Fatmammm bu kv den çok çekiyorsun neden bu kadar uğraşıyor yuvanızla yaaa
canımız sıkılmaz öle düşünme
ayrıca çok teşekkür ederim canım.
inşallah canım inşallaaaaahhhhh
olurmu olur kızzzz geçen vedat milör arapgirde bi et yedi benimkide çok iştahlıdır
taktı ona gidip yiyelim mutlaka diye sırf onun için gelebiliriz
tabi erzincana geçerken
en son benim iş mevzusunda yaptıklarını biliyorsunuz zaten o sadece bana karşı şimdiye kadar yaptıklarının sadece biri ve ben artık görüşmek istemiyorum o kadınla. eşim her onun yanına gidip eve döndüğünde bende kusur aramaya başlıyor. dünde öyle oldu bi de üstüne annem bize gelecek diyor bu gece için bende istemiyorum gelmesini ne yüzle geliyor dedim. benimki zaten dolduruşa gelmiş birbirimize girdik
Fatmammm bu kv den çok çekiyorsun neden bu kadar uğraşıyor yuvanızla yaaa
canımız sıkılmaz öle düşünme
ayrıca çok teşekkür ederim canım.
inşallah canım inşallaaaaahhhhh
olurmu olur kızzzz geçen vedat milör arapgirde bi et yedi benimkide çok iştahlıdır
taktı ona gidip yiyelim mutlaka diye sırf onun için gelebiliriz
tabi erzincana geçerken
sosyalcan daha biraz varda tayinimize malatya çıkarsa bende eşimle birlikte gidebilirim güzel güvenli biyermiş orası, ama yok diğer güneydoğu illeri çıkarsa 2 sene ayrı kalacağız
belkide orda yalnız kalmam sayende he
fatmacım seni hamile hamile birlik oldularda üzüyolarmı böylekocanda suç biraz zaman geçmesini beklese de sen yumuşasan bu arada zaten annesini görmesine engel olmazsın.
hala da ısrar ederse gelsin diye mesafeni koyarsın, mutfağa geçip bişeylerle oyalanırsın konuşmazsın fazla anlar heralde oda.
üzülme sen bebişini düşün canım
Günaydın kızlaarrrr
Yeni yılınız kutlu olsun.. kucaklarınız bebiş dolsun... bütün dilekleriniz kabul olsun inşallahhhh
canım sorun gelip gelmemesi değil kadın gelince de rahat durmayacak herşeye karışacak bana laf sokup duracak biliyorum eşime kalsa annesi melek ama bence şeytandan bi farkı yok. kendi görüşmek istiyorsa gitsin görüşsün ama ben görüşmek istemiyorum artık.canım bunların hepsi hallolacak meseleler , eşinle konuş ama adamada hak ver sonuçta annesi, sende kendini üzme bakayım yeğenimiz üzülecek sonra, sende bi anne olacaksın pozitif düşün 1 gece kalsın bişey olmaz hal ve hareketlerinden rahatsız olduğunu anlar zaten başka zamanda geleyim diye ısrar etmez
haa tam benimkinin kafasındaymış seninkide beraber gidip yesinler, bana kaburga yap kaburga yap diyor zaten bu aralar
eve gidince yemeğimi yiyip hemen uyuyacam onlar anne oğul otursunlarsosyalcan daha biraz varda tayinimize malatya çıkarsa bende eşimle birlikte gidebilirim güzel güvenli biyermiş orası, ama yok diğer güneydoğu illeri çıkarsa 2 sene ayrı kalacağız
belkide orda yalnız kalmam sayende he
fatmacım seni hamile hamile birlik oldularda üzüyolarmı böylekocanda suç biraz zaman geçmesini beklese de sen yumuşasan bu arada zaten annesini görmesine engel olmazsın.
hala da ısrar ederse gelsin diye mesafeni koyarsın, mutfağa geçip bişeylerle oyalanırsın konuşmazsın fazla anlar heralde oda.
