Ağlayakta gözden mi olak???

sende hemen gir konuya boşver ne kadardır düşünüyorsun bebiş ilk mi canım hayırlısı olsun inşallah hakkında

bizde izledik film ama ben yine sızdım zaten pek sevmemiştim

hemen bakayım fragmanına merak ederim , ya ayşemm kasıklarında bir şey atıyormuş gibi ,yani pırpır bir şey uçuyor gibi arada birşeyler oldu mu hiç , kalp çarpıntısıymış o

kızlarr sever misiniz bilmiyorum ama hobbit sinemalar daaa bu cumartesiii

oo erzurum muu uni tercih yaparken erzurumu bile yazmistimm. herkes yazma orada donarsin demisti. kimseyi dinlemedim yazdim. ama cikmadi orasi,istanbula yakin bi yer cikmisti. hep merak etmisimdir erzurumuuuu

He valla Erzurum.. Ben de illa tutturdum 2. üni. okicam diye 4-5 ay önce İstanbul'dan tayin istedim şimdi birazcık pişmanım ama Artık burda mutlu olmanın yollarını buluyorum yavaş yavaş :)

sende hemen gir konuya boşver ne kadardır düşünüyorsun bebiş ilk mi canım hayırlısı olsun inşallah hakkında

Amin canım sağol... Ben 11 gün önce kürtaj oldum... Bebeğimin kalp atışları hiç oluşmadı gelişmedi aldılar.. Kanamam daha dün bitti.. 30-35 gün sonra regl olurum inşallah.. Pazartesi de kontrole gidicem inşallah korunma süresi vermez de hemen başlarım yapmaya..

kesinlikle gideceğimm ama bu hafta değil, çünkü hafta sonu yüzüklerin efendisi 3 lemesi ve beklenmedik yolculuğu izleyecem hafta içi gideceğiz sinemaya, kaçırır mıyım bayılıyorum fantastik filmlere

Selammmmm.. Vallahi evet ben bile sürekli baktığım halde konuyu yakalayamıyorum inan ki müthiş hızlılar inşallah bu hızla hepimiz gebe kalırız :))))

İnşAllah canım benim İnşAllah.. hayırlısı ile tez zamanda..

hakkımız yeme bugün yavaş gidiyoruz

Erzurum mu

geçenlerde hava durumunu izliyorum, diyo ki erzurumda havalar ısındı -30 dan -20 lere çıktı, koptum gülmekten

olsun yine de yavaş gidin :)) ben günlük uyarımı yapma gereği hissettim

yaa ben gazdan birsey hissedemiyorumki. sislik hala gecmedii cok sık tuvalete cikiyorum. pir pirlar icin bundan sonra daha dikkatli olayim. benim bugun 5+3 oldu daha. senin 7 oldu muu

bende filmi sevmeyince uyurum hemen ama dunku iyiydi. ya hobbitin birincisini sevmemistim. bu nasil acaba:44:

ben hobbiti çok severim yüzüklerin efendisi üçlemesini en az 10 kere izlemişimdir gitmek istiyorum hobbite ama benim kociş fantastik film sevmiyo
ben çok sevirim fantastik filmleri bu arada seni gördüm ayşenurummm çok tatlısın maşallah

evet dusunulebilirr

ama kaptan philipsi siddetle oneriyorumm. tom hanks yine cok iyi oynamissss

tamam canım izlerim sen öneriyorsan vardır bi bildiğin

benim koca çok sever, bayramda Harry Potter serisini soluksuz izledik mesela

ciddi korunmican mı kız fundoş, ya hemen ardına gelirse

akisina birak fundacan, zincirleri acc,birak gelen gelsin

hemen miiiiiii bi doğsunda ilki bi tutturim hamile kaimd ebakarız

ayşemmm hemen bakim o filme bizde çok seviyoz eşimle film izlemeyi sinemada değilde evdee

tamam ayşemmm bıraktım gittiiiii ozamannn

hobbiti ben izlemedimmmm ilkini bilee eşim bayılıyo o tarz filmlere
bende hemen sızıyorum sevmediğim filmde yaaaa

sende cok tatlisin fatmacannnn zorda olsa bulusabildik sonundaa
benimde esim fantastik film hastasii
kizz fundaaaa hala yemek mi yiyosun
bu arada sosyalim bazi kisiler bu topige ugramiyor artik,anladin sen

Yeni gelen arkadaş şimdi şaşıracak bu ne diyecek beyni dönecek bu kadar muhabbetten yetişemeyecek uuu :))

canımmm çok geçmiş olsun bitanemm , herşeyin hayırlısı hakkımızda hepimiziiiiiin
kesinlikle gideceğimm ama bu hafta değil, çünkü hafta sonu yüzüklerin efendisi 3 lemesi ve beklenmedik yolculuğu izleyecem hafta içi gideceğiz sinemaya, kaçırır mıyım bayılıyorum fantastik filmlere

evet şimdi onuda fragmanına baktımmm süpeerdii... avatarı kötü bir yerde izlemiştimm çok pişman olmuştum ama fena sabırsızım bu sefer en iyi yerden keyifliceee ooohh

kııız bendee bayılırım fantastik filmmleree, ahhh :119:

narnia günlükleri aslan cadı ve dolap çok güzelll izlemişmiydin

sanırım olmuştur ayşemm inan hiç bilmiyorum, biraz önce karar verdim bu c.tesi ye yine gün aldım başka hastaneye adam akıllı gidicemm son durum nedir öğreneyim bir veli olarak çalışkan mı tembel mi bu velet Allahımmm akıllı usluu dürüst inançlı melek gibi yüreği olan minikler nasip etsin hepimizee

ayşem bazen de düşünüyorum moralim bozuluyor, bu dünya öldürüyor iyiliği ,bazı insanlar çiyan, fitne fesatlık her yerde.......çok yorucu.... iyi niyet kaldırmıyor yoruyor üzüyor........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…