Ağlayakta gözden mi olak???

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
evet test yapcam ama sağlıklı değil deneme amaçlı bugünki

şaka yaptım kuzum ya asıl ben davul gibi olacam bu gidişle sonrasında da verebilecek miyim acaba ben babama çekmişim çünkü onun gibi olursam vay benim kocişimin haline

şaka yaptım kuzum ya asıl ben davul gibi olacam bu gidişle sonrasında da verebilecek miyim acaba ben babama çekmişim çünkü onun gibi olursam vay benim kocişimin haline

minik yaramaz olursa eritir biziiiii

yok kız yazları orda bi fakirhanemiz var orda ayyy nasıl güzel hemde huzur başka bişey yok inekler koyunlar tarlalar deniz
evett melemenn olurr ımmmm

evet ayşem fotoları facede görmen daha makbul
öyle fakirhaneye can kurban fundoşummm

benim face im vardi kuzucan. sonra butun fotolari sildim kapadim. simdi face imi acsam bile bombos
fatmacan bol bol dinlen. senin ilacin dinlenmee
fundoss alemsinn sonra diyetisyene gidersin. artik herseyin cozumu varr.

tamam yeni şifre oluşturup yine açsaann :82: tekrar yüklesenn fotoo olmaz mı ayşem

yaa fundos sen beni oldureceksinn kiz o kemigini nasil bi yere carpmayi basardin

yahu çarpmadımmm nasıl çarpim çarparsın ağrır ya öle bi ağrı benzetme yaptım morarmış gibi ağrı yani oluyomu sizde aaaa

öyle fakirhaneye can kurban fundoşummm

tamam yeni şifre oluşturup yine açsaann :82: tekrar yüklesenn fotoo olmaz mı ayşem

inşallah minnoşlarımızla gideriz bigün canommmm temiz havadan faydalanırlar

instagram varya açmaz bence

yahu çarpmadımmm nasıl çarpim çarparsın ağrır ya öle bi ağrı benzetme yaptım morarmış gibi ağrı yani oluyomu sizde aaaa

inşallah minnoşlarımızla gideriz bigün canommmm temiz havadan faydalanırlar

instagram varya açmaz bence

kız fundoşş onuda belirtiden saymıyosun dimi seenn kocişin gece uykuda çarpmıştır kemiğine

aahhhh inşallah gideriiizz

kız fundoşş onuda belirtiden saymıyosun dimi seenn kocişin gece uykuda çarpmıştır kemiğine

aahhhh inşallah gideriiizz

aa dalga geçiyorlarrrrrr napim ayol başka belirti yok hiçbişey yok arıyom bende

sedom saçlarını kestinmiiiii kararsızdın en son

geçmiş olsun canım inşallah bir an önce geçer

Insallah gecici bi durumdur ve duzelir cokk uzuluyorummm

Gunluk kac ped kullaniyosun kuzum yok insan kendini bilir var bi sorun ((

değişiyor kuzu benim ki ya ilk 2 gün 4-5 tane sonraki günlerde azalıyor tabi ped sayısı, hemen endişelenme dur bakalım doktor sana gerekli açıklamayı yapar:26:

sedoşum açsam benimkiyle papaz olurum böyle iyi canım sizleri ben kalp gözüyle görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…