ins Allah gonlune gore verir sosyalimmikizin zorlugu oldugu kadar cok guzel yonleride var tabii
bende mi oyle yapsam fundoss,1-2 yas arasida iyi cidden. bu gece ruyamda oglum oldugunu gordumhemde 4-5 yaslarina gelmis. bogaz turu yapiyorduk
masallahhh soosyalcanno zaman sendede ikiz potansiyeli varr
bende oylee sedoohatta bazen burada konustuklarimizi ruyamda goruyorum
tamam fundoss
ins Allah gonlune gore verir sosyalimmikizin zorlugu oldugu kadar cok guzel yonleride var tabii
bende mi oyle yapsam fundoss,1-2 yas arasida iyi cidden. bu gece ruyamda oglum oldugunu gordumhemde 4-5 yaslarina gelmis. bogaz turu yapiyorduk
ayşemmm sen bilirsinnn bi doğurda bakabilirsen zorlanmazsan miniğinle öle yap derim ama senin yaşın daha müsait yaaa 2-3 yaşına gelirsede çok güzel olur benim yaş 31 oldu ya ondan bide ilerde zorlanırım diye
ama senin yaşında olsam kuzum zaten hamişsinnn 2-3 yaş ara güzellll
ben daha hamişte değilim yaa o yüzden düşüncem bu ne zaman geleceği belli değil daha
oğlanmııııııııı boğaz turumuuu rüyaya bakkkk süperrrrr
inşallah canımmmmm bende diyom eşime bebiş olunca aman üşür aman öle böle yok bizle gezicek heryeri
bir kız bir erkek ideallll
Merhaba kızlaar
nasılsınız bakalım, maşallah yine çeneler düşmüş
dünkü mesajım için kusura bakmayın
regl dönemine girdim, bel ağrım var, sanırım sinirlerim geriliyo
herşeye öfkeleniyorum o yüzden
arada öyle şeyler yazarsam he deyip geçin
ayy ayşemm bende dün oğlum olduğunu gördümmm , ona pilav yapmıştım , evin içinde koşturuyordu ,
göğüslerimi çok güzel gördüm :93: emziriyordum
erkek bebek evladın hayırlı olduğu anlamındaymışyani çok güzel bir rüyaaa
Merhaba kızlaar
nasılsınız bakalım, maşallah yine çeneler düşmüş
dünkü mesajım için kusura bakmayın
regl dönemine girdim, bel ağrım var, sanırım sinirlerim geriliyo
herşeye öfkeleniyorum o yüzden
arada öyle şeyler yazarsam he deyip geçin
ayyy inşallah kızzz
bende istiyordum ama şimdi karar değiştirdim bir tane olursa ardından hiiiç korunmıyacam ne zaman gelirse miniğim
1 - 2 yaş ara en güzeliiiiii
bende hiç korunmayacağım, ikizim olsa bile bakarsın bi ikiz daha olur 6 kişilik kocaman bi aile olmuşuz
merhabaaa hkbinicicannn,iyiyiz sen nasilsinn
arada olur ole seyler cnm
oyy sedoo ne guzel bir ruya,masallahama ruyalarin tersi cikarr,senin kizda geliyooo
korunmayın he heebebek iki aylıkken yine kalırsınız, böyle devam edermiş artık korunmanız bile fayda etmezmiş hatta çalışmadan oluverir minikleriniz doğum makinaları sosyal ve fundoş
1-2 yaşa aralığı çok zor olmaz mı yabence zoooor oluur
niirrrdesssinnnnnnnn kığğızzzzzzzzzz
walla canım yarın bat bel ağrım dışında birşeyim yok şükür çalışıyorum.. patronlar yok bugün akşama kadar burdayım
ayy ayşemm bende dün oğlum olduğunu gördümmm , ona pilav yapmıştım , evin içinde koşturuyordu ,
göğüslerimi çok güzel gördüm :93: emziriyordum
erkek bebek evladın hayırlı olduğu anlamındaymışyani çok güzel bir rüyaaa
fundoss ilk cocuk sakin olursaaa, ikinci hemen yaparzins bana ceker,ben cok akilliymisim ama esim ilk 1 sene kv ye az cektirmemis cok huysuz bi bebekmis ona cekerse bir cocukta bile kalabilirimm
ama bir kiz bir erkek cok idealll,ablamin oyle istee. darisi bize insallahh
korunmayın he heebebek iki aylıkken yine kalırsınız, böyle devam edermiş artık korunmanız bile fayda etmezmiş hatta çalışmadan oluverir minikleriniz doğum makinaları sosyal ve fundoş
1-2 yaşa aralığı çok zor olmaz mı yabence zoooor oluur
bir arkadaşım var.. kızı 3 yaşındayken istemeyerek hamile kalmış,,, çok ağladı ben nasıl yapıcam ikisine birden nasıl yetişicem diye şimdi kızlar büyüdü bir rahat bir rahat diyeceğim o ki zaman geçiyo ikisi bir arada büyümüş olur.. ben çok pişmanım hemen tekrar yapmadığıma bak kaç yıldır uğraşıyorum olmuyo
hadii bakalimmm,test yapmayi dusunuyor musun pekii
mantikli aslindaa ama cocuklardan biri akilli olmaliiii. yoksa cok zorrrikiside akilli olursa yemede yaninda yat zatenn
sedommmmmmm çokkk güzelll bi rüyaaa pilav haaa zaten çocuklar hele erkek çocuklar pilav çok seviyorrrr
benim eşimin yeğeni ing. konuşuyo türkçe bilmiyo bi pilavv
nanaaa pilaaaav der hep şişko pilav delisi
kızzz ikinizxde erkek görmüşsünüzzz
inşallah anasına çeker ayşemmmmm
korunmıycazzz yaş malummmm bacımmm sende bekle 40 da doğur 2. yi
yok canım ya bu ağrıya yarın gelir gelmez olasıcılar
ben yemeğe gidiyorum öğleden sonra gelirim çok kaynatmayın okuyanları da düşünün
emin ol ilk çocuk her zaman akıllı olur ama ikincisi başa bela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?