Guzel yapiyorsun canim aynen devam et tabi ki gorecegiz beslenme acisindan iyi oluyor dedigin gibi ama hergun gel git yap skiliyorsun araba varda eski insallah degistirecegiz oto vites alalim diyorun benimkine manueli cok kullanamam acemiyim cunku
Twinim hosgeldin seninde halayin yakin haaaa
Hosbulduk cnm bnm cok giremiyorum su okul bi tatil olsunda
Her firsatta burdayim
Hosbulduk cnm Ay anammmmnasil mutlu oldummm sosyalim insşssss (ş harfinde vurgu var ) cnm bnm bi donem yine patlama olacak topikte pik yapıcak hamis sayisi
Ins hepimiz ayni anda kalalim
Guzel yapiyorsun canim aynen devam et tabi ki gorecegiz beslenme acisindan iyi oluyor dedigin gibi ama hergun gel git yap skiliyorsun araba varda eski insallah degistirecegiz oto vites alalim diyorun benimkine manueli cok kullanamam acemiyim cunku
kız aslında eski ile iyice bi pekiştirsen iyi olur diye düşünüyorum.. malum ufak tefek çarpmalar olabilir :)) iyice öğrendikten sonrada otomatik vites sana kuş gibi gelir rahat edersin..
kız git gel zor olur biliyorum ama yinede boşver dışardaki yemekten iyi dir.
bizde tayinimiz çıkınca alıcaz inşAllah. istanbul da da ben araba kullanamam bende çok acemiyim..
benayımm istanbul trafiğinde kullanmak en iyisi usta şöför oluyosun bu sayedeebenim ablamla kullandığım araba vardı otomatik oyy nasıl rahatlık bu istanbul çilesinde dur kalk dur kalk evlenince bıraktım tabi ablam almıştı çünkü ama eşimdeki arabayı kullanamıyommm manuel bana göre değill
kullanabilsem woswos tosbik alcam hastalık var bende
benayımmm tayin derkennnn gdicekmisiniz burdannnnnnnnn
kız aslında eski ile iyice bi pekiştirsen iyi olur diye düşünüyorum.. malum ufak tefek çarpmalar olabilir :)) iyice öğrendikten sonrada otomatik vites sana kuş gibi gelir rahat edersin..
kız git gel zor olur biliyorum ama yinede boşver dışardaki yemekten iyi dir.
bizde tayinimiz çıkınca alıcaz inşAllah. istanbul da da ben araba kullanamam bende çok acemiyim..
Hosbulduk cnm Ay anammmmnasil mutlu oldummm sosyalim insşssss (ş harfinde vurgu var ) cnm bnm bi donem yine patlama olacak topikte pik yapıcak hamis sayisi
Ins hepimiz ayni anda kalalim
Kizlar cikayim bn gelirim yine optmm
Olsun canım bende iş yerinde olduğum için giremiyorum.. akşamları girebiliyorum bazende onda da iş güçten vaktin kalmadığı zamanlarda olabiliyor tabiki..
İnşAllah canım benim.. hepimizi peşi peşi hamile kalıp patlama yaratıp topiğimizi fenomen haline getirelim..
Hatta yatır gibi olup, millet gelip bi yazıp hamile kalsınlar
Kız güzelde onlarda zor be kuzum. ben istemem daha minik bi araba olsun.. otomatik olursa hiç hayır demem tabiki bakalım.. bide burda kullanmaya gözüm yok çok acemiyiz ikimizde ona sebep gittiğimiz yerde alırız diye kendimizi hazırlıyoruz bakalım..bebişte olursa iyi olur..
