Ağlayakta gözden mi olak???

çıksın yazarım canım buraya

oyyyy kuzummmm çok geçmiş olsunnnn, testlerin sonucu inşallah temiz çıkar ve inşallah hiçbi tedaviye gerek kalmadan sağlıklı bir hamilelik geçirirsinnnnn Allah birdaha yaşatmasınnnnn

hadi ya valla cnm dr um da soyledi bu sy icnde 2 hsg cektim dedi 2 si de hamile ymis ins bnde 3.olurum
Cnm tikaniklgi aciyomus evet tikali degilsede ise yario demekki ins klomen ise yarar cnmmm

oyyyy kuzummmm çok geçmiş olsunnnn, testlerin sonucu inşallah temiz çıkar ve inşallah hiçbi tedaviye gerek kalmadan sağlıklı bir hamilelik geçirirsinnnnn Allah birdaha yaşatmasınnnnn

Aminnn güzel yüreğine sağlıkk canımmm... Bakalım ben de öyle ümit ediyorm.. 2 adet dönemi bekliyorum ya vakit de geçmez artık :)

hadi ya valla cnm dr um da soyledi bu sy icnde 2 hsg cektim dedi 2 si de hamile ymis ins bnde 3.olurum
Cnm tikaniklgi aciyomus evet tikali degilsede ise yario demekki ins klomen ise yarar cnmmm

ayyyy hadi inşallaaaaaaaaahh :118: :118:

Canlar ben cikiyorum interntm cok az cekiyo muhabbet yarim kaliyo boyle aksama ugrarim inss optummmm

pıhtılaşma sonuçlarım çıkmış kızlar yarın gidip alacağım bana dua edin lütfen bi şey çıkmamış olsun :18:

kız kimsenin adeti gelmiyor mu, bekliyoruzda gelmiyor

pıhtılaşma sonuçlarım çıkmış kızlar yarın gidip alacağım bana dua edin lütfen bi şey çıkmamış olsun :18:

kız varyaa wc gidiyorum heyecanla bekliyorum ama yokkkk gelsin diye bekliyeceğim aklımın ucundna geçmezdii

ayyy canımmmmm inşallah tertemizzzz güzel sonuçlarla gelirsinnnnn önümüze bakarız sonradaaa
bence güzel sonuçların
akşam alamıyomusun kuzum yaaa :44: erkende çıkıyon yarım saat sonra gidip alsan hemen

52 gün oldu aslında vereli siz gidin biz size mesaj atacağız o zaman gelirsiniz dedi, burada bi arkadaşa rica ettim o aradıda çıktığını söylediler yoksa ben daha beklerdim mesajı , şimdi gidemem canım gitsem bile üniversite hastanesi 4 te kapatıyorlar o yüzden yarın sabaha kaldı benim iş

inşallah temiz çıkar canım inşallah

haydi çıktım ben görüşürüz kızlar yarın geç gelebilirim, herkesler kendine ve minnoşlarına iyi baksın iyi geceler

Ayşem ben çıkıyorum ,yeni geldin ama gidiyorum kuzum kendine iyi bak

çok öpüyorum seni

iyi akşamlar herkese kızlar

Wc den geliyorummmm kahverengi olaraktan başladı benim beklenmeyen şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…