Ağlayakta gözden mi olak???

çok korkma kız bu adaçayından sadece adetliyken iç o zaman gerçekten iyi gelecek sana

Hahah supermissss

ya bak gördün mü ama böyle stress yaparsan olmaz ki az sakin ol kız

tamammm tamammmm yapmayacam

kızzzz koptummmm hehehheehhee garibim yaaaa

yelizim bende herşeye dikkat ediyorum çay çok seviyorum onu bile azalttım ama bounamı yapıyoruz yaa millet fosur fosur sigara içer herşeyi yer zararlı ama pattt hamile ne bilim offff

Allah hepimizin muradını versin sende iyiki varsın cancan

Ben de artik benimkinin sigaradan olmadigini dusunmeye basladimm

Ben de artik benimkinin sigaradan olmadigini dusunmeye basladimm

çok mu içiyosun eşimin yengesi ingiliz kadın içki sigara aşırııııı ama çokkk doğurgan bir kadınnnnn yaşta 40
sürekli hmile ve aldırıyo
boşver düşünme bunu ama içmeee hem sağlığın için emde miniğin için lütfeeeen
kızz benim kociş bile 3 aydır ağzına vurmuyooo utannn
( öle diyomki hırs yapasınnn )

Evett gercekten utaniyorum artik en azimdan azaltmam lazimm hamiş kalirsam da tamamen birakicam zaten

Evett gercekten utaniyorum artik en azimdan azaltmam lazimm hamiş kalirsam da tamamen birakicam zaten

hadi bugün kesinleştirelim olmazmıı ağzına sürmüyosun artık
bende eşimle arada içerdim düşün o ağzına sürmüyor kurban bayramından beri
bende hiç aramıyorum
bıraktın tamammıııı

Hic sanmiyorum hele de bugunn

ayşem gelmişşşşşşş
bende çıkacam birazdan
yaaa ayşem benim bu akıntı yok hala hiç yok hemde
bugün 15. gün:44:
öle ağrıda yok çok

canlarimm merhabaa,hepinizi cok ozledimm yazdiklarinizi ustten okuyabildim anca. dun gece hic uyuyamadim. artik ogurmekten bogazlarim tahris oldu.konusamiyorum bile.anneme geldim bugun hep yattim. 9. hafta hayirlisiyla gecer ins. artik takatım kalmadi kendimi o kadar cokmus hissediyorumki
yelizim uzulmek yok bu ay kismet degilmis demekki,diger aya insallah yeni umutlar baslayacak..
bu arada fundosaa tekiz diyorum bende,oyle hissettim:)
fundosumm aranizi bozmayin sakin,hele bu araa sakin:) yum donemi gecince acisini cikartirsin:)

farkli birsey olmasi iyidir bosver fundam. bak bende hamile oldugum ay hic akintim gelmemisti:)

ahhh ayşem ne çektin yaa sen böleeee bu bulantılardan gerçekten çok zor çok
az kaldı ama annen yakın neyseki canım
tekizmiiiii anam gelsindeee kaç tane olursa olsun
eve gidip hemen sıcak su torbası yapacam sözde iş yapacaktım hiiiiç yapamam yarın boş ya yarın yaparım dimi

aaa sende o uzayan akıntı olmamışmıydı ayşemmmmm iyi ozamannn
saat 9 da çatlayacakmı çokk merak ediyorum

ben ufaktan toplanim canım
sende dinlen kuzum

yelizim akjşam geleye çalışırım senin görümce gelcek gerçi girmezsin belkide
bende malum dingdokkkkk yok tiktak

inan üzülüyommm

Sen uzuleceksen 1 haftaligina birakirim yeter ki senin yumoşlar etkilenmesinnn
Aysemm fundoşum simdi ben 2. Sogan kürünu uyguliycam yaa sitede diyor ki adet baslamadan 10 gun once 5 veya 7 gunluk kür uygulanir.Simdi ben kac gun uygulayayim bu bir.ikincisi bunun bana ne faydasi olacakk zaten yum zamani geçmis oluyo ters tepmesinnn??

7 gün uygula bence
birde bende o zaman demiştim bunu ne alaka diye ama vardır bi sebebi
sen iç nolacak 7 gün

sorma fundam,basa gelen cekiliyor ama beni bitirdi artik.
bugun hicbir is yapma cnm. bu aksam cok onemlii:)
uzayan akintilarim gelmisti ama az. sen o akintiya takilma hic. bu aksam catlayacak o yumurtaa:))
hadi sende eve git hazirlanmaya baslaa opuyorum senii,yelizim senide opuyorummmm:)

Gorumce degil canmm erkek kardesi gelicekk kucuk daha cok konusuyo deli ediyo beni bekar kizkardesi olsaydi bari boyle zamanlarda işime yarardi dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…