Evet canım istiyoruz ama olmuyor bi türlü kısmet artık.. İstanbul zor bi şehir..hemde ikimizinde ailesi uzak.. bebek olunca kime bırakcam ki kimse yok.. şimdilik burdayız ama bakalım yaza doğru belli olur ancak olursa tabiki
kız manuel ya kullanamıyorum keşke alışabilsemo yüzden duygu sömürüsü yapıp otomatik aldıracağım
inşallah canım, görüşürüz iyi dersler
burdaki kızlar hamile kalırsa bana yeter sizi bilmemde inşallah toptan hepimiz bi hamile kalırız sonrasında başlığı devrederiz
2. yi düşündüğümüzde yine geliriz, kız bide bizi yeniler almazmış aralarına
en çokta ondan korkuyom kız arızalanıyo ya hep tosbaalar düşünsene otobanda yada e-5 de kaldığımıı :18::18::18:
aileden uzak olmak kötü ama bi bakımada iyi biliyomusun çok daha özlüyosun daha kıymetli oluyo iki taraf birbiri için
istediğiniz gibi iolur inşallah canım egeye gidin derim ben ankaraya şahsen istemem gitmek ama bursa belki olabilir çanakkale çok güzel bir şehir balıkesir izmir tarafalrı yada nasıl istiyosanız inşallah öle olur önce miniğin gelsindee
yap tabi duygu sömürüsü hep kendilerine olmasın
kız burdakiler zaten hamile kalsın.. biz zaten birbirimize yeteriz.. demek istediğim burdaki herkes kalınca topik fenomen olacak giren hamile kalacak :))
zaten hepimizi kalalım başka bi isim altında açarız yeniden başka şeyler konuşuyor olacağız çünkü..
ayrıca devir diyorsun ya senin hamile kalınca devam etmeye niyetin yok anlaşılan
Canım elbette iyi oluyor uzak olunca ama biz daha iki olmadan çok yıprandık. bi oraya git bi oraya git.. maddi yönden bayaa hırpaladı o yüzden kenara üç kuruş atamıyoruz.. bi ankara'nın sadece yol parası 200 TL sen düşün artık gerisini... kısmetimiz artık bakalım.. hakkımızda hayırlısı.
yap tabi duygu sömürüsü hep kendilerine olmasın
kız burdakiler zaten hamile kalsın.. biz zaten birbirimize yeteriz.. demek istediğim burdaki herkes kalınca topik fenomen olacak giren hamile kalacak :))
zaten hepimizi kalalım başka bi isim altında açarız yeniden başka şeyler konuşuyor olacağız çünkü..
ayrıca devir diyorsun ya senin hamile kalınca devam etmeye niyetin yok anlaşılan
Canım elbette iyi oluyor uzak olunca ama biz daha iki olmadan çok yıprandık. bi oraya git bi oraya git.. maddi yönden bayaa hırpaladı o yüzden kenara üç kuruş atamıyoruz.. bi ankara'nın sadece yol parası 200 TL sen düşün artık gerisini... kısmetimiz artık bakalım.. hakkımızda hayırlısı.
olur mu benoşum hep buradayım ben hamile kalsamda kalamasamda hep birlikteyiz inşallahtabi beni kovmazsanız hele birde hamile kalırsam ve hamileliğim iyi geçerse burdan çıkmam hepimiz evvel Allah hamile kalacağız
kızlar bende asla unutmam sizleriiii
faceden zaten kopmayızzz dimi benaycımmmmsosyalll hıhhh
uyuyor musun kıığıızzzzzzz
Yok kığızzz disardaydim daa anca acabildimm
Ay bi okuyayim dedim ama oku oku bitmedi haa
Buarada sosyalim 2 eylul benim dogumgunum ve 2 eylul 2012 dogumgunumde esim bana evlenme teklif etmisti sürprizle cok guzel bi gundu benim icin cok da ozell aaahhh ahhh eski gunlerrr :))
yeliz yoksa yine çamaşır mağazasına mı gittin
Aslindaa ikidir onunden gecerken içim gidiyo ama yeterr adam beni bosayacakk hem aliyom okadarr hem dee hava soguk diye yine pijamayla giriyorum yatagaae adam da hakli boş yatırım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?