canımın içi çok normal akması sen ona takılma, spermler yolu biliyor canım onlar ulaşmışlardır yerine, şimdi güzel şeyler düşünüyoruz, hiç kötü şeyler aklımıza getirmiyoruzbugün 1. günün eğer adet olmazsan ki inşallah olmayacaksın 21 ocak senin test günün olacak , daha önce kesinlikle yapmak yok çünkü çift çizgiyi görme ihtimalin çok yüksek iğneden dolayı
canım şimdi aklıma geldi akşamları ananas yiyorsun bebeğin tutunmasına çok yardımcı oluyor, lütfen ihmal etme bunu kesin kes yee, çok faydalı gerçekten
bende yemeye başlayacağım bu akşam adete kadar inşallah adet olmam tabiiii bebeğim gelirrrrrr
sahimiiiiiii gitmişmidirrrrrr kavuşmuşlarmıdırrrr yumurtam çatlamışmıdırrr sağlıklımıdırrr
kız 20 ocak olsun bari yaaa 19 battamam tamam sözzz yapmıycammmmmmmmmmm
dün niye sölemedin yaaaaaaaaaaaa beklerken yerdimmmmmmm
hemen alim kızzzzzz
kız senin yum. geldimiiii
Psikolojik faktörler hamile kalmayı zorlaştırıcı faktör olarak etki gösterebilirler ancak tek başına hamile kalmayı engellemezler genellikle. Örneğin hafif stres, gerginlik, endişe v.b hamile kalmayı engellemez. Ancak çok ciddi depresyon, hastanede tedavi gerektirecek veya ciddi ilaçlar kullanacak derecede psikoloji hastalıklar tek başına gebe kalmayı engelleyebilir
Ben ne edemm.. Daha çoooook var 3 şubata... Regl olcam bitecek deeeeee yumyum günlerim gelecek de çalışma yapacam da gebe kalacam da sağlıklı olacak daaaaaaa
Çabucak geçse ne varsanki şu günler
kızlar mrb prolaktin 30 a düşmüş dostanex mi ne kullandınmı diye sordu dr hayır dedim gerek yok normal dedi 30 çok değilmi yaa halen yüksek değilmii:26:
geçer kuzu geçer sende yazarsın çalışma yaptık falan diye
geçer kuzu geçer sende yazarsın çalışma yaptık falan diye
prolaktin dedim ya canım çok oynak bir hormon bence değerin iyi kuzum endişelenme
reglim yrn tamamen bitiyor annemlerdeydim bende eşime dedim regli gelene kadar hergün diye hiç bi gün kaçırmayalım dedim
Oy oydil çıkarasım var şu uzayıp giden günlere
ne bilim sosyalcan kafamı takıyorum işte
benimde kafalarına vurasım var
hergün müne yaptın bacı
benimde kafalarına vurasım var
tokadan başka bişey takmıyoruz kafamıza, oda güzellik için
mecbur dayanacam artıkbebiş istiyosam bu ayda öle deneyelim bakalım ben kaçtım
ananas-kivi-tatlı yeşil biber-kuru inciri bol miktarda tüketmeye bakın , nane ve maydanozdan uzak durun
bebeğin tutunması için, fundoş kuru kayısıda ye, kabızlıkta ıkınıyorsun ya o bebeğin tutunmasını zorlaştırıyorrr
incir daha yememmm
kuru kayısı ile ananas ve kivi alim hemen kızzzz
kızlar mrb prolaktin 30 a düşmüş dostanex mi ne kullandınmı diye sordu dr hayır dedim gerek yok normal dedi 30 çok değilmi yaa halen yüksek değilmii:26:
vallahi şimdi aklıma geldi keşke dün söyleseydim hay benim kafamageldi canım hatta dün yumurtlamış bile olabilirim ama çalışmadık önceki gün çalıştık diye kivide al bi de kabak çekirdeği abartmadan 1 avuç kadar, bende bu dediklerimi bugün yapacağım
senin ki hafif değil canım abartısakin olacağız değil mi
kabak çekirdeğide al kavrulmamış 1 avuçkayısıyıda gün kurusu al şu siyah olanlardan
kabak çekirdeğide al kavrulmamış 1 avuçkayısıyıda gün kurusu al şu siyah olanlardan
ezo kız gelip kaçıyonnnnn seni bi yakalim varyaaaa
küstüm ben sanaa gelip ağlayıp gidiyon
kızzzz günaşırımı yapacaksın bu defada bence bu ay yun. günleri olduğuna eminsen hergün çalışşşş k.boynuzu var nasılsa
benimki abartı değilmi kesinlikle katılıyorummm sakinmi kız geçti giti zaten olan oldu ne stres yaptım beee
dr yarın içinde ilişki demişti yarına ne fayda ederki kız
dün çatlamadımı yum.
kız bisürü yum. vardı elbet biri çatlamıştır demi
amaaaan onu deli gibi yedik geçen ay nolduuuu hemde incir kürü yaptıydım pehhhhh
bu ay iğneye güveniyom
kasıklarım çok ağrıyo kız tuttumu acep :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?