Elimi sol kasığıma doğru batırdımmmm nasıl iyi geldiii ayyyy çok ilginç
koparıp orayı atasım var bıktım yaa bıktımmmmmmmm
kızlar mrb bugün lazere gittim kvyle adet oldunmu dedi yok dedim lazercide yapmadı ben o riski alamam kan tahlili yaptır illa dedi bişey olurmuki yrn dr a gidecem yok eminim ama tek bebiş olsunda lazer yaptırmayayım dedimValla canm benden baska kimse yok
günaydıınnnnn
Kızlar çok boşlanmış bir topik gördüm ve topik arka sayfalara doğru gitmiş olmamış böle
bugün 10 dan sonra gidip kan sonucunu alacağım.. çok heyecanlıyım
ilk defa kan testi verdim ya ondan olsa gerek.. pek bişi hissetmiyorum bebek varmı die ama umut ediyorum inşAllah vardır..
selam kızlarr..
geçmiş olsun diyorum hasta olan tüm arkadaşlarıma..
Fundacım iş yerinde o sancıyı çekmek kadar berbat bişi yok canım.. istersen izin al git canım. ne derlerse de desinler yani sendin kıymetli değil.. çok iyi bilenlerden biriyim çünkü ben benimde felaket bi sancım oluyor..
Hamiş arkadaşlar sizlerde dikkat edin kendinize salgın var yani.. bol bol c. vitamin alın...
Yeni bir arkadaşımız gelmiş adını unuttum sorumsuz du galiba.. hoş geldin canım.. birazda kendinden bahset ama yarışmaya nerden kalıyorsun, kaç yaşındasın, kaç yıllık evlisin ve ne zamandır bebiş bekliyordun
Bu arada bende bugün kan verdim bakalım ama nedensi hiç umutlu değilm ben .. ne çıkacak ama çok merak ediyorum. yarın alıcam
günaydıınnnnn
Kızlar çok boşlanmış bir topik gördüm ve topik arka sayfalara doğru gitmiş olmamış böle
ilk defa kan testi verdim ya ondan olsa gerek.. pek bişi hissetmiyorum bebek varmı die ama umut ediyorum inşAllah vardır..
günaydıınnnnn
dün öğleden sonra çok karnım ağrıdı kızlar, iş yerinde ayaklarım ısınmadığı için felaket sancılandım bende izin aldım eve gittim kızlarbugün iyiyim ama
dün öğleden sonra çok karnım ağrıdı kızlar, iş yerinde ayaklarım ısınmadığı için felaket sancılandım bende izin aldım eve gittim kızlarbugün iyiyim ama
Tam bnde onu sormustumcnm gecms olsunn
kızz siz hepiniz inci gibi dizildiniz geçmiş olsun o izinden bana da alsanabugün sabah ilk defa çıkarma eğilimi gösterdim ama midede bişiy olmadığı için sadece eziyet çektim paşa paşa da işe geldim
Iyiym cnm sagolsağol kuzum , sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?