Ağlayakta gözden mi olak???

Canım idrar testlerinde en fazla 15 dk da çıkan sonuçlar doğruymuş.. Çok uzun süre bekleyince zaten hafif de olsa çizgi çıkıyormuş çok beklediği için.. Bu yüzden idrar testlerini 45 dk felan beklemeyin inşallah Rabbim bir dahaki ay nasip eder en sağlıklısından..

kizlar ben yine test yaptim pozitif cikdi yarin kanda da pozitifi gorurum insallah amin
burdaki herkes bugunlerden yasasin insallah

Gözün aydın canım darısı bizim başımıza inşallah sağlıklı olsun..

Evet aynen bana da öyle geliyor canım herşey bitmiş gibi gebe kalsam da yine aynısı olacak gibi (( Atmaya çalışıyorum bu korkuyu üzerimden.. Allah razı olsun güzel duaların için.. Rabbim seni meleğini korusun bana da nasip etsin inşallah..

Günaydın Kızlar
moralim çok bozuk

Günaydın canım hayırdır?

Günaydın Kızlar
moralim çok bozuk

Günaydın kızlarrrrrrrrr

lizommm belki kaybetmedin bulursun mont filan hırka ne bilim değiştirdin belki cebindedir genelde bende öle oluyo kartlar çantana filan iyice bak
çokmu yüklüydü hemen çıkartırsın yenisini

Allah iyiliğini versin bende bebekle ilgili bir şey oldu sandım çok korktum kız, cana geleceğine mala gelsin kuzum, bir daha alınır, bir daha para yüklenir, olmuşa çare yok

kızlar yaa şimdi işyeri numaramdan biri aradı otobüste düşürmüşüm bizim üni.nin sitesinden numaramı bulmuş ohhh nası rahatladım çünkü bi dünya iş yenisini çıkarmak

herkes nasıl bu arada kızlar birazdan işler yoğunlaşmaya başlar ben yine işlere gömülürüm :44:

kızlar yaa şimdi işyeri numaramdan biri aradı otobüste düşürmüşüm bizim üni.nin sitesinden numaramı bulmuş ohhh nası rahatladım çünkü bi dünya iş yenisini çıkarmak

hadi gözün aydınn
herkes nasıl bu arada kızlar birazdan işler yoğunlaşmaya başlar ben yine işlere gömülürüm :44:

iyiyimmmm benn, sana da kolay gelsinnnn

helal olsunn insanlık ölmemişşş ne dşüceliymiş arayan sağolsun çoook sevindimmmmm

çok yorma kendini bebişede iyi bakkk

ayşemmmmmmmmm nasılsın miniğinnnn nasıl
sosyalimmm

günaydın canlarım ben yeni açabildim bilgisayarı hemen size bakıyım dedim dayanamadım
Gunaydinn canlarimm

Disarida buz gibi bi hava var... Kalin kalin giyininn

Fatmacann hadi gozunaydin,artisin cok duzenli.. Benim tahmin ettigime yakin cikmiss bu arada bizim senle aramizda 1 hafta falan var heralde
sağol canım benim aynen senin tahmin ettiğin gibi çıktı biz herşeyi peşpeşe yapıyoruz galiba

günaydın fundoşum nasılsın

helal olsunn insanlık ölmemişşş ne dşüceliymiş arayan sağolsun çoook sevindimmmmm

sosyalimmm

soğuk haricinde iyiyiz kuzum sen nasılsın ne yapıyorsun, yoğun musun bugün

soğuk haricinde iyiyiz kuzum sen nasılsın ne yapıyorsun, yoğun musun bugün

iyiyim fatmacımm altın günlerimdeyimmm değerlendiriyorum sen naıslsın miniğin nasıl

yoğun değilim ama baskı var yeni masam kabak gibi meydanda

iyiyim fatmacımm altın günlerimdeyimmm değerlendiriyorum sen naıslsın miniğin nasıl

yoğun değilim ama baskı var yeni masam kabak gibi meydanda

İyiyiz canım bizde dün gece kasıklarımın ağrısından uyuyamadım çok kötüydü normal mi ki bu durum
bi de dün rüyamda buradakilerden birinin hamile olduğunu gördüm ama kimdi onu hatırlayamıyorum :44:

zamanla cam kenarına doğru ufak ufak kay kuzum çaktırmadan

hepimizi görmüşsündürr , kasık ağrıları normal onun için hiç moralini bozma

sosyal sen bu ateş ölçmede uzmansın ben şuan ellerim vücudum çok sıcak normalde çok üşürüm ya hani bu ortamda hele
yumurtladımmı acaba kızz o akıntıda geldiii

sosyalimmm

İyiyimm fundammm, sen nasilsinnn
Kizlar bugun annemdeyim, tabletimide evde unutmusum telden takiliyorumm. O yuzden yazdiklarinizi hemen goremiyorumm

zamanla cam kenarına doğru ufak ufak kay kuzum çaktırmadan

hepimizi görmüşsündürr , kasık ağrıları normal onun için hiç moralini bozma

ayyy bende o ağrıdan kıvranimmm nolurrrr
kimdi kızzzz hatırlaaa burda listede hamiş olmayanalrın hepsidir inşallah

çok zor öle bi ortamki ne değişse farkedilir oynamazda minik bi ofis bulunduğum kısım

ayyy o akıntıdan sonraki 4 gün yoğun çalışın diyor incir içmedim bugünnn
yalnız kızlar keçiboynuzu pekmezi alın hemen eşlerde çoook işe yarıyor ezo kadar olamasada

sosyal sen bu ateş ölçmede uzmansın ben şuan ellerim vücudum çok sıcak normalde çok üşürüm ya hani bu ortamda hele
yumurtladımmı acaba kızz o akıntıda geldiii

estağfurullah canım biz ateşi 6-8 arası yataktan hiç kalkmadan dil altından ölçüyoruz, o yüzden yorum yapamayacağım ama ara ara banada öyle oluyor

bende uyanınca rüyamı öyle yorumladım zaten bu topikteki herkes hamiş kalacak inşallah

inşallahhh, bu ay tablomuz hamişlerle dolar

İyiyimm fundammm, sen nasilsinnn
Kizlar bugun annemdeyim, tabletimide evde unutmusum telden takiliyorumm. O yuzden yazdiklarinizi hemen goremiyorumm

tamam kuzum ne yapalım, bizde seni bekleriz önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…