• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :53: :57:
evet test yapcam ama sağlıklı değil deneme amaçlı bugünki

şaka yaptım kuzum ya asıl ben davul gibi olacam bu gidişle sonrasında da verebilecek miyim acaba ben babama çekmişim çünkü onun gibi olursam vay benim kocişimin haline:9::9:

şaka yaptım kuzum ya asıl ben davul gibi olacam bu gidişle sonrasında da verebilecek miyim acaba ben babama çekmişim çünkü onun gibi olursam vay benim kocişimin haline:9::9:

:9: minik yaramaz olursa eritir biziiiii

:9::9::9: yok kız yazları orda :1: bi fakirhanemiz var orda :1: ayyy nasıl güzel hemde huzur başka bişey yok inekler koyunlar tarlalar deniz :1:
evett melemenn olurr ımmmm

evet ayşem fotoları facede görmen daha makbul :1:
öyle fakirhaneye can kurban fundoşummm:1:

benim face im vardi kuzucan. sonra butun fotolari sildim kapadim. simdi face imi acsam bile bombos:1:
fatmacan bol bol dinlen. senin ilacin dinlenmee:34:
fundoss alemsinn:1: sonra diyetisyene gidersin. artik herseyin cozumu varr.:51:

tamam yeni şifre oluşturup yine açsaann :82: tekrar yüklesenn fotoo olmaz mı ayşem :38:

öyle fakirhaneye can kurban fundoşummm:1:

tamam yeni şifre oluşturup yine açsaann :82: tekrar yüklesenn fotoo olmaz mı ayşem :38:

inşallah minnoşlarımızla gideriz bigün canommmm :29: temiz havadan faydalanırlar

instagram varya açmaz bence :1:

yahu çarpmadımmm nasıl çarpim çarparsın ağrır ya öle bi ağrı benzetme yaptım :17: morarmış gibi ağrı yani oluyomu sizde aaaa :19:

inşallah minnoşlarımızla gideriz bigün canommmm :29: temiz havadan faydalanırlar

instagram varya açmaz bence :1:

kız fundoşş onuda belirtiden saymıyosun dimi seenn :9: kocişin gece uykuda çarpmıştır kemiğine :9:

aahhhh inşallah gideriiizz :16:

kız fundoşş onuda belirtiden saymıyosun dimi seenn :9: kocişin gece uykuda çarpmıştır kemiğine :9:

aahhhh inşallah gideriiizz :16:

aa dalga geçiyorlarrrrrr napim ayol başka belirti yok hiçbişey yok arıyom bende :9:

sedom saçlarını kestinmiiiii kararsızdın en son

ya sanki kesin tanı konursa psikolojik olarak daha da kötüleyecem gibi geliyor:14::14: bide dün benim için gerçekten çok zor bi gündü ağrıdan uyuyamıyorum tüm gün lavabodaydım ayşemin bulantıdan ne çektiğini dün çok iyi anladım:14::14:

geçmiş olsun canım inşallah bir an önce geçer

Insallah gecici bi durumdur ve duzelir cokk uzuluyorummm

Gunluk kac ped kullaniyosun kuzum yok insan kendini bilir var bi sorun :(((

değişiyor kuzu benim ki ya ilk 2 gün 4-5 tane sonraki günlerde azalıyor tabi ped sayısı, hemen endişelenme dur bakalım doktor sana gerekli açıklamayı yapar:26:

fundoşş annenler keşandamıı istanbulda değil miii :53: ayy orası da çok güzeldiir... kız akşam melemen mi yapsamm kolay ama lezzetli birşeyler arıyorum yiyecek :39:

tamam yapıcam, inşallah haftaya birlikte :16: :9:

evet canım yapmaya çalıştım beceremedim kısa zamanda yine denicem , bu arada ayşemm face açsann sosyall sendee sadece bizim içinn :23:

fatmacım canım çok geçmiş olsun , hamileyken ağrılar ne zor oluyor

ama gitmemezlik yapmaa :20: hiç durma bile hemen git

sedoşum açsam benimkiyle papaz olurum :22: böyle iyi canım sizleri ben kalp gözüyle görüyorum:53:

Back
X