kayısı diyarında ya nasılda biliyor siyah olanlar çok faydalıymış he kızzzz
ondan hemen alacam ıkınmamak için
canım şimdi aklıma geldi akşamları ananas yiyorsun bebeğin tutunmasına çok yardımcı oluyor, lütfen ihmal etme bunu kesin kes yee, çok faydalı gerçekten
bende yemeye başlayacağım bu akşam adete kadar inşallah adet olmam tabiiii bebeğim gelirrrrrr
kız sen benim dediğimi yapsana deli gibi yeme günde 1 avuç diyorumtabi ki mesela o 23 olan kesin çatlamıştır, bugün dinlenin yarın yine yaparsınız
kız sen bana güven, kendim yapmayacağım hiç birşeyi önermem canım sizlere , size yazdıklarımın hepsini ben evde uyguluyorum mesela T dahil
Ben anlamadım kuzum şimdi ne zaman yiyicez benim yoğun haftam Haftaya başlıyo şimdilerde de yum günüyse bilmiyorum tabiki ben ne zaman yiyim ananasta anam hergün alınması gerek bişi haa
ayyy ne çabuk geldi değilmi günler kızzzz
tamam canımıza minnet çekirdek delisiyiz zati ama tadım ayçekirdeğimega boy bitiriyoz
çatlamıştır demi kızzzzzz ayyyyy çok merak ediyorummm
güveniyom güvenmemmiiiii
T miiii ben uyglmamdım onu çözemedim çünküne varsa ayşemde var
hele bi hamile kalam evime gidim görür onlarrrr
kız iyi kovmuyo adam seni benimkiler burnumdan getirmişti
misafirmiiii hasta hasta açma kapıyıııı
bak kaçtı bileiki lafın belini kıramaz oldukkkk
ayşemmmmmm iyisin dimiiiii
sosyal senmi içiyonnnnnnnnetki ediyomu kııııızzzzz
kız testte pozitifi görim hemennnn
kabak çekirdeğide al kavrulmamış 1 avuçkayısıyıda gün kurusu al şu siyah olanlardan
sedooooo huuuu bi ses verrrr kurbannnnnnn
nasıl oldun canom düzeldinmi iştemisinnnnn
canım üst katta komşularım gelmişlerdi dün , mart ayında çıkıcam işten fundam anlaştık tazminatımı da verecekinşallah bebişin bu ay gelmiş olur, işten beraber çıkarız bazen dayanamıyorum ,bulantılarım var, sabahları kusuyorum, sen nasılsın kuzum çalışmalar tam gaz devam ediyor okuduklarıma göre
benayım sosyalim sizlerde iyisinizdir inşallah
ayşe, lizo, sbry, fatmayada selam
Tamam canım.. Ben yum günlerimi bilmiyorum tele göre hateket rtcem bu kezalıcam söz dinlerim ben çok uslu biriyimdir
Fundacım sen öldürüyorsun beni gülmektenkız korkma bişi olmayacak ve herşey güzel olacak sosyalin dediği gibi içerde daha tanışma faslı var bugün yarın sevgili olurlar hiç merak etme sen
aynıyım burnum tıkalı canom, zor nefes alıyorum ,
bu arada kağıt geldi
canım üst katta komşularım gelmişlerdi dün , mart ayında çıkıcam işten fundam anlaştık tazminatımı da verecekinşallah bebişin bu ay gelmiş olur, işten beraber çıkarız bazen dayanamıyorum ,bulantılarım var, sabahları kusuyorum, sen nasılsın kuzum çalışmalar tam gaz devam ediyor okuduklarıma göre
benayım sosyalim sizlerde iyisinizdir inşallah
ayşe, lizo, sbry, fatmayada selam
Tamam canım.. Ben yum günlerimi bilmiyorum tele göre hateket rtcem bu kezalıcam söz dinlerim ben çok uslu biriyimdir
Fundacım sen öldürüyorsun beni gülmektenkız korkma bişi olmayacak ve herşey güzel olacak sosyalin dediği gibi içerde daha tanışma faslı var bugün yarın sevgili olurlar hiç merak etme sen
iyiyiz kuzum bildiğin gibi aynen devamartık şu kusmalarınız bitsin yaa iyi olun ama
evet canım sen uslusun bu fundoş beni öldürecek bir gün
kızzzz bende bu kim diyorum resmi kaldırmışsınnnnnn
martmıııı süperrrrr sedom en iyisi ohhhhhhh tazminatınıda alacan ama en zor zamanında iştesin o kötü oldu
canım ben iğne aptım ya karnımdan saate göre dün akşam 9 da çatladı12 gibi çalışma oldu bakalımmmmm heyecan doruktaaa
iyiyiz kuzum bildiğin gibi aynen devamartık şu kusmalarınız bitsin yaa iyi olun ama
Mrb canlarimm.fundos sedos sosyalcan yelocan perican twincan benaycan.sayamadiklarim affetsin.
Fundam cok haklisin ama kendini strese sokma. Dun yumurtan catladi bence. Bu gunde pisme evresi baslamistir:)
Ne kagidi yaa merak ettim.
Sedd isten cikmana ve tazminatini almana cok sevindim.
canım bu ay senden gelecek haberleri sabırsızlıkla bekliyorum
evet fundam en zor günlerde işteyim sonrası nasıl geçecek acaba , ishal olacakmışım gibi karnımın ağrısından duramıyorum ama kabızımsabah ağladım sinirimden neyse canom geçecek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?