Ağlayakta gözden mi olak???

seni cok iyi anliyorum cnm. ama kendini o psikolojiye surukleme. yoksa daha kotu etkileniyosun. bu ayda birsey olmazsa,sadece bu ay benim icin hayirli degilmis diyecem ve umutlarim onumuzdeki ayla devam edecek..
ne karamsarim ne de cok umutlu. birde seyden korkuyorum hani illa olsun olsun dersin yaa sonrada Allah korusun cocukta bi ozur olur. o yuzden her zaman cocuk sahibi olmak benim icin hayirli ise o gunleri goreyim diyorum.
o yuzden ne olursa olsun illa bebek konusunda degil. bir seyi cok istemeye karsiyim. olmuyorsada bizim icin bi hayir var demektir. boyle dusunmek ve yolumuza oyle devam etmemiz gerekir

onda hem fikiriz canım.. Rabbim hayırlısını nasip etsin her zaman her konuda.. dualarım da hep bu yönde.. zaten olmuyorsa vardır bi hikmet.. vardır bi sebebi.. kendi ablamdan bildiğim için onun da çok geç oldu ama oldu iki tane güzeller güzeli kızı var.. önce hayırlısı..

Dediğin gibi çok istemek iyi değil.. illa olsun zaten demiyorum.. demesinde kimse zaten.
Neyse canım bu konu uzar gider ama yarın iş var bizi bekliyor ( sabahın köründe kalkmaktan nefret ediyorum..
iyi geceler diliyorum.. ben yatayım.. gündüzleri sizi takip edemiyorum çok yazışmayın

yanlis anlama tatlim. bu soylediklerimi genel soyledimm.

evet bu konu uzar gider cnm

sanada iyi gecelerrr, yarin cok yazismayalim diye kizlari uyaricamm. ama sanirim biraz zor olacak bu

yarin gorusmek uzere cnm

Canlarim dayanamadım bugün 16.30 da bu testi yaptim sonra doğru hastaneye gittim tahlil olmaya iki saat sonra cikar dediler aradim fakat yarin 11de çıkacağını soylediler çok kizdim madem oyle baska hastaneye giderdim dedim özel güya bide hayirlisi yarin sabah hersey belli olacak dua edin bana olurmu

Eklentiler

• $20131119_235909-1.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 30
günaydınnnn

bugünde açılışı ben yapıyim nerde bu millettt

Etekennnnnnnn sen hamilesinnnnnnnnnnnn
canım kan testi çok önemli tabi ama bu testte çok çıkmış çizgi yaaaa
hadi hayırlısııııııı heyecan doruktaaaa dıptıs dıptıssss

canımm , gözün aydınn Allah nazarlardan saklasın darısı başımıza inşallah :)

:66 :

ayy canımm çok heyecanlandım.gebelik testimi yaptın sen.kaç gün geçmişti tatlım.inşallahhhhhhhh güzel bir haber verirsin bana yaaa

ayy canımm çok heyecanlandım.gebelik testimi yaptın sen.kaç gün geçmişti tatlım.inşallahhhhhhhh güzel bir haber verirsin bana yaaa

inşallah canıım hep beraber veririz o güzel haberi :)
reglime 4-5 gün var, 2 saat sonra pembeleşti o da geçersiz sayılıyor ,hayırlısı olsun

umarım sen benden de önce verirsin

inşallah canıım hep beraber veririz o güzel haberi :)
reglime 4-5 gün var, 2 saat sonra pembeleşti o da geçersiz sayılıyor ,hayırlısı olsun

umarım sen benden de önce verirsin

canım ya fotonu gördüm var bişeyler tatlım ya.öyle gördüm öylede hissettim. ben defalarca test yapmıştım biliyorsun.her defasındada testleri bi kaç saat atmadım ama sonuç hiç değişmedi.aldığım testlerde 3-5 liralık ucuz testler. teyze oluyoruz inşallahhhh.bugün çabucak geçsin yarın olsun bir an önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…