Amin canım..
Ezonun dediği gözümden kaçmış.. Allah'ım rabbim neler duyacağız.
Ruh durumlarını anlamaya çalışıyorum tamam istemiyorsun bakamıycan gizli saklı belkide ama atma ver birine.. İşte bunu anlamıyorum tıpkı bir öğretmenln 9 gün tatilde bebeğe 2 biberon mama verdim ölmez sandım deyişini anlamadığım gibi(
Neyse bu konu uzar.. Rabbim ne verirse hayırlısını versin.
Tez zamanda hayırlısı ise tabi bize yaştsın inşAllah
bu arada gittim tekrar test yaptım bugün değerim 90 dan 217,64 e çıkmış
çok güzel bir artış bu kuzum çok sevindimmmm, minnoşun sana sıkı sıkı tutunmuşşş o zaman
sağol canım benim inşallah senin minnoşunda bu ay gelecek ve anneciğine sımsıkı tutunacak
ediyorum canım benim hepiniz dualarımdasınız ve inşallah Rabbim dualarımızı kabul edecekağzına sağlık kuzum, inşallahbize dua et olur mu hayırlıysa bizde senin arkandan gelelim
Çok güzel bi haber bu canım.. O minnoş seni hiç bırakmasın inşAllah.. Darısı başımıza
Kızlar ben yatar artık.. Sabah çok erken kalkıyorum ben( hepinizi öpüyorum ve yarın görüşmek üzere
Kızlar ben yatar artık.. Sabah çok erken kalkıyorum ben( hepinizi öpüyorum ve yarın görüşmek üzere
görüşürüz kuzum, iyi geceler
bende kaçar uykum geldi kızlar , yarın görüşürüzkendinize ve minnoşlarınıza dikkat edinnn
görüşürüz canım tatlı rüyalar minnoşum ve ben öpüyoruz seni
Gunaydinn canlarimm
Disarida buz gibi bi hava var... Kalin kalin giyininn
Fatmacann hadi gozunaydin,artisin cok duzenli.. Benim tahmin ettigime yakin cikmissbu arada bizim senle aramizda 1 hafta falan var heralde
Günaydın Kızlar
moralim çok bozuk
hayırdır ne oldu :44:
İşe giriş yaparken okuttugumuz kartı kaybettim düşürmüşüm cebimden. Aynı zamanda para yükleyip yemekte yiyoduk. Hem işe gelmedi gözüküyorum hemde öğlen yemek yiyemicem. İçindeki yüklü paralarda gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?