düğmesini açtım zatenAllah iyilik versin kuzum , inşallahhh , fermuarını aç en iyisicanım karnın çıktı mı , benim hep aynı :26:şişlik var sadece
ahhh bu yağmurda evde uyumak vardı şimdii :106:
fundam az daha sabret bebişin gelince hiiiç katlanmıcaksın artık her sabah her akşam o yollaralizommm ayakta gitmiyom ilk benim evin ordan geçiyo çünkü çok sakin olur ama geç geldi diye güvenlikler doluştu bi andaaa gece vardiyasındakilerdi heralde ama bizim ordan çıktıktan sonra esenyurta giriyo neyse bişey sölemiyorum amaaa çok kötüüü çokkk
hah şöle perican herşey çok güzel olacakkk ama bundan sonra aynı şeyleri yaşamamak adına taviz verme canım
sosyalll yumrukmuuuuuuuuuuadam ne yaptıııı heheheh
kız inmeside ayrı dert haaa
lizommm ayakta gitmiyom ilk benim evin ordan geçiyo çünkü çok sakin olur ama geç geldi diye güvenlikler doluştu bi andaaa gece vardiyasındakilerdi heralde ama bizim ordan çıktıktan sonra esenyurta giriyo neyse bişey sölemiyorum amaaa çok kötüüü çokkk
hah şöle perican herşey çok güzel olacakkk ama bundan sonra aynı şeyleri yaşamamak adına taviz verme canım
sosyalll yumrukmuuuuuuuuuuadam ne yaptıııı heheheh
kız inmeside ayrı dert haaa
düğmesini açtım zaten
sedoşum benim karnım çıktı bariz belli sende nasıl çıktıgını anlamıcaksın bi sabah bakmışsın o gaz sandığın göbüş inmemiş.
burda hava kapalı psikolojik bugün ne güzel bi gün diye zorlasam da olmuyo walla
fundam az daha sabret bebişin gelince hiiiç katlanmıcaksın artık her sabah her akşam o yollara
Rüyada memeden süt gelmesi kişinin güzel ahlakı ve dinine olan bağlılığı ile tabir edilir. Bir kimse rüyasında memelerinin süt dolu olduğunu ve sütün de aktığını görürse o kişinin kısmeti açılacak demektir. Karşısına hayırlı kısmetler ve pek çok iyi fırsat çıkacaktır. Evli bir kadın rüyasında memelerinden süt geldiğini görürse yakın zamanda bir bebek sahibi olacak, ya da kazancı artacak ve bolluğa kavuşacak, yaşlı bir kimse bu rüyayı görürse vefat edecek diye tabir edilir.
hatırlamıyorum kısa süreli bi hafıza kaybı yaşadım utancımdan
iyiyim canııım :122:günaydın sedoşummm nasılsın kuzu
Günaydınnnnnnnnnnnn
pericimmmm düzelecekkk ve barışınca sedonunda dediği gibi çokkk güzel olcak herşeyyyybi sende olmuyo sakın kötü düşünmee
sedommmm
yelize nolduuu sosyalimmm hemen bakıyom gece yazdıklarınaa dün bi girdim şarj bitti bidahada açmadım malummm eşimle güzel anlar yaşamalıydıkkkölede olduuu ama sabahki minibüs stresi aldı götürdü iyi hallerimiiii
iğrençti yaaa tıklım tıklımmm yanımda oturan kocamaaan iri bi adam tepemdekiler çantasını kolunu kafama koydubide 15 dk geç geldiii ondan doluştular tabiii normalde ben ilk biniyorum birkaç kişi işe ama bugün fulldüüü
yazının aşağısını okumamışımyaşlı bi kimseyse vefat eder diyo bende çok genç sayılmam
iyiyim canııım :122:
fundoşummmya öyle tatlı uykum var kii :107:
kız sen her sabah benim çektiğimi çekseydin İstanbul u terkederdinduraktakileri kendimi zombi gibi hissediyorum ama 1 ay sonra insan olucam artıkk zombilikten kurtuluyorum
hooooooooooooooooooppppdur bakalımmmmmm ben kabul etmiyommmm bu sözüüüüüüüüüüüü 5 ay küçüğüm senden üstüme alınırım baaak
Allah korusunnn kızzzzz bebiş çıkacak bak görürsüüüüün ayyy bizim adetlerde yakın kız aynı ay hamile kalsak yaa benoşta tabii onsuz olmazzz ayy yelizdeee
diğer kızlar küsmeyin yaş olarak en yaşlı biziz ya ondan şeyettimm
kızlar bu arada dün bi film izledik mandalinalar ismi kafkasya gürcistan savaşı ile ilgili yeni bir film izleyin mutlaka
Rüyada memeden süt gelmesi kişinin güzel ahlakı ve dinine olan bağlılığı ile tabir edilir. Bir kimse rüyasında memelerinin süt dolu olduğunu ve sütün de aktığını görürse o kişinin kısmeti açılacak demektir. Karşısına hayırlı kısmetler ve pek çok iyi fırsat çıkacaktır. Evli bir kadın rüyasında memelerinden süt geldiğini görürse yakın zamanda bir bebek sahibi olacak, ya da kazancı artacak ve bolluğa kavuşacak, yaşlı bir kimse bu rüyayı görürse vefat edecek diye tabir edilir.
