Ağlayakta gözden mi olak???

Tatlim yapacktim Ama vazgeçtim

Kuzum sabah mi yapicksin ya ben bugun alicktim vazgeçtim fundos yapma dedi bekle gecerse yap dedi

Sosyalimm nasil rahat ediceksen oyle yap yavrumm insallah guzel haberlerini alicazz bu ayy
Twinnn fundosu mu dinledin senn kendisi 5 gun onceden yapiodu yaa bugun kacinci gununn bu arada

Sosyalimm nasil rahat ediceksen oyle yap yavrumm insallah guzel haberlerini alicazz bu ayy
Twinnn fundosu mu dinledin senn kendisi 5 gun onceden yapiodu yaa bugun kacinci gununn bu arada

Cnm o da bnm gibi yapma dedi kuzum ne yapsin onun gibi yapmami istemedi
Cnm bugun 22. Gun 25 gunde bir adet

hamile oluncada bu sancilar oluyo dimi adet gelck gibi yani hamile oldugunu bilmeden önce

Evet canm cogunluk oyle diyorr :)
Benim kardesimde hamileligini adet gunu ogrenmisti ondan bir gun once hamile degilim kesin cunku adet sancilarim basladi demisti.Hatta her adet oncesi oldugu gibi gerginlik sinir,karninda şişlik falan vardii ama hamileymişş
Gerci onda hala hamile olduguna dair baska bisey yok ama

Inss oyledir kuzum yaa onceki gun yapabilrm
Kardesin belirtisi hic yokmuymus kuzum
Hee bir iki gun daha bekle bencee merakliysann adetinden 1 gun once veya olmazsan adet gunu yapp

ben geldimmmmm
doktordan geliyorum kızlar eve yeni girdim hemen size haber edeyim dedim
bebişimizi gördük kalp atışını duyduk çok şükür çok güzel bi duygu Rabbim en kısa zamanda sizede yaşatsın bunu inşallah

Kuzummm cok sevindm masallah oy pit pit atiyodr yavrum yaa
Rabbim bagislasin sana cnm
Aminnnn cnmm

maşallah maşallah cnm aminnnnnnn

Hosgeldin ezommm nasilsin kacak

iyiyim kaçak 2

mrb canım biz iyiyiz sen nasılsın

iyiym sen saolasın

funda naptıı kızlar haberiniz varmı merak ediyorum kırmızıları gelmemiştir umarım

hamile oluncada bu sancilar oluyo dimi adet gelck gibi yani hamile oldugunu bilmeden önce

evet öyleymiş sanırım twinim

hayırlısı canım bakalım artık nasıl olacak

27 aylik evliyim piko hastasiyim hsg cekildim ilk defa klomen catlatma ignesi yapildi bu ay sonuc husran adet oldum

pko hastaları kolay hamile kalıyor diye okuyorum canım ben , ilk klomende olmaz ama mutlaka olur sen içini ferah tut
merhaba kızlar nasılsınız

iyiyizzzz sen

hadi Fatmam gözün aydın inşallah hep böyle gider sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırsın

iyi dileklerin için çok sağol canım darısı size inşallah
ultrasonda hareket falan ediyordu zıplıyodu sanki çok güzeldi inşallah sizde bi an önce yaşarsınız bunu

amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…