Ağlayakta gözden mi olak???

iyiyim canım hamileyim diye eşim bu aralar alttan almaya çalışıyo. Ama şimdiden tükenmiş durumda çok tripli olmuşum. Bide tabiki normal insanlar gibi hareket edemiyorum ufak bi ters harekette sancı giriyo ben burdayım der gibi.

yum zamanına kadar hiiçbişey kalmaz merak etme daha o kadar dayananını görmedim.

İnşallah o günler çabukk gelir canım ya yoruldum

Bazı sıkıntılar olacak tabi ama herşey bebiş için Rabbim kucağına aldığın günleri de göstersin yeğenimizi biz de görelim inşallah
İnşallah canım bakalım o inat etti mi dayanır :) Ben de mesaj atarım derim ki bugün yaramazlık yapmamız gerekiyor zorunluluk yani :))

İçemedim canım acı yapmışım.. Bi kaç yudum içtim yeter belki..
Bakalım gidince görürüm bakalım neler olacak anlatırım

kız bi yudum nasıl ağrını alsın bu sihirli iksir mi sanki kaç dk beklettein 3-4 dal atıp 5 dk demleyip içecektin

yelizim herşey düzelir hemen üzülme kuzu
Slmm kizlarr ben geldimmmm soktaki anneadayii

kız anlatsana neler yaptın hani anlatacaktın neler yaptığını

canlarım nasılsınız?özledim sizi pek aranıza katılamıyorum ama aklımdasınız..nasıl gidiyo gebelikleriniz büyüttünüz mü bebişleri umarım herşey gönlünüzce gidiyodur..

canımmm sen nerelerdesin ne yapıyorsun sesin soluğun çıkmıyor

eninde sonunda çıkacak ses merak etme diren peri

lizimmmm ne yapıyon kıığıızzzz

Ohh bulantısız günlerin olur bundan sonra hep inşallah sedoşumm, iyiyim çok şükür eteğimin beli sıkıyo biraz tek sıkıntım o
senin nasıl gidiyor sedoşum varmı sıkıntıların başka

ne yapayım yine sabah sabah sizden başka kimsem yok herkes uykusunu açmaya çalışıyo burda
sen ne yapıyosun yoğunmusun canım

sana da günaydın cano

birazdan toplantıya gideceğim kuzu yoğunum yaa 5 ten sonra mesaiyede kalacağım bir dokun 1000 ah işit benden

Günaydınnnnnnnnnnnn

pericimmmm düzelecekkk ve barışınca sedonunda dediği gibi çokkk güzel olcak herşeyyyy bi sende olmuyo sakın kötü düşünmee

sedommmm

yelize nolduuu sosyalimmm hemen bakıyom gece yazdıklarınaa dün bi girdim şarj bitti bidahada açmadım malummm eşimle güzel anlar yaşamalıydıkkk ölede olduuu ama sabahki minibüs stresi aldı götürdü iyi hallerimiiii
iğrençti yaaa tıklım tıklımmm yanımda oturan kocamaaan iri bi adam tepemdekiler çantasını kolunu kafama koydu bide 15 dk geç geldiii ondan doluştular tabiii normalde ben ilk biniyorum birkaç kişi işe ama bugün fulldüüü

birazdan toplantıya gideceğim kuzu yoğunum yaa 5 ten sonra mesaiyede kalacağım bir dokun 1000 ah işit benden
aslında öyle yoğun olunca zaman daha çabuk geçiyor ben burda yapacak bişey bulamıyorum iş yokken :44:
fundoşş dur bi soluklan sabah sabahh
iyikide oturuyomuşsun ya ayakta gitmek durumunda olsaydın iyi yönünden bak

Hehe :)) Kız bugün daha iyiyim sanki moral bozuk ama olsun elbet düzelecek..

inşallah ama sana kızıyorum haberin olsun hala bebek diyorsun canım yaa önce bi gidişata bak sonra bebek çalışmalarına başlarsın

sabah sabah neler gelmiş başına öyle garibim benim, bende bi gün dolmuştayım adamın birine yanlışlıkla elimi diğer tarafa atayım derken yumruk atmıştım

yelizimmmmm canım çok üzüldüm yaaa ama kötü bişey olacağını hiç sanmıyorum rahat ol lütfen biliyorum zor ama ..
4-5 sene önceki olaya şimdi geliyo ha tutanak yuh yaaa

Ne bilim O kadar ay oldu folik asit içiyorum boşa mı gidecek

Allah iyilik versin kuzum , inşallahhh , fermuarını aç en iyisi canım karnın çıktı mı , benim hep aynı :26:şişlik var sadece

ahhh bu yağmurda evde uyumak vardı şimdii :106:

Kuzum o nasıl işmiş öyle ya.. 4-5 sene önceki şey yeni mi gelir bu nasıl bir sistem la havle.. 4-5 sene sonra mı şikaytetçi olmuş bu ne demek.. İyice bi öğrenin canım

Peki tamam fundaa kötü düşünmek yokkkkkkkkk

lizommm ayakta gitmiyom ilk benim evin ordan geçiyo çünkü çok sakin olur ama geç geldi diye güvenlikler doluştu bi andaaa gece vardiyasındakilerdi heralde ama bizim ordan çıktıktan sonra esenyurta giriyo neyse bişey sölemiyorum amaaa çok kötüüü çokkk

hah şöle perican herşey çok güzel olacakkk ama bundan sonra aynı şeyleri yaşamamak adına taviz verme canım

sosyalll yumrukmuuuuuuuuuu adam ne yaptıııı heheheh
kız inmeside ayrı dert haaa

O yüzden böyle yaptım ki bencilce davranmasın işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…