off yaaa benim görümcemdede bu sorun var kız çok yıpranıyor bi arkadaş ortamı var ama bunlar 10 yaşından beri çıkıyolarmış herşeyini biliyodu aynı mahallede ve ben evlendim ilk yıl onlarla kaldım izmirde ozaman nişanlıydı gece krizlere giriyodu o arkadaşları ile içmeye gidiyo diye
bile bile evlendi şimdide çoook yıpranıyor neyse uzun hikaye
ama şunu sölim bu arkadaş ortamı ve içmeleri kadını çok yıpratıyor bunu çok iyi biliyorum benim babamda kırk yılda bir içer ama batırır ortalığıııı Allaha çok şükür eşim çok farklı ama olsa asla katlanamazdım bende çok sinirlenirdim.
birde o uyuz arkadaşları doldurdumu acaba yelizim patladı sana
onlarınkiler pasif ses çıkarmayan tiplerse sende kültürlüsün altta kalmıyosun
inşallah ordan çıkarsınız biran evvel canımmm
halbuki dün börek yaptın gelip gidip yedim diyodun kıyamam yaa demek öle bıraktı seni pis enişte
Kuzum gercktn cok haksizlik yapmis sana...
Ama lutfen üzülme sonucta sen ne kadr caba sarfediyosun sonucta hormon aliyosun ama erkekler ahh ahh..
Peki sabah nasildi kuzum
balım gerçekten haklısın ama kendini yıpratma bence hatasını anlarda bidaha yapmaz inşallah
Yelizim o kadar üzüldüm kü.. Sonuna kadar haklısın.. Yaptığı her yönden yanlış.. Tutulur bi tarafı da yok.. Özür dilemesi gerekirken ki dilesede boşa dilemiş olurdu tutup üste bağırmalar fundanın dediği gibi arkadaşları doldurmuş olabilir..
Sakın üzülme ama.. Erkek milleti.. Hepimiz buna benzer şeyler yaşıyoruz.. Çocuğu tek sen istemiyorsun oda kendine çeki düzen vermek zorunda ve ona görede davranmak..
Ya iste guya kirk yilda bir ama o kirk yilda bir de benim yum zamanima denk getirme dedim yani.Ya normalde oturup karsilikli da iceriz ozaman sorun olmuyo ama o oyle disardan geldi mi benim tuylerim diken diken oluyoo yani bi sarhosluk aşirilik bi sacmalama yokk yanlis anlamayin sadece sorun zamanlamasi.Cok ayip etti bana karsi cunku ben onu ozellikle ustune basa basa uyardim.Bana bagirmasi daa ben onun bi arkadasina baya buyuk bi iş merkezi projesi yapmistim taa dugun zamani ve hala odemesini yapmadi.Guya ben gidip bunu birine soylemişim deee arkadasi gelmis buna ayip etti yenge demiss ulan dedim sen diyemedin mi benim karim dugun arifesi sejin projeni yapmak icin gece yarilarina kadar alisiyodu asil sen ayip ettin diyemedinmi.Ayy cildircam yaa bi ben mi yani hep fedakarlik yapicamm alti ustu kendi zevkin icin bi zahmete giriyosun bari onu duzgun yap ama demi!!
Buarada acayip agri basladi bende bugun.belim yanlarım kasiklarim hep agriyo
Valla canm inan hiccc umrumda degill isterse hergun gelmesin bu saatten sonra.Ya alti ustu bi dun gece bi yarin sabah onemli bukadar mi zordu fedakarlik yapmak inan ofkemden duman cikiyo kulaklarimdan.yani ya yumlar gec catladiysa.ya isimiz dun bugüne bagliydiysa ne olucak ozaman.butun o ilac igne onca agri hoop çöpee
Sabah da ben ateş topuydum.Yanima yaklaşamadi.
Mutluluk bidaha yapmasa ne olcak onemli degil onemli olan ya benim yumlar gec catladiysa benim sinirli olmamin sebebi şuanda bu!
Aynen öle canım.. Biz uğraştığımzla kalıyoruz. Sinirimizi tavan yapıyorlar sonrada sinirlisin diyorlar.. Halbuki tek sebebi onlar..
