Ağlayakta gözden mi olak???

Bende tutcamda halaydan telefonla girdigim icin yapamiyorum cok mutluyumm allahima sukurler olsun yarin herseyi ayrintilariyla yazcam kizlar hic umutsuzkuga kapilmayin ben yumurtlayamiyordum adet olamiyordum yuce rabbimin hikmeti

Bende tutcamda halaydan telefonla girdigim icin yapamiyorum cok mutluyumm allahima sukurler olsun yarin herseyi ayrintilariyla yazcam kizlar hic umutsuzkuga kapilmayin ben yumurtlayamiyordum adet olamiyordum yuce rabbimin hikmeti

canim benim Allah mutlulugunu daim etsin insallah. yarin herseyi anlatirsin ayrintili sekilde

hersey nasip cnm. nasibinde varsa istemesen bile olur.

Rabbim kucagina almani nasip etsin insallah. dualarini bekliyoruz cnm

Son düzenleme:
senin bence bugun yum olduu hadi hayirlisi bakalim. yarin sabah calisin birde cnm.

Sonucu aldimmm 124 doktor basta hamilesin dedi sonra deger cok dusuk 1 hafta sonra tekrar yaptir dedi hamileyimmm i sallah bi sorun cikmaz :)

Ben cok taktim diye soluyon biliyom rahatlim diye

lizimmmmmmm inanmiyorummmmm mujdeli haberlerin arkasi kesilmiyooo
cok sevindimmm insallahhh deger yukselirrr

Lizim hayırlı olsun canım. Çok sevindim rabbim hayırlısıya kucağına almayı nasip etsin.. Darısı başımıza inşAllah

hobaaaaa diyerek tutuyorum halıyı

fundosta gitti heralde. eketenn hadii biz halay cekelimm

:118::118:

Burdayimmm camasir serdim kusumm
bu tabletten zor yaxiyorum ben yaaa yarin herkes gelibce toplu buyuk bi halay kuralim
lizimm detaylari bekliyoz hayirlisini versin allahim o biliyo zamanini
cok sukur hergunumuze
siradan gidiyoruz ugurlu geldik biz birbirimize inaniyorum
iyiki varsiniz dinliyoruz birbirimizi destek oluyoruz
insallah cok saglikli bi hamislik gecirirsin

Yaptir cnm yaptir disler onemli

evet canim benim. birbirimize destek oluyoruzz
bende birbirimize ugur getirecegimize inaniyorumm
hepimiz icin hersey cok guzel olur insallahh

senin hesap baya karisik sed neyse biz direk bat a odaklanalim en iyisi

Evet ayşem , bu hafta benim için önemli , heyecanlıııı :)

canimmm arkadasin bebegi d.gunu partsine gittik cay kola ictim cok sora annemlere gectik asure yedik cay gene ictim
etkisi olurmuki ondanmi acaba ama hic cizgi yokk:2:
napacam sastim bittimi yoksa yumurtlamadimmi

Fundoş inşallah yakalamışsındır :)) senin sat ne zamandı ???

günaydınnnn

hamiş mi var yine lizim tebrik ederim canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip eder inş

kızlar ben 2gündür ovulasyon testini yapıyorum silik çıktı hep her gün yapmaya devam etsem mi acaba bu gün 12.gün telefondaki programa göre bugün yumurtlama günüm bugün nasıl çıkıcak bakalım

sen telf. ve ovu. testinin verdiği cevabı da dinle en iyisi , inşallah tutar canım :)

gunaydin saboroyyy, sen hergun ayni saatte yapmaya ozen goster cnm. ben 10. gunumde yapmaya basladim.13. gunumde yani dun cift koyu cizgiyi yakaladim. sabahta siddetli kasik agrisinla uyandim. bugun yumurtluyorum yani.

:93:

Günaydınn canlarımm :109: iyisinizdir inşallah

iyiyiz cnm sen nasilsinnn nasi gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…