üzülme sen bebişini düşün canım
canım sorun gelip gelmemesi değil kadın gelince de rahat durmayacak herşeye karışacak bana laf sokup duracak biliyorum eşime kalsa annesi melek ama bence şeytandan bi farkı yok. kendi görüşmek istiyorsa gitsin görüşsün ama ben görüşmek istemiyorum artık.insan olan torunu olacak diye sevinir bu bize fırça kayacam diye bi hal oldu ne aceleniz vardı diyip duruyor halen.
eve gidince yemeğimi yiyip hemen uyuyacam onlar anne oğul otursunlar
en son benim iş mevzusunda yaptıklarını biliyorsunuz zaten o sadece bana karşı şimdiye kadar yaptıklarının sadece biri ve ben artık görüşmek istemiyorum o kadınla. eşim her onun yanına gidip eve döndüğünde bende kusur aramaya başlıyor. dünde öyle oldu bi de üstüne annem bize gelecek diyor bu gece için bende istemiyorum gelmesini ne yüzle geliyor dedim. benimki zaten dolduruşa gelmiş birbirimize girdik
canım bunların hepsi hallolacak meseleler , eşinle konuş ama adamada hak ver sonuçta annesi, sende kendini üzme bakayım yeğenimiz üzülecek sonra, sende bi anne olacaksın pozitif düşün 1 gece kalsın bişey olmaz hal ve hareketlerinden rahatsız olduğunu anlar zaten başka zamanda geleyim diye ısrar etmez
haa tam benimkinin kafasındaymış seninkide beraber gidip yesinler, bana kaburga yap kaburga yap diyor zaten bu aralar
canım sorun gelip gelmemesi değil kadın gelince de rahat durmayacak herşeye karışacak bana laf sokup duracak biliyorum eşime kalsa annesi melek ama bence şeytandan bi farkı yok. kendi görüşmek istiyorsa gitsin görüşsün ama ben görüşmek istemiyorum artık.insan olan torunu olacak diye sevinir bu bize fırça kayacam diye bi hal oldu ne aceleniz vardı diyip duruyor halen.
eve gidince yemeğimi yiyip hemen uyuyacam onlar anne oğul otursunlar
sedom inşallah hemen iyileşirsin. senin randevun yoktu doktora mı gittin büyümüşmü miniğin
maşallah nazarlardan korusun rabbim sizi
pericim kürtaj etkiliyormus adet döngüsünü normal durum yani inşallah sana da günler hemencecik geçer
twin günaydın canım bi yazıp kaçıyosun hemen nasılsın desem cevap gelmeyecek
Hepinize günaydın canlarr
yeni bi film adı verecek yokmu bugün
Niye hiç konuşmuyorsunuz kızlar ya yokken geldiğimde bi bakıyorum masallah okumaktan sohbete yetişemiyorum şimdi müsaitim ya kimseden ses çıkmıyo
sende inşallah iyi haberlerle geleceksin, zaten ben çift sayıları daha çok seviyorum
seni unutmuşum kuzum özür dilerimseni seviyorum ama bunu bil yeter, al buda oğluna
evet kuzu uzun sürecek endişelenme
canım hoşgeldin biz pek rastlaşamadık heralde
ne zamandır deniyodunuz siz
nasılsınız kızlar ne var ne yok ben bugün çok kötüyüm dün eşimle annesi yüzünden çok kötü tartıştık bütün gece uyuyamadım şuan işteyim ve başım ağrıyor sinirden ilaç alamıyorum ne yapacam bilmiyorumbu gece yılbaşı ve ben yılbaşını evimde geçirmek istemiyorum
neyse sizinde canınızı sıkmayayım sabah sabah
fundoşum doğum günün kutlu olsun canım bu arada inşallah bi sonraki doğum gününde kucağında bebişinde olur
merhaba canım.. benim 9 yaşında bir oğlum var ikinci için de epeydir uğraşıyoruz işte 2 sene ya oldu ya geçti tam hatırlamıyorum artık
Niye hiç konuşmuyorsunuz kızlar ya yokken geldiğimde bi bakıyorum masallah okumaktan sohbete yetişemiyorum şimdi müsaitim ya kimseden ses çıkmıyo
Inss cnmm bakalim hayirlisi nasilsin cnmm
hatırladım şimdi seni
maşallah kocaman olmuş oğluşun biraz fazla ara vermişsin canım. hep duyuyorum çok ara verince zor oluyomuş diye. bi sorun yok değil mi doğal yollarla mı deniyosunuz. inşallah kısa zamanda oğluşuna bi kardeş gelir. kız olursa işi zor ama başında bi abi 9-10 yaş fark çok çeker abiden
ya benim eşimin facesine virüs girmiş, yetenek sizsinize katıldım diye onunla uğraşıyordum sinir oldum
nasıl anlamadım.. yetenek sizsiniz yarışmasına mı katıldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?