Ağlayakta gözden mi olak???

ins Allah gonlune gore verir sosyalimm ikizin zorlugu oldugu kadar cok guzel yonleride var tabii

bende mi oyle yapsam fundoss,1-2 yas arasida iyi cidden. bu gece ruyamda oglum oldugunu gordum hemde 4-5 yaslarina gelmis. bogaz turu yapiyorduk

ayşemmm sen bilirsinnn bi doğurda bakabilirsen zorlanmazsan miniğinle öle yap derim ama senin yaşın daha müsait yaaa 2-3 yaşına gelirsede çok güzel olur benim yaş 31 oldu ya ondan bide ilerde zorlanırım diye
ama senin yaşında olsam kuzum zaten hamişsinnn 2-3 yaş ara güzellll
ben daha hamişte değilim yaa o yüzden düşüncem bu ne zaman geleceği belli değil daha
oğlanmııııııııı boğaz turumuuu rüyaya bakkkk süperrrrr

inşallah canımmmmm bende diyom eşime bebiş olunca aman üşür aman öle böle yok bizle gezicek heryeri
bir kız bir erkek ideallll

masallahhh soosyalcann o zaman sendede ikiz potansiyeli varr

bende oylee sedoo hatta bazen burada konustuklarimizi ruyamda goruyorum

tamam fundoss

ins Allah gonlune gore verir sosyalimm ikizin zorlugu oldugu kadar cok guzel yonleride var tabii

bende mi oyle yapsam fundoss,1-2 yas arasida iyi cidden. bu gece ruyamda oglum oldugunu gordum hemde 4-5 yaslarina gelmis. bogaz turu yapiyorduk

ayy ayşemm bende dün oğlum olduğunu gördümmm , ona pilav yapmıştım , evin içinde koşturuyordu ,

göğüslerimi çok güzel gördüm :93: emziriyordum

erkek bebek evladın hayırlı olduğu anlamındaymış yani çok güzel bir rüyaaa

Merhaba kızlaar
nasılsınız bakalım, maşallah yine çeneler düşmüş
dünkü mesajım için kusura bakmayın
regl dönemine girdim, bel ağrım var, sanırım sinirlerim geriliyo
herşeye öfkeleniyorum o yüzden
arada öyle şeyler yazarsam he deyip geçin

fundoss ilk cocuk sakin olursaaa, ikinci hemen yaparz ins bana ceker,ben cok akilliymisim ama esim ilk 1 sene kv ye az cektirmemis cok huysuz bi bebekmis ona cekerse bir cocukta bile kalabilirimm

ama bir kiz bir erkek cok idealll,ablamin oyle istee. darisi bize insallahh

ahhh bu östrojen ahhh

ayşemmm sen bilirsinnn bi doğurda bakabilirsen zorlanmazsan miniğinle öle yap derim ama senin yaşın daha müsait yaaa 2-3 yaşına gelirsede çok güzel olur benim yaş 31 oldu ya ondan bide ilerde zorlanırım diye
ama senin yaşında olsam kuzum zaten hamişsinnn 2-3 yaş ara güzellll
ben daha hamişte değilim yaa o yüzden düşüncem bu ne zaman geleceği belli değil daha
oğlanmııııııııı boğaz turumuuu rüyaya bakkkk süperrrrr

inşallah canımmmmm bende diyom eşime bebiş olunca aman üşür aman öle böle yok bizle gezicek heryeri
bir kız bir erkek ideallll

merhabaaa hkbinicicannn,iyiyiz sen nasilsinn
arada olur ole seyler cnm

oyy sedoo ne guzel bir ruya,masallah ama ruyalarin tersi cikarr,senin kizda geliyooo

ayyy inşallah kızzz
bende istiyordum ama şimdi karar değiştirdim bir tane olursa ardından hiiiç korunmıyacam ne zaman gelirse miniğim
1 - 2 yaş ara en güzeliiiiii

bende hiç korunmayacağım, ikizim olsa bile bakarsın bi ikiz daha olur 6 kişilik kocaman bi aile olmuşuz

korunmayın he hee bebek iki aylıkken yine kalırsınız, böyle devam edermiş artık korunmanız bile fayda etmezmiş hatta çalışmadan oluverir minikleriniz doğum makinaları sosyal ve fundoş

1-2 yaşa aralığı çok zor olmaz mı ya bence zoooor oluur

merhabaaa hkbinicicannn,iyiyiz sen nasilsinn
arada olur ole seyler cnm

oyy sedoo ne guzel bir ruya,masallah ama ruyalarin tersi cikarr,senin kizda geliyooo

walla canım yarın bat bel ağrım dışında birşeyim yok şükür çalışıyorum.. patronlar yok bugün akşama kadar burdayım

bir arkadaşım var.. kızı 3 yaşındayken istemeyerek hamile kalmış,,, çok ağladı ben nasıl yapıcam ikisine birden nasıl yetişicem diye şimdi kızlar büyüdü bir rahat bir rahat diyeceğim o ki zaman geçiyo ikisi bir arada büyümüş olur.. ben çok pişmanım hemen tekrar yapmadığıma bak kaç yıldır uğraşıyorum olmuyo

sedommmmmmm çokkk güzelll bi rüyaaa pilav haaa zaten çocuklar hele erkek çocuklar pilav çok seviyorrrr
benim eşimin yeğeni ing. konuşuyo türkçe bilmiyo bi pilavv
nanaaa pilaaaav der hep şişko pilav delisi
kızzz ikinizxde erkek görmüşsünüzzz

inşallah anasına çeker ayşemmmmm

korunmıycazzz yaş malummmm bacımmm sende bekle 40 da doğur 2. yi

mantikli aslindaa ama cocuklardan biri akilli olmaliiii. yoksa cok zorrr ikiside akilli olursa yemede yaninda yat zatenn

sisko pilav delisiii buna cok guldum fundamm

insss canimm,mumkunse butun huylari bana ceksinn, zekasii gorumceme ceksin yada kayinvalidemee

emin ol ilk çocuk her zaman akıllı olur ama ikincisi başa bela

ayyy aynen ablam bize anne gibi resmen çok ezilmiş ama onun küçüğü diğer ablam şeytana papuçunu ters giydirirmişşş duvarlara tırmanıyomuş resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…