Sinirin bi müddet sonra geçecek eminim ama dediğin gibi olan sana oluor malesef(
Neyse napalimm olacagi varmiss belki de bu ay hamile kalmamam gerekiyodu bu bahane oldu bilemeyiz.herseyin hayirlisi.Benim bu ofkem artik zor gecer huyumu bilmezsiniz ben cok kinciyim bu kez de ben uzaticam gorsunn ben ona muhtacken keyfinden ödün vermedi iki gun sonra gorurum ben onu ben de keyfimden ödün vermicem ve o gebelik testi negatif cikinca onun burnundan getiricem bunu
ya evet azbuz bi parada değil yazık günah yaaa
kız o film yeniyse düşmüşmü hemen yahuu hele akşam bizde bakak biz sürekli izliyoruz yaa önerileri dikkate alıyom bide şu khan vardı o nasıldıki izleyenler huuu
yaa yelizzz paylaş bizle nolduuuu
ayy evet o çoraptan bakim en iyisi
kızlar çok heyecanlıyım ptesi doktora gidicem yaa ya bide ben bu klomendende çok umutluyum yani filmle az tıkanıklık olduğunu varsayalım açılırsa
klomenin etkiside kalıyomuşşş birini okudum burda öle ikizleri olmuş ikinci ay ve ilaçsız
yalnız rahim filminden sonra korunma var benim bu ay boş ozaman dimi sosyalim
bide filmden önce miniğim tutunursa :44:
Hatırlıyorum canım onu eşimin tele yükledik neymiş efendim biri görürseymiş diye sildi
İyiyim canım evdeyim temizlik yapıcam daha
Bilmiyorum canım sadece kavga ettiklerini söyledi detay yok
İyiyim kuzum yaa temizlik var evde ama hiç yapasım yok
böle çiçekli bi kitaptı demi o bendede var kız adetimi ptesi göstermişti hatta bende pazar bekliyodum hani salı geldiona göre çarşambaya yumurtluyorummm rahim filmide bi sonraki gün çekilirse :44:
Ya benimki haftada bi kez arkadaslariyla disari cikar baya da gec gelir.Hani ben de diyorumm benim burda arkadasim yok ama onun var haftada bi gitsin ne olcak açilir hava alir.Ama ondan rica etmistim ozellikle bu hafta yapma diye cunku kizlar alkol de aliyolar yani alkol dedigimm benim esim zaten en fazla 2 duble icebilen biri oyle hayatta sarhos falan olmaz ama bende de bi huy var o kokudan nefret ediyorum.Yani o zamanlarda yaklasamiyorum kesinlikle.Ve bu huyumu biliyo;sebeplerini de biliyo benim babam zamaninda hergun yapardi bunu ve evde dayanilmaz bi koku olurdu hele de uyudugu zaman.Neyse ben dün sabah o giderken hususi soyledim bak bu aksam benim icin onemli sakin gitme diye.Sonra aksam sofrayi kurdum bekliyorum saat 7bucuk oldu simdi geliyorum diyo ben de yemek yemeden onu bekliyorum nasilsa birazdan gelcek diye.Her yarim saatte bi mesaj atiyorum her seferinde geliyorum diyo oyle oyle ben aksam yemegimi 11 de yedim.ve benimki 1 de geldi.Tabi ben bekledikse sinir katsayilarim artti artti bide geldiginde hemen bagirmaya baslamasin mi alakasiz biseyle ilgili yani uste cikmanin boylesi de gorulmemiştir.Tabi ben de agzima geleni soyledim sabaha kadar da yatakta kendi kendime konustum durdum deli gibi.Ama nerdee onda pireler ucusuyo.Ya okadar sinirliyim ki cok ofkeliyim burda bi laf vardir emek s.ken derler.iste aynen oyle.ben okadar ilac kullaniyorum igne olup okadar agri cekiyorum kendi goruyo yani bi aksamini ertelemek bukadar zor muydu.ve karsisinda cocuk var gibi geliyorum geliyorum ya gelmeyeceksen gelme arkadas ama bana soyle yani nasil icin elveriyo benim yemek yemeden okadar beklememe.Ama bu son yani.Benim cocugumun olmasi tamamen bugune bagli olsa da yaklasmicam ona kesinlikle.Ve zamani gelince de ona odeticem bunu
Ya iste guya kirk yilda bir ama o kirk yilda bir de benim yum zamanima denk getirme dedim yani.Ya normalde oturup karsilikli da iceriz ozaman sorun olmuyo ama o oyle disardan geldi mi benim tuylerim diken diken oluyoo yani bi sarhosluk aşirilik bi sacmalama yokk yanlis anlamayin sadece sorun zamanlamasi.Cok ayip etti bana karsi cunku ben onu ozellikle ustune basa basa uyardim.Bana bagirmasi daa ben onun bi arkadasina baya buyuk bi iş merkezi projesi yapmistim taa dugun zamani ve hala odemesini yapmadi.Guya ben gidip bunu birine soylemişim deee arkadasi gelmis buna ayip etti yenge demiss ulan dedim sen diyemedin mi benim karim dugun arifesi sejin projeni yapmak icin gece yarilarina kadar alisiyodu asil sen ayip ettin diyemedinmi.Ayy cildircam yaa bi ben mi yani hep fedakarlik yapicamm alti ustu kendi zevkin icin bi zahmete giriyosun bari onu duzgun yap ama demi!!
