hayirli olsun fatmacann.senin adina sevindim cnm.
fundamm cok hizlisinn. hamarat kizz
yaa bende benayi cok merak ediyorummmmm
Hosbuldum cnmm walla pestilim cikti napiosun ne var ne yok
bu arada bu ay sonuna kadar hepinizin hamiş haberinizi bekliyorum ona göre
yıl sonu ya bizde de bütün desteklemeler, toplam alanlar ne ekiliyor, ne dikiliyor, hesaplamaları falan derken bende yoruldum 1 hafta daha böyle sürecek
canım benim en yakın zamanda seninde hamiş haberini alırız inşallahSaol hamisim benim yattim ole bende ins. Bizde hamis kaliriz en kisa zamanda da bu kadar yorulmayiz
canım benim en yakın zamanda seninde hamiş haberini alırız inşallah
Ayy cnm benim yil sonu heryerde yogun tabi esim dun eve gelemedi 36 saat uykusuz kaldi yazik yaa
Fatmaa hakkinda hayirlisi olsun canm.
Benayi ben de cok merak ediyorum catlatcak bu kiz bizi :)
Ben de kocişi bekliomm dun aksam biz yine tartistik o da 9 bucukta gitti yatti her tartismada yaptigi gibi.Artik bugun bisekilde ele gecirmem lazimm durumu yoksaa benim
Bebiş bu ay da yalan olucakk
senin eşin ne iş yapıyor kız 36 saat mi
Programci cnm bi hata olmus onlan ugrastilar
herkesin bi yoğunluğu var işte
layynn biz koskoca östrojen hormonuyla çarpışıyoruz bu kadar tribe girmiyozzz, ama kocalar maşallah bizim gibi östrojen salgılıyorlar demek ki yum. günlerindeyelizim üzülme şimdilik sen alttan al, yum günlerini boşa geçirmemeye çalış
Yum gunleri bu adamlara bi haller oluyo anacim nedir bu cektigimiz
inşallah canım benimSaglikli sihhatli insallah hep ay sonu batlar ezo napti acaba 2 gun var onun test yapti miki bu arada senin kayinvalidene kil oldum tanimiyorum ama kil oldum iste
Saglikli sihhatli insallah hep ay sonu batlar ezo napti acaba 2 gun var onun test yapti miki bu arada senin kayinvalidene kil oldum tanimiyorum ama kil oldum iste
inşallah canım benimbu arada bende ona kıl oluyorum zeten hemde çok
hani sen bugün girmeyecektin
hoş geldin kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?