Hosgeldinnn yavrrummmmm
Hoşgeldn canım ? Nasılsın
Kizlar selam.bu saatte yaziyorum uyku tutmadi.bugun igneden sonraki 4. Gun calisma olmasi gerekiyodu ama biz cok pis kavga ettikhaliyle olmadi ve yarin da olacagini zannetmiyorum.yani gecti artik diye dusunuyorum ama hala kasık agrim var.Artik olduysa oldu olmadiysa da nasip napalim.Yani sonuc olarak igneden onceki gece ve igneden sonra 2 kez iliski olmus oldu.Hayirlisi Allahtan...
ezocum keçiboynuzu pekmezi alın hergün 1-2 kaşık sayı uçacak bak görrr
yada yelizin yazdığı kürü yap en güzeli
ayşemmm kızzz aylık boyamı yaptırdım aslında onun için hususi bakım yapmadımama kestirmedim şükrü kaç aydır kesmiyoz hiç kırık yok diyinceee kesmeyelim dedimm çok güzel oldu ama bide manükür yaptırdım pazar akşamıda masajla cilt bakımım var
salı günü inşallah miniğinin cinsiyetini öğrniriz ayşemmm öğrenmesekte sağlıklı olduğunu bilelim yeterrrr
Sosyalim napiosun nasilsin
iyiyim kuzum sensabah kırmızı kart yedim sen tekrar test yaptın mı bacı
Umutla baslasin bu ayinda kuzum
Cnm yapmadim bi kac gun gecerse yaparim daha da yapmam ama sabah adet oldum diye kalktim yataktn baktim yok bisey
Bilmiyorum hic hissedemiyorum kuzum ya
Yani bir belirti de yok
Sadece her an adet olucam gibi
hayırlısı canoo Allah ne dediyse o
olursanda üzülmek yok 1 günlük normal bunalım takılmana izin veriyoruz sonra tekrar aramıza geliyorsun örtmen hanımm, oooo bu arada tatilede girdiniz haaa değmeyin keyfinize
yemekteydimmm geldimmmmmm
sosylimmmm oldunmuuu neyse hayırlısııı önümüze bakalımmmm kız bende aylık takip yapıyorum ya ondan şaşmıyor günümmm
heyecanla ptesiyi bekliyorum yaa sosyalimmmm ben ayaklarımı üşütünce direk karnım ağrıyooo ve akıntım oluyo hemen ve rahatsız oluyorum biraz kokulubak olmazdı hiç akıntım böle üşütünce oluyooo
twinimmm canımmmm naptınnnnnnnnn
nasılsınız millet
Evet kuzum aynen oyle once can Sağlığı sonra Rabbim hayirlisini versin
sagol sosyal baskan zaten bi gun surer bnm bunalim sonra normale dönerim kuzum aranizdan ayrilmam kuzum
Ay iple çekiyodm tatili tadini cikarcz kuzum
Yoksa okul cekilmiyo arada tatil olmayinca
yemekteydimmm geldimmmmmm
sosylimmmm oldunmuuu neyse hayırlısııı önümüze bakalımmmm kız bende aylık takip yapıyorum ya ondan şaşmıyor günümmm
heyecanla ptesiyi bekliyorum yaa sosyalimmmm ben ayaklarımı üşütünce direk karnım ağrıyooo ve akıntım oluyo hemen ve rahatsız oluyorum biraz kokulubak olmazdı hiç akıntım böle üşütünce oluyooo
twinimmm canımmmm naptınnnnnnnnn
ben az evi toplayam kız karın ağrım başlamadan ara ara yazarım kızmak kırılmak yok karın ağrım başlayınca direk şarjı biten oyuncaklara benziyorum şarjım bitmeden evi bi süpürem en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?