Ağlayakta gözden mi olak???

Merhaba canlaar

Fundoooş seni merak ettim hemen bakıp cıkayım.dedim...insallah gelmez kırmızıların hepinizi öpüyorum canlarm,esim beni bekliyr

Soyalim.iyisindir ins.canmm

Merhaba canlaar

Fundoooş seni merak ettim hemen bakıp cıkayım.dedim...insallah gelmez kırmızıların hepinizi öpüyorum canlarm,esim beni bekliyr

Soyalim.iyisindir ins.canmm

fundoş daha gelmedi sedoşum ben iyiyim sen ne yapıyorsun nasılsın bebiş nasıl

mrb kızlar nasılsınız bakıyim bugün ben her zamanki gibi anca geldim

bugün buralarda kimse yok kuzu çok sessiz benimde yapacak işim yok diye buradayım

ewet tatlım hiç kimsecikleri gelmemiş benim yapcak iş çokta yapcak adam yok bide eşim gece vardiyasından çıktı yatıyo

süpürge falan açamıyorum misafir odamla yatak odamın penceresi kaldı onları bari yapıyim bugünde benimde öle misafir odamda

7pencere var çerçeve silmek beni öldürüyor camını değil

bugün temizlik yok bende yatıp uzanmak dinlenmek var sana kolay gelsin saboo

Canlarımmm

hava çokk güzelll bizde bugün dışarda olcaz önemli birgünnn..

Çıkmadan bakim dedim gelen giden yok ama karnım belim göğüslerim ağrıyor bakalımmm

recep ivedik 4 ün fragmanları yayınlanmış koptumm ya çok bel altı espirileri var sinemaya gitsem mi gitmesem mi diye düşünüyorum

Selammmm herkesee

Bence git. Bel altı olsa ne olur zaten duyuyoruz bi şekilde küfür adama gülünecek mutlaka bişi bulunuyo bizde bekliyoruz gitmek için canım..

Akinti olduysa bu ayi gecirmissin demektir benosum uzulerek soyluyorum

Ezo uzayan akintinin olmasi yumurtladiginin anlamina gelir ve yumurtan 12 36 saat arasi rahime ulasir yolda dollendi dollendi dollenmedi gelecek aya kaliyor umutlar

anladım cnm ama dün mik mik yapamadık eşim teste gideceği için hayırlısı umarım tutmuştur

selammmmm millet nasılsınız pazar pazar ne yapıyonuz biz eşimle birazdan çıkacaz market falan gezecez gitmeden önce bi görüneyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…