Aynen öle canım.. biz biraz tez canlıyız ama olmamakta elde değil. ilk defa deneyen hamile kalınca insan kendini çok üzüyor. ne bilim imreniyor falan.. Ama Rabbim herşeyi biliyor görüyor ve biliyorum ki bize de bi gün nasip edecek.. belki uzun bi zaman diliminde ya da en kısa zamanda ama biliyorum ki bi gün olacak.. yeter ki ümidimizi kaybetmediğimiz bir zaman diliminde olsun.. yeter ki hayırlısını, eli ayağı düzgün sağlıklı bi bebek nasip etsin.. ben beklemeye razıyım.. sadece kendimde hemen olsun isteğim var ona kızıyorum..
seni cok iyi anliyorum cnm. ama kendini o psikolojiye surukleme. yoksa daha kotu etkileniyosun. bu ayda birsey olmazsa,sadece bu ay benim icin hayirli degilmis diyecem ve umutlarim onumuzdeki ayla devam edecek..
ne karamsarim ne de cok umutlu. birde seyden korkuyorum hani illa olsun olsun dersin yaa sonrada Allah korusun cocukta bi ozur olur. o yuzden her zaman cocuk sahibi olmak benim icin hayirli ise o gunleri goreyim diyorum.
o yuzden ne olursa olsun illa bebek konusunda degil. bir seyi cok istemeye karsiyim. olmuyorsada bizim icin bi hayir var demektir. boyle dusunmek ve yolumuza oyle devam etmemiz gerekir
onda hem fikiriz canım.. Rabbim hayırlısını nasip etsin her zaman her konuda.. dualarım da hep bu yönde.. zaten olmuyorsa vardır bi hikmet.. vardır bi sebebi.. kendi ablamdan bildiğim için onun da çok geç oldu ama oldu iki tane güzeller güzeli kızı var.. önce hayırlısı..
Dediğin gibi çok istemek iyi değil.. illa olsun zaten demiyorum.. demesinde kimse zaten.
Neyse canım bu konu uzar gider ama yarın iş var bizi bekliyor( sabahın köründe kalkmaktan nefret ediyorum..
iyi geceler diliyorum.. ben yatayım.. gündüzleri sizi takip edemiyorum çok yazışmayın
günaydınnnn
bugünde açılışı ben yapıyim nerde bu millettt
Canlarim dayanamadım bugün 16.30 da bu testi yaptim sonra doğru hastaneye gittim tahlil olmaya iki saat sonra cikar dediler aradim fakat yarin 11de çıkacağını soylediler çok kizdim madem oyle baska hastaneye giderdim dedim özel güya bide hayirlisi yarin sabah hersey belli olacak dua edin bana olurmu
Canlarim dayanamadım bugün 16.30 da bu testi yaptim sonra doğru hastaneye gittim tahlil olmaya iki saat sonra cikar dediler aradim fakat yarin 11de çıkacağını soylediler çok kizdim madem oyle baska hastaneye giderdim dedim özel güya bide hayirlisi yarin sabah hersey belli olacak dua edin bana olurmu
ayşecanıım , yeriniz olmadığınız zaman çok belli ediyor canlarım
inşallah bebişin ağrıtmıştır
yarın değil canım perşembe , amaa ben eve gelir gelmez yaptım test, pembe silik çizgi mizgi yok ,ama beyaz çizgi gibi birşey vardı :26:hiç birşey anlamadım, en iyisi perşembe gününü beklemek
ayy canımm çok heyecanlandım.gebelik testimi yaptın sen.kaç gün geçmişti tatlım.inşallahhhhhhhh güzel bir haber verirsin bana yaaa
Günaydın canımm
ben burdayım yine herzamanki gibi
eketen sonucunu merakla bekliyoruz
sed test yaptınmı
Sendemi hamilesin hayırlı olsun
inşallah canıım hep beraber veririz o güzel haberi :)
reglime 4-5 gün var, 2 saat sonra pembeleşti o da geçersiz sayılıyor ,hayırlısı olsun
umarım sen benden de önce verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?