Hoşbulduk cannn... Çok hızlı gidiyorsunuz da yetişemiyorum konuları takip edemiyorum öyle aval aval baktığım çok oluyor burda bi de herkers birbirini iyi tanıyor sanırım ben daha yeniyim ya ondan da olabilir.. :)
hayatimizin yonu degisiyorr. yeni bir karar alindiginda bile ilk once cocuklarimizi dusunecez
aa bu arada simdi aklima geldi. dunku film cok guzeldi. adi kaptan philips. siddetle tavsiye ederim. yasanmis bi olaymis zaten. aksam bebis dogunca bole rahat film izleyemicez diorum. esimde evet o zamn sen rahat izleyemezsin diyo
oo erzurum muuuni tercih yaparken erzurumu bile yazmistimm. herkes yazma orada donarsin demisti. kimseyi dinlemedim yazdim. ama cikmadi orasi,istanbula yakin bi yer cikmisti. hep merak etmisimdir erzurumuuuu
sende hemen gir konuya boşverne kadardır düşünüyorsun bebiş ilk mi canım hayırlısı olsun inşallah hakkında
sende hemen gir konuya boşverne kadardır düşünüyorsun bebiş ilk mi canım hayırlısı olsun inşallah hakkında
bizde izledik film ama ben yine sızdımzaten pek sevmemiştim
hemen bakayım fragmanına merak ederim , ya ayşemm kasıklarında bir şey atıyormuş gibi ,yani pırpır bir şey uçuyor gibi arada birşeyler oldu mu hiç , kalp çarpıntısıymış o
kızlarr sever misiniz bilmiyorum ama hobbit sinemalar daaa bu cumartesiii
Selammmmm.. Vallahi evet ben bile sürekli baktığım halde konuyu yakalayamıyorum inan ki müthiş hızlılar inşallah bu hızla hepimiz gebe kalırız :))))
hakkımız yeme bugün yavaş gidiyoruz
Erzurum mu
geçenlerde hava durumunu izliyorum, diyo ki erzurumda havalar ısındı -30 dan -20 lere çıktı, koptum gülmekten
İnşAllah canım benim İnşAllah.. hayırlısı ile tez zamanda..
olsun yine de yavaş gidin :)) ben günlük uyarımı yapma gereği hissettim
hemen bakayım fragmanına merak ederim , ya ayşemm kasıklarında bir şey atıyormuş gibi ,yani pırpır bir şey uçuyor gibi arada birşeyler oldu mu hiç , kalp çarpıntısıymış o
tamam kuzum yavaş yavaş gideriz, bide ezo yok ya , o yüzden yavaş gidiyoruz
heyaa onun yokluğuda belli oluyor haa.. kocasımı izinli neyine de bi yol bulur gelirdi ama
bende şaşırdım kaldım hiç böyle yapmazdı
bende hobbitin 1. sevmedim ama 2. ye gidecem orlando bloom var kığğızzz
ben hobbiti çok severim yüzüklerin efendisi üçlemesini en az 10 kere izlemişimdirsende hemen gir konuya boşverne kadardır düşünüyorsun bebiş ilk mi canım hayırlısı olsun inşallah hakkında
ben çok sevirim fantastik filmleri bu arada seni gördüm ayşenurummm çok tatlısın maşallahyaa ben gazdan birsey hissedemiyorumki. sislik hala gecmediicok sık tuvalete cikiyorum. pir pirlar icin bundan sonra daha dikkatli olayim. benim bugun 5+3 oldu daha. senin 7 oldu muu
bende filmi sevmeyince uyurum hemenama dunku iyiydi. ya hobbitin birincisini sevmemistim. bu nasil acaba:44:
içimiz kararmasın dedim kuzumgüzel başlayalım güzel devam edelim
evet dusunulebilirr
ama kaptan philipsi siddetle oneriyorumm. tom hanks yine cok iyi oynamissss
ben hobbiti çok severim yüzüklerin efendisi üçlemesini en az 10 kere izlemişimdirgitmek istiyorum hobbite ama benim kociş fantastik film sevmiyo
ben çok sevirim fantastik filmleri bu arada seni gördüm ayşenurummm çok tatlısın maşallah
ağlayakta gözdenmi olak :)
tamam canım izlerim sen öneriyorsan vardır bi bildiğin
benim koca çok sever, bayramda Harry Potter serisini soluksuz izledik mesela
ciddi korunmican mı kız fundoş, ya hemen ardına gelirse
hayatimizin yonu degisiyorr. yeni bir karar alindiginda bile ilk once cocuklarimizi dusunecez
aa bu arada simdi aklima geldi. dunku film cok guzeldi. adi kaptan philips. siddetle tavsiye ederim. yasanmis bi olaymis zaten. aksam bebis dogunca bole rahat film izleyemicez diorum. esimde evet o zamn sen rahat izleyemezsin diyo
akisina birak fundacan, zincirleri acc,birak gelen gelsin
ben hobbiti çok severim yüzüklerin efendisi üçlemesini en az 10 kere izlemişimdirgitmek istiyorum hobbite ama benim kociş fantastik film sevmiyo
ben çok sevirim fantastik filmleri bu arada seni gördüm ayşenurummm çok tatlısın maşallah
canımmm çok geçmiş olsun bitanemm , herşeyin hayırlısı hakkımızda hepimiziiiiiinAmin canım sağol... Ben 11 gün önce kürtaj oldum... Bebeğimin kalp atışları hiç oluşmadı gelişmedi aldılar.. Kanamam daha dün bitti.. 30-35 gün sonra regl olurum inşallah.. Pazartesi de kontrole gidicem inşallah korunma süresi vermez de hemen başlarım yapmaya..
kesinlikle gideceğimm ama bu hafta değil, çünkü hafta sonu yüzüklerin efendisi 3 lemesi ve beklenmedik yolculuğu izleyecem hafta içi gideceğiz sinemaya, kaçırır mıyım bayılıyorum fantastik filmlere
sanırım olmuştur ayşemm inan hiç bilmiyorum, biraz önce karar verdim bu c.tesi ye yine gün aldım başka hastaneye adam akıllı gidicemm son durum nedir öğreneyim bir veli olarakyaa ben gazdan birsey hissedemiyorumki. sislik hala gecmediicok sık tuvalete cikiyorum. pir pirlar icin bundan sonra daha dikkatli olayim. benim bugun 5+3 oldu daha. senin 7 oldu muu
bende filmi sevmeyince uyurum hemenama dunku iyiydi. ya hobbitin birincisini sevmemistim. bu nasil acaba:44:
canımmm çok geçmiş olsun bitanemm , herşeyin hayırlısı hakkımızda hepimiziiiiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?