Ağlayakta gözden mi olak???

Senden deee bekliyoruzz kigggzzz :) şaka maka benim de artik test alacak yuzum kalmadi eczane calişanlarina karşi.En son gittigimizde adam bana garip garip bakti bu ay da mi hamile degilsin diye soracak diye ödüm koptu

fundamm bitirdin mi isleriiii

evet yelizcimm bu ayy sizede nasip olacak insallahhhh

Insallahhh bati yaklasandan siraylaaa ben 1 senedir olmuyo yaa tabi en cok benimki korkutuyo:18:
eczacilarda huy bu yaa bi rahat alamiyoz

Aysem geldim yemegimi bile attim ustune

Son düzenleme:
Kan testi negatif, bat 23 kasim, gecikirse ilac iccem zaman kaybetmiyim ,gecende 2 ay gecikti cunku

Canmm testi erken yapmissin bence biraz daha bekle ayrica 2 ay gecikme cok anormal doktora daniştin mi ne dedi gecikmeyle ilgili?o iki aya gecikmek denmez ki iki ay adet gormedin yani normal degil

ben çoğu yerde okudum hamilelikte sadece ıhlamur için diye ama senin kafanda soru işaretleri varsa içme canım

Senden deee bekliyoruzz kigggzzz :) şaka maka benim de artik test alacak yuzum kalmadi eczane calişanlarina karşi.En son gittigimizde adam bana garip garip bakti bu ay da mi hamile degilsin diye soracak diye ödüm koptu

yelizimm netten al , ben öyle yaptım 13 tane hazırda bekliyor şimdi

Kan testi negatif, bat 23 kasim, gecikirse ilac iccem zaman kaybetmiyim ,gecende 2 ay gecikti cunku

doktora gitsende sonra mı ilaç alsan acaba :44:

Ovulasyon testiyle birlikte geldi canm 6 tane laboqick marka.insallah onceki kullandigim marka gibi gereksiz yere iki kez ustuste cift cizgi cikarip beni bosuna umitlendirmez

slm kızlar nasılsınız ne var ne yok ben bugün hiç giremedim gün içinde giremiycem artık herhalde işten ayrılacam ya yerime birini aldılar yanıma da oturttular onu eğiticekmişim gideceğim vakte kadar

slm kızlar nasılsınız ne var ne yok ben bugün hiç giremedim gün içinde giremiycem artık herhalde işten ayrılacam ya yerime birini aldılar yanıma da oturttular onu eğiticekmişim gideceğim vakte kadar

kesin çıkmaya karar verdin demek ki, hayırlısı olsun kuzum, evden yazışırsın artık bizimle, henüz hamiş haberimiz yok 5-6 güne olumlu yada olumsuz haberler gelmeye başlar, gerçi ben inanıyorum hepsi olumlu olacak

Darisi basimaaaa ne tez bulmuslar eleman
evden girersin ohhh
15 gun en fazla kalirsin heralde

benayi bekliyorummm hadiii kizzz

evet canım kesin kararımı verdim evden rahat rahat sizinle yazışacağım günleri iple çekiyorum
Darisi basimaaaa ne tez bulmuslar eleman
evden girersin ohhh
15 gun en fazla kalirsin heralde

benayi bekliyorummm hadiii kizzz

aynen öyle canım bu ayın sonuna kadar duracam ondan sonrası özgürlük

evet canım kesin kararımı verdim evden rahat rahat sizinle yazışacağım günleri iple çekiyorum

aynen öyle canım bu ayın sonuna kadar duracam ondan sonrası özgürlük

hayirli olsun fatmacann.senin adina sevindim cnm.
fundamm cok hizlisinn. hamarat kizz
yaa bende benayi cok merak ediyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…