hatırlamıyorum kısa süreli bi hafıza kaybı yaşadım utancımdan
bende 1 yıldır folikasit içiyorum iştahta aldı başını gidiyooo tam bırakırım minik kuş gelirrrr
hamişlerrrr bişey sorcam sabah çalışma yaptınızmı sizz fatma yaptı onu biliyomda yahu geceden bile olunca sabah akıp gidiyo sabah yaptınmı yazık o şeylere kalmaz gibi geliyo bi wc de
düğmesini açtım zaten
sedoşum benim karnım çıktı bariz belli sende nasıl çıktıgını anlamıcaksın bi sabah bakmışsın o gaz sandığın göbüş inmemiş.
burda hava kapalı psikolojik bugün ne güzel bi gün diye zorlasam da olmuyo walla
fundam az daha sabret bebişin gelince hiiiç katlanmıcaksın artık her sabah her akşam o yollara
Allah hayır etsin canımm çok güzel bir rüyaaa , yakın zaman da bebek sahibi olacaksın inşallah yaklaşıyor günleriniizz
kız akıp gitmelere falan takılma yaa , her şekilde tutar sen merak etmee , inşallah 14 şubatta öğrenirsin
ahhh :106: sabah yapmamıştım
ya c.tesi bebiş iyi desinde dr. başka bişey istemiyorum inşallah
belin ağrıyor mu lizomm benim ince belim ağrıyor bazen
toplantı zamanı kızlar hoşçakalın
Allah hayır etsin canımm çok güzel bir rüyaaa , yakın zaman da bebek sahibi olacaksın inşallah yaklaşıyor günleriniizz
kız akıp gitmelere falan takılma yaa , her şekilde tutar sen merak etmee , inşallah 14 şubatta öğrenirsin
ahhh :106: sabah yapmamıştım
ya c.tesi bebiş iyi desinde dr. başka bişey istemiyorum inşallah
belin ağrıyor mu lizomm benim ince belim ağrıyor bazen
çok büyükler yahooooooooooooooooooppppdur bakalımmmmmm ben kabul etmiyommmm bu sözüüüüüüüüüüüü 5 ay küçüğüm senden üstüme alınırım baaak
Allah korusunnn kızzzzz bebiş çıkacak bak görürsüüüüün ayyy bizim adetlerde yakın kız aynı ay hamile kalsak yaa benoşta tabii onsuz olmazzz ayy yelizdeee
diğer kızlar küsmeyin yaş olarak en yaşlı biziz ya ondan şeyettimm
kızlar bu arada dün bi film izledik mandalinalar ismi kafkasya gürcistan savaşı ile ilgili yeni bir film izleyin mutlaka
ayy bide hep aynı yüzleri görüyon demiiiii kız sen ist trafiğinin en yoğun olduğu bölgedesin bideeee ben bunu sadece esenyurtta yaşıyorummmm oraya girince gerçek dünya diyombiliyosun nasıl sakin bizim oralar yoksa
az kaldıııı ohhhh hem bahara hem işten çıkmana-çıkmama
dimiii sanki siz wc gidip çiş filan yapmadınızzzzzz bendeee yaa
ne ahhh canınmı çektii kıyamammmm
sosyalimmm
ağrı hep var sedoşum. yatakta sağa sola dönerken, yataktan kalkmaya çalışırken de bi ağrı oluyo kasıklarımda ve karnımda. Bikere yatakta dönerken sanki karnımın içinden bişey koptu çok korktum. Ama içerde portakal kadar fazladan bişey var normaldir heralde bunları hissetmemiz. o büyürken biz hiçbişey hissetmicezmi
Bideee utanarak soruyorum ama ilişki oluyomu sizde sedoşum. Ben çok zorlanıyorum doktora sormaya da çekiniyorum ama dış bölgede hafif kanama oluyo. Bişey de süremiyorum zararı olur diye.
çok büyükler yaaynı yaşıt sayılırız seninlee , sen 7 aylık altını pisletirken ben dünyaya gözlerimi açmışım
evet sizin oralar her yönden çok güzeell :84:
yaptım ama hemen değil 1 saat kalkmadım yerimden
görüşürüz sosyalimm :121: hemen gel yoksa topa tutarız seniitoplantı zamanı kızlar hoşçakalın
ayyy sedomm kız ctesi sende cinsiyet öğrenebilirsin belkiiiiii oyyyy evet önce iyi olması önemli tabiii
kızlar benim görümcemde 12 haftalık bianda çıktı diyo karnım
görüşürüz sosyalimm :121: hemen gel yoksa topa tutarız senii
ayy inşallah fundoşum ya iyi olduğunu öğreniym
canım karnım çıktı ama karnımın alt tarafının şişmesi gerekmiyor mu :44: hafif bir şişlik var sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?