Bende tutcamda halaydan telefonla girdigim icin yapamiyorum cok mutluyumm allahima sukurler olsun yarin herseyi ayrintilariyla yazcam kizlar hic umutsuzkuga kapilmayin ben yumurtlayamiyordum adet olamiyordum yuce rabbimin hikmeti
senin bence bugun yum olduu hadi hayirlisi bakalim. yarin sabah calisin birde cnm.
Sonucu aldimmm 124 doktor basta hamilesin dedi sonra deger cok dusuk 1 hafta sonra tekrar yaptir dedi hamileyimmm i sallah bi sorun cikmaz :)
fundosta gitti heralde. eketenn hadii biz halay cekelimm
:118::118:
Amin kızlarr hepp birlikte kalalım inşAllah..
Benim ağustos bebeği olmaz da inşAllah sizin ağustos benim eylül olur
benim demiştim canım dişler problemli diye yine gideyimde diğer dolguu yaptırıyım :)) her ay birini yaptırıyorum :)
Burdayimmm camasir serdim kusumm
bu tabletten zor yaxiyorum ben yaaa yarin herkes gelibce toplu buyuk bi halay kuralim
lizimm detaylari bekliyoz hayirlisini versin allahim o biliyo zamanini
cok sukur hergunumuze
siradan gidiyoruz ugurlu geldik biz birbirimize inaniyorum
iyiki varsiniz dinliyoruz birbirimizi destek oluyoruz
insallah cok saglikli bi hamislik gecirirsin
Canım telden giriyorum bende full site yapmistim geçen gün ama halay yok yaa olanlardan koyayım ben:)fundosta gitti heralde. eketenn hadii biz halay cekelimm
:118::118:
senin hesap baya karisik sedneyse biz direk bat a odaklanalim en iyisi
canimmm arkadasin bebegi d.gunu partsine gittik cay kola ictim cok sora annemlere gectik asure yedik cay gene ictim
etkisi olurmuki ondanmi acaba ama hic cizgi yokk:2:
napacam sastim bittimi yoksa yumurtlamadimmi
günaydıın kızlarr
gunaydin kizlarrrrr
orada bi sed gordum sankii,evet evet gordummmm
günaydıın kızlarr
günaydınnnn
hamiş mi var yine lizim tebrik ederim canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip eder inş
kızlar ben 2gündür ovulasyon testini yapıyorum silik çıktı hep her gün yapmaya devam etsem mi acaba bu gün 12.gün telefondaki programa göre bugün yumurtlama günüm bugün nasıl çıkıcak bakalım
günaydınnnn
hamiş mi var yine lizim tebrik ederim canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip eder inş
kızlar ben 2gündür ovulasyon testini yapıyorum silik çıktı hep her gün yapmaya devam etsem mi acaba bu gün 12.gün telefondaki programa göre bugün yumurtlama günüm bugün nasıl çıkıcak bakalım
:93:
Günaydınn canlarımm :109: iyisinizdir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?