anladım bişey sorucam pkolu olduğun vajinal muyanede anlaşılıyomukii bazı testmi yapılıyomu?:26:
canım bende pko luyum doktor vajinal muayenede anlamıştı benden test falan istememiştianladım bişey sorucam pkolu olduğun vajinal muyanede anlaşılıyomukii bazı testmi yapılıyomu?:26:
birazdan muhteşem yaratıklar diye bir film var onu izleyecem mesela oda fantastik istersen bi bak ama henüz izlemediğim için yorum yapamayacağım
nasıl bir film korku gerilim mi fantastik mi:44:Kizlar konuya baliklama daliyorum ama ruhlar bölgesi 1 ve 2 yi izlemenizi tavsiye ederim 2.yi sinemada izledik kocam bile tırstı
canım bende pko luyum doktor vajinal muayenede anlamıştı benden test falan istememişti
tamam canım ben o filmin fragmanına falan bakmıştım bi kaç kez merak ediyordum aslında izliyim bende o zaman teşekkür ederim
tamam canım ben zaten korku filmini tek başıma izliyemem :18::18:korku filmi izleme sakın
nasıl bir film korku gerilim mi fantastik mi:44:
canım hiç bilmiyorum ya şimdi böyle sordun ya öldürsen aklıma gelmez dur ben aklıma geldikçe yazayım :26:
inşallah canım sen bu arada yarın gideceksin değil mi doktora
bu ay çıkmadan değil mi yelizim
aminn canım bir değil birden fazla hamişimiz olur inşallah bu ay
anladım canım benim sen aklına gelirse söylersin o zaman
Selam kizlarr nasilsinizz
Fundoss insallahh gelmez kirmizilar bugunn artik yarin da test yaparsinnn
Ben dün şu fal sitesinde ruya yorumlayanlar da var ruyami yorumlattim :))
Kadin dedi ki bu ruya evinizde bebegin habercisiiiii bilmiyirum oyle bi beklenti var mi ama bebek haberi dediii
Yelizimmm gelmedi ama bi halsizlik mide bulantısı var geldim test yaptımmm yine yokkk
başım ağrıyo felakettt
ne bu yaaa
inş rüyan çıkarrr bu ayyy
yum. Ne durumda acaba kızz onuda merak ediyomm
fundacanım belki vardırda çıkmamıştır erken değilmi teste 1 hafta geçsin bence bide ozaman yap:44:
Bugün regl günüm eezommm
Olacak gibiii hissediyorum
Yelizimmm gelmedi ama bi halsizlik mide bulantısı var geldim test yaptımmm yine yokkk
başım ağrıyo felakettt
ne bu yaaa
inş rüyan çıkarrr bu ayyy
yum. Ne durumda acaba kızz onuda merak ediyomm
fundammm bugun aklim sendeydi hep. hadi bakalim ins bebis agri yapiyodur. ya belki yerlesiodur su anda.idrara gecmesi zaman aliyor. sen bence artik hic test yapma cnm. senin hep gununde adet oluyosun dimi? gecikme yasamiyosun pek
inş olmassın cnm yaaa:18:
fundammm bugun aklim sendeydi hep. hadi bakalim ins bebis agri yapiyodur. ya belki yerlesiodur su anda.idrara gecmesi zaman aliyor. sen bence artik hic test yapma cnm. senin hep gununde adet oluyosun dimi? gecikme yasamiyosun pek
İinş. Ezommmm
ölemi dersin ayşemm yapmasammı eşimde kızıyo
üzülüyo yıpranıyorum diye
hep gününde evet ama bu ilaç gecikme yapabiliyomuş
hiç belirti yok ama yaa regl belirtileri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?