Buarada acayip agri basladi bende bugun.belim yanlarım kasiklarim hep agriyo
canım bana o ay korunma vermişti sen o kadar erken yumurtlamıyorsun bence çarşamba günü çekilebilirsin hsg yi senin bu ay boş oluyor kuzu
evet söylemiştin eşimin teline yükledim diye keşke silmeseydi
aynen canım çiçekli pembe bi kitap , kuzu sen klomenle çatlatma iğnesi kullandığın için gecikmiş çok gecikmiş sanki 2 gün hepsi
bazen öyle imreniyorum ki eşi sigara ve içki içmeyen kadınlara, ben ikisindende nefret ediyorum, senin ki gerçekten hak etmiş canım kavgayı hem seni kandırması geliyorum geliyorum deyip gelmemesi sonra arkadaşlarıyla içmesi hemde bu önemli günlerde çok ayıp etmiş yani biz kadınlar sanırım hep fedekarlık yapmamız gerekiyor maalesef
ayy gerçektende haa karımın parasını ver diyeceğine, arkadaşıda antika sanırım yenge ayıp etti falan yani hırsızın hiç mi suçu yok olmuş bu durum, neyse kuzu inşallah bu ay bebeğin gelmiştir gelmezsede bi süre ara ver eşinde anlar biraz daha düşünceli olması gerektiğini
temizlik yapıyordum sular gitti yaaatuvalet banyo mutfak kaldı
sular geldiiiiiii
selam kızlar nasılsınızben yeni yeni kendime geliyorum dün yine başımın ağrısı peşimi bırakmadı ne yaptıysam kar etmedi uyumak istedim uyuyamadım en son sabah 6-7 gibi sızmışım şimdi düne göre çok şükür daha iyiyim
sosyalim kolay gelsin canım ev işi bitmez valla
benoşum benim baş ağrım için araştıracam beni takip et demişsin sağol canım benim seni takipteyim
yelizim anlattığın meselede sonuna kadar haklısın hem seni geç saate kadar bekletiyo hemde üstüne gelip sana bağırıyo oldu canım azıcık aklını başına devşirsin burnunu iyice sürttür bence
fundoşum,twinim,ayşem,mutlulukcan siz nasılsınız kızlar:2::2:
selam kızlar nasılsınızben yeni yeni kendime geliyorum dün yine başımın ağrısı peşimi bırakmadı ne yaptıysam kar etmedi uyumak istedim uyuyamadım en son sabah 6-7 gibi sızmışım şimdi düne göre çok şükür daha iyiyim
sosyalim kolay gelsin canım ev işi bitmez valla
benoşum benim baş ağrım için araştıracam beni takip et demişsin sağol canım benim seni takipteyim
yelizim anlattığın meselede sonuna kadar haklısın hem seni geç saate kadar bekletiyo hemde üstüne gelip sana bağırıyo oldu canım azıcık aklını başına devşirsin burnunu iyice sürttür bence
fundoşum,twinim,ayşem,mutlulukcan siz nasılsınız kızlar:2::2:
Kigiizzzz napcaz senin bu baş agrini yaaa
Bi ustte sosyale yazdigim mesajin son pragrafini okusana bi canim senin de yorumunu alayim ne diyosunn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?