Canım ne bileyim... İlk defa böyle olduk yani hele o.. Ben yine çok uzatırdım o dayanamazdı..Bakalım hayırlısı ben de 4-5 güne regl olcam sonra yumyum zamanıma kadar inşallah düzelir.. Sen nasılsın gebelik nasıl gidiyor
günaydınn canlaarr :103:
Bugün erkenciyim
eketenim canım hoşgeldinn ,iyisindir inşallah
lizoo şekeri nasılsın , bulantısız bir güne başladım inş. böyle devam eder
perikanadı canımm ,tuz biber diyorlar ya işte böyle oluyor, barışıp sarıldığında çok güzel oluyor, düzelecek içini ferah tut ,o da söyledikleri için pişman olacak
iyiyim canım hamileyim diye eşim bu aralar alttan almaya çalışıyo. Ama şimdiden tükenmiş durumda çok tripli olmuşum. Bide tabiki normal insanlar gibi hareket edemiyorum ufak bi ters harekette sancı giriyo ben burdayım der gibi.
yum zamanına kadar hiiçbişey kalmaz merak etme daha o kadar dayananını görmedim.
İçemedim canım acı yapmışım.. Bi kaç yudum içtim yeter belki..
Bakalım gidince görürüm bakalım neler olacak anlatırım
Hayir canmm mahkeme olmus karar cikmis 10 gun icinde savciliga gidip basvuracak ve cezasi infaz edilecekmis.Temyizi itirazi hepsi gecmis aklimi kacircam.Ama yarin ortaya cikcak herseyy ben onlarinn varyaa onlar gorsunler nasil evlerini baslarina yikcamm
Slmm kizlarr ben geldimmmm soktaki anneadayii
canlarım nasılsınız?özledim sizi pek aranıza katılamıyorum ama aklımdasınız..nasıl gidiyo gebelikleriniz büyüttünüz mü bebişleriumarım herşey gönlünüzce gidiyodur..
Nasılsınız kızlar? Ben deliliğe vermek istiyorum kendimi artık.. Çünkü sinirlerim bozuk.. Dün akşam resmen evimizde sanki cenaze vardı.. Hiç çıt bile çıkmaz mı bir tek kelime edilmez mi ya.. Tv sesinden başka bişi yoktu valla o kadar yoruldum ki umrumda bile değil hiç ağzını açmasa da.. Offf... Sizler nasılsınız?
Ohh bulantısız günlerin olur bundan sonra hep inşallah sedoşumm, iyiyim çok şükür eteğimin beli sıkıyo biraz tek sıkıntım ogünaydınn canlaarr :103:
Bugün erkenciyim
perikanadı canımm ,tuz biber diyorlar ya işte böyle oluyor, barışıp sarıldığında çok güzel oluyor, düzelecek içini ferah tut ,o da söyledikleri için pişman olacak
kız bi yudum nasıl ağrını alsın bu sihirli iksir mi sankikaç dk beklettein 3-4 dal atıp 5 dk demleyip içecektin
yelizim herşey düzelir hemen üzülme kuzu
kız anlatsana neler yaptın hani anlatacaktın neler yaptığını
canımmm sen nerelerdesin ne yapıyorsun sesin soluğun çıkmıyor
eninde sonunda çıkacak ses merak etmediren peri
lizimmmm ne yapıyon kıığıızzzz
kız bi yudum nasıl ağrını alsın bu sihirli iksir mi sankikaç dk beklettein 3-4 dal atıp 5 dk demleyip içecektin
yelizim herşey düzelir hemen üzülme kuzu
kız anlatsana neler yaptın hani anlatacaktın neler yaptığını
canımmm sen nerelerdesin ne yapıyorsun sesin soluğun çıkmıyor
lizimmmm ne yapıyon kıığıızzzz
Ohh bulantısız günlerin olur bundan sonra hep inşallah sedoşumm, iyiyim çok şükür eteğimin beli sıkıyo biraz tek sıkıntım o
senin nasıl gidiyor sedoşum varmı sıkıntıların başka
ne yapayım yine sabah sabah sizden başka kimsem yok herkes uykusunu açmaya çalışıyo burda
sen ne yapıyosun yoğunmusun canım
Nasılsınız kızlar? Ben deliliğe vermek istiyorum kendimi artık.. Çünkü sinirlerim bozuk.. Dün akşam resmen evimizde sanki cenaze vardı.. Hiç çıt bile çıkmaz mı bir tek kelime edilmez mi ya.. Tv sesinden başka bişi yoktu valla o kadar yoruldum ki umrumda bile değil hiç ağzını açmasa da.. Offf... Sizler nasılsınız?
