canımmm ama en doğrusu bu yani muayenede anormal bişey yoksa hormonlar önemli acaba yum. tembelmi belki çok iyi yumurtaların durumu ozaman gerek yoktur eşininde bakması iyi aslında
sen önce hormon testlerini yaptır canım değerlere bakalım ona göre eşinde test verse :44:
bak banada aynını yaptı uzatmıyo aslında testlerin durumuna göre iyi veya kötü dicek bana hemen klomen verdi sonra film istedi herşey 2-3 ay içinde oldu
zamana bıraktım derken şimdi testleri yapmıyacanmııı gitmicenmi daha :44:
Yok kız çocuğu zaman bıraktım
Aana veriri çünkü senin bebek olmama senen fazla canım benim öle olmadığı için istemedi zaten.. Ben hormonu vereceğim ama eşime önce söyleyim bakayım o ne tepki verecekkolay iş değil mutlaka vermeyecek
Hormonu alınca ona göre tekrar gideriz bişi olur bakalım.. Nasılsa bi sene dolmasını bekleyeceğim için Hormonu diğer ayda verebilirim sanki :)
kız 1 sene oldu deseydin ne demek olur olur yaaa
birde bu testler için tam zamanı adetin son günleri oluyo yaaa zamanda kazanıyosun değerlere bakacak hemen ilaç vericek verirse süreç hızlanıyo aslında
canım evet soğuk bir kasın ama ben çok güveniyorum bilgisine filan,
ne yapmayı düşünüyosun gitmicenmi daha
ama sosyalim hepsi öle diyoo 1 yıl içinde olmazsa normal değil diyolar sizin ordaki ünlü tüp bebek uzmanı doktorumda öle demişti
Kızlar yalan söylemek istemedim bakalım ne yapacak diye.. Aklıma da gelmedi değil ama nerden bilim yum takibi yaptırmayacağını..
Fundam saydıklarının hepsini istedi yaptırcam canım tabiki..
Ne kadar erken o kadr iyi
Özele para vermek istemedim kızlarr develete geldim çok tatlı bi doktor çıktı anlattım durumu o da dedi 1 yıl bekle diye. Bende merak ediyorum dedim tamam bakalım o zaman dedi yolladı kana
Gunaydin kuzularrr
Benayim cok sukur muayenen temiz gecmis. Kotu yonunden dusunme cnm. Hem bak esindende test istemis.buda cok guzel. Iciniz daha bi rahatlar. Seninde horman testlerin tertemiz cikar ins.
Fundam ne filmi dur bakalim. Bu ay belki minik tutanacak. Iyi dusunuyoruz tamam mii
Sosyalim sanada kolay gelsinn.
Yelizim bugun test yapacakti ama sonra vazgecti sanirsam:)
Lizocan,perican,sedocann daha kim varsa herkese gunaydin.
Benim bugun misafirlerim gelecek. O yuzden pek araniza katilamayacam ama tabi her zaman oldugu gibi gozum sizde
bana hiç cevap yok
bende vermedin sandım kan testini
Özele para vermek istemedim kızlarr develete geldim çok tatlı bi doktor çıktı anlattım durumu o da dedi 1 yıl bekle diye. Bende merak ediyorum dedim tamam bakalım o zaman dedi yolladı kana
Aynen öle fundam bakalım içim rahatlıyo böyle.. Burdaki doktor diyo ki stres yapma.. Ovülasyonuna dikkat et dedi.. Dedim düZenli değil ortalama alıyorsun 5 gün öncesi 5 gün sonrası dedi..
kız ne şanslısınn devlette kalabalık olur ama sen ne güzel buldun doktoru testleride yaptırcan vayy anasını 150 tl vermiştim beeen
aaaa benimki öle takiple olmaz dediii yok sancım var yok test ne zaman olacağı belli olmaz haftada 2 kez düzenli ilişki dediii
sadece ptesi gittiğimde daha çok var kasma kendini dedi taksanda olur dedi bide
benim çiçekli takvime baktım dün bugünü gösteriyo doğurgansın başla diye bide 4 ünde yumurtlama diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?