Ağlayakta gözden mi olak???

bencede fundanin soyledigi gibi yaparsin cnm. ama onunda icinde bi mantigi var demekki. sen aynen orda dedigi gibi 7 gun icersin cnm
Tememmm yapalim bakalimm nolcekk belki bu ay uyguladigim da onumuzdeki ay etkisini gosterirr adetin 3. Gun kontrole gidicem kist yoksa yine serophene verir herhalde ama catlatma ignesi isticem bu kez

Kizlar üst katta adam kadıni mahvetti ya cok fena dövüyo kadin oyle feryat ediyo ki napsam bilemedim elim ayagima dolasti evde kucuk cocuklari da varr ama adama da simdi bisey oldu kendini yerden yere vuruyo delirmis gibi bagiriyo eminim herkes onlari duyuyo şuanda boyle bi ses olamazz cok korkuyorum

Gorumce degil canmm erkek kardesi gelicekk kucuk daha cok konusuyo deli ediyo beni bekar kizkardesi olsaydi bari boyle zamanlarda işime yarardi dimi

Hadi yaaaaa

Kızzzzz çok korkarım o tip şeylerdennn:18: polisi araaaaa:18:
çıkma sakın bakkk bişey yapmasınnn

Ayşemmmm
kız yemek yapılorum et çıkarmıştım dün kan olmuşşş pişirmesemmi araştırırken yine buraya yönlendirdiiii

Kızlar almış gitmişsiniz metrobüste okudum yazamadım şimdide unuttum yazacaklarımı iyi mi :))

Eketene yazmak istiyrum.. Canım seni aramızda görmek çok güzel.. Rabbim bi daha yaşatmasın inşAllah.. 6 ayda geçer sakın üzülme..

Yeliz polisi ara diycemde anam artık millet ihbar etmeyede korkuyo adam resmen idamlık...

Noluyo kii kan oluncaa??

Kız çözülmüş çok akmış teksindim yıkadım tadıda olmadı yaaa
baktım burdada yazmışlar aynı şeyi

neyse kızlar benim 36 saat dolduuu ağrı mağrı yokkk
hani felaket ağrı olulodu

Kizz kim dedi felaket agri oluyoo diye o kisiden kisiye degisir yavrumm sen duşunme bunlariii işine bakk

Kız herkesin dediğine kulak asma iyi düşüncez biz.. Kötü düşünceye yer yok.. Git sen güzelcene et duanı gerisini bırak rabbime

kızlar nasılsınız ne yapıyorsunuz ben iki gündür evde temizlik yapacam diye canım çıkıyor yorgunluktan ondan sonrada sızıp kalıyorum habire sizde ne var ne yok okuyamadım geçmişi iyi haberler vardır inşallah öpüyorum hepinizi Allaha emanet olun

Kizz iki gun ne temizligi o öylee deli misinn dikkat et kendinee

ben hep stresliyim sosyalcanım umarım düşmüştür düşmediyse ilaç verir inş

Nasılsınız? Ben dün akşam parmağımı kestim bir güzel sızım sızım sızlıyor..

Günaydın kızlar..

Dünden beri sinirim tepemde.. Şu koca namzetlerine sinir oluyorum... Yine bi kıskançlık yine bi küsme halleri yemin ederim gıcık oluyorum artık.. Ne yapacağımıda bilmiyorum.. otobüste eşimin yanında bi gençten erkek duruyodu vay efendim niye ona bakmışım bu... Yani bakmadımda ben oturuyodum eşime bişi söylemek için kafamı kaldırdım gözüm kaydı normal bi hal olarak... Açtı ağzını yumdu gözünü.. Çocuk Hafiften yakışıklıda biri olunca kriz 5 katına çıktı..

Ayy adacayi beni nasil rahatlatti yaa cok sukurr

adet bitene kadar iç beni dinle

böyle durumlarda ne polisi ara ne de çık boşver, bi tek sen mi duyuyorsun sanki sesleri, kulağını kapatacaksın böyle şeylere adam psikopat olmasa karısını dövmez

günaydın canım

ya nasıl bi şey bu kıskançlık şu hani bekarken ayy beni çok kıskansın ay benim kafamı yerden kaldırmasın diyen kızlara öyle bi sinir oluyorum ki bak işte bizlere böyle böyle hayat zehir oluyor

Fatma kendini çok yorma
peri dün nazar mı değdirdik kız sana geçmiş olsun canım

Gunaydin kizlar firsatini buldum girdm yine
Pericim gecmis olsun cnm
Benaycım bu erkekler yokmu sanki bizi uzmek icin varlar ee dogal bisi gozunun kaymasi ne niyetle baktigini dusunmuski
Digr kizlar nerde fundos sosyal yeliz
Aysecim nasil acaba
Ezo cnm gorusemiyoruz
Fatma cnm kendini bu kadar yorma miniginde yorulacak

ben burdayım fundoş birazdan gelir yeliz uyuyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…