çok doğru her ay değişik belirtiler buluyorum kendimde şöyle oldu mesela bende
1.ay mide bulantısı iştah açılması sonuç
2.ay kasık ağrısı ve batmalar sonuç
3.ay göğüslerde şişme hassasiyet sonuç
4.ay fazla akıntı sonuç
5.ay rüyamda sürekli bebek görüyordum (bunu bile belirti saydım yani düşünün halimi)
6. ay bu ay belirti aramıyorum sonuç ne olacak merak ediyorum
sağol bitanembebişte öpüyor güzel teyzesini inşallah geçer hemennn
şirinee hanımm :127: yine yapıyorsan bravo sanaasendemi çok yiyosun ayşem makarna , ya bende en çok makarna yiyorum ,bugün kahvaltıdan sonra hiç bir şey yiyemedim öğle yemeğiii iğrenççti... herşey den tiksiniyorum...süt içemiyorum ama zorla peynir yiyorum günde 1 kase yoğurt ,ceviz bademe bu sabah zorrla başladım...bunları anlatmamın sebebi ayşem sende kendini onu hiç besleyemiyormuşsun gibi hissedip üzülüyormusun , bende çok olmaya başladı :26:
maalesef tatlım o kaar yoğun çalısıyoruzki eşimle ne onun bana dicek zamanı var kalk gidelim diye ne benim ona açıkçası bazen canımız sıkıldında sinemaya gidiyoruz işte
anladım canım fırsat yaratın sizde artık
evet sedom bendede oluyor. ne zamandir sut icmiorum. peynir yiyebiliorum. zaten ilk 3 ay bizden beslenmiyormus. sadece beyin ve omurilik gelisimi icin sut,peynir,yogurt ve ceviz badem fistik. bunlari yesek yeter
bu ara makarnayi cok yiyorum. artik oldugu kadar napalim.
ben decavitide gun asiri iciyorum. zaten o hap cok buyuk. 3 parcaya ayirip iciorum
yarın test günü kızlar biliyorum çıkmayacak ama
sosyalimm hakli amaa yine dayanamayip netten biraz bakayim dedim. simdilik birsey bulamadim. banada sosyalin soyledigi mantikli geldi amaa:44:
inanamıyorum sanaa , kızz niye ,3 parçaya ayırıyorsun çatlak
benim decavit bitti sanırım o yüzden böyle oluyorum , ayşem ben yarın gidiyorum ikili teste , ilk doktorumun verdiği randevu 23 ocaktı , bende ona göre gidiyorum... :93:
sen buldun mu dr.
fundoş yine inşaata mı gitti
twinde test yapacaktı değil mi bugün :26:
olumluya da olumsuza da hazırlıklı ol sosyalimm , eminim üzmeyecksin kendini çünkü çok güçlüsün sen kuzum
Evet aysemmm bana da mantikli geldii amann bide onu arastiramiycamm :))
Sedooommmm hiic pas vermiosun nasilsinnnn bebişin de iyidir insallahhh
Sosyalimm test miiiiiyarin miiii ayy niye oyle diyosun yaa allah allahhh hemmen de karamsarlikkk
Twinden haberim yokk
Evet aysemmm bana da mantikli geldii amann bide onu arastiramiycamm :))
Sedooommmm hiic pas vermiosun nasilsinnnn bebişin de iyidir insallahhh
Sosyalimm test miiiiiyarin miiii ayy niye oyle diyosun yaa allah allahhh hemmen de karamsarlikkk
Twinden haberim yokk
tabi ki üzmeyeceğim canım hem bu ay olmazsa doktora gideceğim belki klomen falan bi şey verir
yarın yumurtlamadan sonra ki 10. gün aslında kana gitmem gerek ama o cesareti kendimde bulamıyorum yelizim
canom hiç gerek kalmaz umarm klomene mlomene :13:
tabi ki üzmeyeceğim canım hem bu ay olmazsa doktora gideceğim belki klomen falan bi şey verir
yarın yumurtlamadan sonra ki 10. gün aslında kana gitmem gerek ama o cesareti kendimde bulamıyorum yelizim
yeloomm , iyiyim canım bebişte iyidir inşallah yarın ayrıntılı öğrenicem
sen nasılsın canım iyisindir inşallah
Sosyalim 10. Gunn ne testi yapicaksinn idrar mii yaa dovcemm haa tabii ki kan verr idrar testi icin erken bencee
Sedomm bebisin de iyidirr kigiizzzz ben dee iyiyimm valla yumoslarimin catlamasi bira zorluyo bugun baya sancim varr ama olsunn catlasinlar daa :)
Kuzum sabah mi yapicksin ya ben bugun alicktim vazgeçtim fundos yapma dedi bekle gecerse yap dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?