş gibiydi. Artık kesinlikle hamile kalamicam, hiç anne olamicam diye düşündüm. Çok zor bir durum biliyorum. Doktorum 2 ay korunun dediğinde o 2 ay sanki 20 sene demiş gibi geldi. 2 ay hiç bitmeyecek sandım. Ama doktorun ne derse onu dinle canım. Yeniden aynı üzüntüleri yaşamak istermisin, tabiki hayır.
Korunmasan hamile kalsan bu defa acaba bişey olurmu, doktorum korun demişti diye sürekli aklında soru işareti olacak, hep tedirgin olacaksın. Doktorun ne öneriyorsa onu yap ve Rabbimden hayırlısını bekle. Rabbim inşAllah tez zamanda yerini doldursun. İçine ferahlık versin, tüm sıkıntıların gitsin.
Günaydın Kızlar
moralim çok bozuk
Günaydın Kızlar
moralim çok bozuk
İşe giriş yaparken okuttugumuz kartı kaybettim düşürmüşüm cebimden. Aynı zamanda para yükleyip yemekte yiyoduk. Hem işe gelmedi gözüküyorum hemde öğlen yemek yiyemicem. İçindeki yüklü paralarda gitti
günaydınnnnnnn, hoşgeldinizzzzzzzzzzz
Allah iyiliğini versin bende bebekle ilgili bir şey oldu sandım çok korktum kız, cana geleceğine mala gelsin kuzum, bir daha alınır, bir daha para yüklenir, olmuşa çare yok
Günaydın kızlarrrrrrrrr
lizommm belki kaybetmedin bulursun mont filan hırka ne bilim değiştirdin belki cebindedir genelde bende öle oluyo kartlar çantana filan iyice bak
çokmu yüklüydü hemen çıkartırsın yenisini
kızlar yaa şimdi işyeri numaramdan biri aradı otobüste düşürmüşüm bizim üni.nin sitesinden numaramı bulmuş ohhh nası rahatladım çünkü bi dünya iş yenisini çıkarmak
herkes nasıl bu arada kızlar birazdan işler yoğunlaşmaya başlar ben yine işlere gömülürüm :44:
kızlar yaa şimdi işyeri numaramdan biri aradı otobüste düşürmüşüm bizim üni.nin sitesinden numaramı bulmuş ohhh nası rahatladım çünkü bi dünya iş yenisini çıkarmak
sağol canım benim aynen senin tahmin ettiğin gibi çıktıGunaydinn canlarimm
Disarida buz gibi bi hava var... Kalin kalin giyininn
Fatmacann hadi gozunaydin,artisin cok duzenli.. Benim tahmin ettigime yakin cikmissbu arada bizim senle aramizda 1 hafta falan var heralde
Günaydın kızlarrrrrrrrr
lizommm belki kaybetmedin bulursun mont filan hırka ne bilim değiştirdin belki cebindedir genelde bende öle oluyo kartlar çantana filan iyice bak
çokmu yüklüydü hemen çıkartırsın yenisini
helal olsunn insanlık ölmemişşş ne dşüceliymiş arayan sağolsunçoook sevindimmmmm
çok yorma kendini bebişede iyi bakkk
ayşemmmmmmmmm nasılsın miniğinnnn nasıl
sosyalimmm
ben o minnoşu yerimm yerimmmmm
günaydınnnn
hemde ne buz Türkiyenin her yanı böyle sanırım, kuzum yanlış anlamazsan neden bu kadar erken kalkıyorsun
Gunaydinn sosyalcimm
yaa aliskanlik sosyalcim. Annemden gelen bi aliskanlik birazda
Birde cogu zaman sabah namazindan sonra uyuyamiyorum canim
günaydın canlarım ben yeni açabildim bilgisayarı hemen size bakıyım dedim dayanamadım
sağol canım benim aynen senin tahmin ettiğin gibi çıktıbiz herşeyi peşpeşe yapıyoruz galiba
günaydın fundoşum nasılsın
soğuk haricinde iyiyiz kuzum sen nasılsın ne yapıyorsun, yoğun musun bugün
iyiyim fatmacımm altın günlerimdeyimmm değerlendiriyorumsen naıslsın miniğin nasıl
yoğun değilim ama baskı varyeni masam kabak gibi meydanda
İyiyiz canım bizde dün gece kasıklarımın ağrısından uyuyamadım çok kötüydü normal mi ki bu durum
bi de dün rüyamda buradakilerden birinin hamile olduğunu gördümama kimdi onu hatırlayamıyorum :44:
zamanla cam kenarına doğru ufak ufak kay kuzum çaktırmadan
hepimizi görmüşsündürr, kasık ağrıları normal onun için hiç moralini bozma
helal olsunn insanlık ölmemişşş ne dşüceliymiş arayan sağolsunçoook sevindimmmmm
çok yorma kendini bebişede iyi bakkk
ayşemmmmmmmmm nasılsın miniğinnnn nasıl
sosyalimmm
İyiyiz canım bizde dün gece kasıklarımın ağrısından uyuyamadım çok kötüydü normal mi ki bu durum
bi de dün rüyamda buradakilerden birinin hamile olduğunu gördümama kimdi onu hatırlayamıyorum :44:
zamanla cam kenarına doğru ufak ufak kay kuzum çaktırmadan
hepimizi görmüşsündürr, kasık ağrıları normal onun için hiç moralini bozma
sosyal sen bu ateş ölçmede uzmansınben şuan ellerim vücudum çok sıcak normalde çok üşürüm ya hani bu ortamda hele
yumurtladımmı acaba kızz o akıntıda geldiii
bende uyanınca rüyamı öyle yorumladım zaten bu topikteki herkes hamiş kalacak inşallah
İyiyimm fundammm, sen nasilsinnn
Kizlar bugun annemdeyim, tabletimide evde unutmusumtelden takiliyorumm. O yuzden yazdiklarinizi hemen goremiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?