günaydınn canlaarr :103:
Bugün erkenciyim
aslında öyle yoğun olunca zaman daha çabuk geçiyor ben burda yapacak bişey bulamıyorum iş yokken :44:birazdan toplantıya gideceğim kuzu yoğunum yaa 5 ten sonra mesaiyede kalacağım bir dokun 1000 ah işit benden
fundoşş dur bi soluklan sabah sabahhGünaydınnnnnnnnnnnn
pericimmmm düzelecekkk ve barışınca sedonunda dediği gibi çokkk güzel olcak herşeyyyybi sende olmuyo sakın kötü düşünmee
sedommmm
yelize nolduuu sosyalimmm hemen bakıyom gece yazdıklarınaa dün bi girdim şarj bitti bidahada açmadım malummm eşimle güzel anlar yaşamalıydıkkkölede olduuu ama sabahki minibüs stresi aldı götürdü iyi hallerimiiii
iğrençti yaaa tıklım tıklımmm yanımda oturan kocamaaan iri bi adam tepemdekiler çantasını kolunu kafama koydubide 15 dk geç geldiii ondan doluştular tabiii normalde ben ilk biniyorum birkaç kişi işe ama bugün fulldüüü
Hehe :)) Kız bugün daha iyiyim sanki moral bozuk ama olsun elbet düzelecek..
Günaydınnnnnnnnnnnn
pericimmmm düzelecekkk ve barışınca sedonunda dediği gibi çokkk güzel olcak herşeyyyybi sende olmuyo sakın kötü düşünmee
sedommmm
yelize nolduuu sosyalimmm hemen bakıyom gece yazdıklarınaa dün bi girdim şarj bitti bidahada açmadım malummm eşimle güzel anlar yaşamalıydıkkkölede olduuu ama sabahki minibüs stresi aldı götürdü iyi hallerimiiii
iğrençti yaaa tıklım tıklımmm yanımda oturan kocamaaan iri bi adam tepemdekiler çantasını kolunu kafama koydubide 15 dk geç geldiii ondan doluştular tabiii normalde ben ilk biniyorum birkaç kişi işe ama bugün fulldüüü
Kizlar ne oldu inanamazsiniz.
Azonce esimin kardesi geldi eve onlara bi kagit gelmis tutanak bize getirdi
Actik baktik mahkum yaziyo esimin adinda 75 gun hapis cezasi tutuklanma karari falan
4-5 sene once biyerde cikan tartismada olan birilerinin adi geciyo esim de var iclerinden biri sikayetci olmus bizimkinin haberi yokk bugune kadar bisey gelmedi de haberimiz olmadi bu ne simdi yakalama karari cikmis esime ay kafayi yicem yaa bu hafta ankaraya gitcektii simdi havaalanina girsee direkt tutuklarlarr itiraz etcez tabi simdi amaa bu nasil iş yaa ne mahkemeye cagrildi ne biseyy delircemm
inşallah ama sana kızıyorum haberin olsun hala bebek diyorsun canım yaa önce bi gidişata bak sonra bebek çalışmalarına başlarsın
sabah sabah neler gelmiş başına öyle garibim benim, bende bi gün dolmuştayım adamın birine yanlışlıkla elimi diğer tarafa atayım derken yumruk atmıştım
Ohh bulantısız günlerin olur bundan sonra hep inşallah sedoşumm, iyiyim çok şükür eteğimin beli sıkıyo biraz tek sıkıntım o
senin nasıl gidiyor sedoşum varmı sıkıntıların başka
ne yapayım yine sabah sabah sizden başka kimsem yok herkes uykusunu açmaya çalışıyo burda
sen ne yapıyosun yoğunmusun canım
Ne bilimO kadar ay oldu folik asit içiyorum boşa mı gidecek
aslında öyle yoğun olunca zaman daha çabuk geçiyor ben burda yapacak bişey bulamıyorum iş yokken :44:
fundoşş dur bi soluklan sabah sabahh
iyikide oturuyomuşsun ya ayakta gitmek durumunda olsaydın iyi yönünden bak
Peki tamam fundaa kötü düşünmek yokkkkkkkkk
inşallah ama sana kızıyorum haberin olsun hala bebek diyorsun canım yaa önce bi gidişata bak sonra bebek çalışmalarına başlarsın
sabah sabah neler gelmiş başına öyle garibim benim, bende bi gün dolmuştayım adamın birine yanlışlıkla elimi diğer tarafa atayım derken yumruk atmıştım
susuyorum pericim sözün bittiği yerdeyim
lizommm ayakta gitmiyom ilk benim evin ordan geçiyo çünkü çok sakin olur ama geç geldi diye güvenlikler doluştu bi andaaa gece vardiyasındakilerdi heralde ama bizim ordan çıktıktan sonra esenyurta giriyo neyse bişey sölemiyorum amaaa çok kötüüü çokkk
hah şöle perican herşey çok güzel olacakkk ama bundan sonra aynı şeyleri yaşamamak adına taviz verme canım
sosyalll yumrukmuuuuuuuuuuadam ne yaptıııı heheheh
kız inmeside ayrı dert haaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?