Ağlayakta gözden mi olak???

Yok kız çocuğu zaman bıraktım

Aana veriri çünkü senin bebek olmama senen fazla canım benim öle olmadığı için istemedi zaten.. Ben hormonu vereceğim ama eşime önce söyleyim bakayım o ne tepki verecek kolay iş değil mutlaka vermeyecek
Hormonu alınca ona göre tekrar gideriz bişi olur bakalım.. Nasılsa bi sene dolmasını bekleyeceğim için Hormonu diğer ayda verebilirim sanki :)

birde bu testler için tam zamanı adetin son günleri oluyo yaaa zamanda kazanıyosun değerlere bakacak hemen ilaç vericek verirse süreç hızlanıyo aslında
canım evet soğuk bir kasın ama ben çok güveniyorum bilgisine filan,
ne yapmayı düşünüyosun gitmicenmi daha

benay sallama canım tam hormon testi vermenin dönemindeymişsin uzatma bence. Keşke 1 yıl deseymişsin

evet bir yıl oldu diyince olmalıydı şimdiye kadar ama normal dedi yine umutsuz olmamak için öle diyo
kız benimkine daha dr senden istedi demeden bende test yaptırcam dedi çok merak ediyomuş.
dr. söledi diyince bak hemen yaptırır
kız hormon için tam zamanı yaaa ben olsam merak ederim değerleri görmek ister hemen yaptırırımmmm
hangilerini istedi benoşummm
prolaktin fsh var dimi benden bu ikisi bide lh tsh istedi

Yok canım gidrim inşAllah.. Tamam soğuk biraz ama gitmem demem giderim. Hele bi hormon yaptıryım da

bende bir an evvel adet günüm gelsin istiyorummm hatta 8. günü gelsinnn film çektirimmm

Kızlar yalan söylemek istemedim bakalım ne yapacak diye.. Aklıma da gelmedi değil ama nerden bilim yum takibi yaptırmayacağını..

Fundam saydıklarının hepsini istedi yaptırcam canım tabiki..
Ne kadar erken o kadr iyi

Gunaydin kuzularrr
Benayim cok sukur muayenen temiz gecmis. Kotu yonunden dusunme cnm. Hem bak esindende test istemis.buda cok guzel. Iciniz daha bi rahatlar. Seninde horman testlerin tertemiz cikar ins.

Fundam ne filmi dur bakalim. Bu ay belki minik tutanacak. Iyi dusunuyoruz tamam mii

Sosyalim sanada kolay gelsinn.

Yelizim bugun test yapacakti ama sonra vazgecti sanirsam:)

Lizocan,perican,sedocann daha kim varsa herkese gunaydin.
Benim bugun misafirlerim gelecek. O yuzden pek araniza katilamayacam ama tabi her zaman oldugu gibi gozum sizde

Oleyyyyy işte ilerlicez böle, ya bende mesela dedi ya sırada film var ondan sonra 2 ay bişey yok kendiliğinden olacak çok umutluyummmm ondada olmazsa aşılama ve tüp diyo

Ayşemmmmmmm gelmiş

Özele para vermek istemedim kızlarr develete geldim çok tatlı bi doktor çıktı anlattım durumu o da dedi 1 yıl bekle diye. Bende merak ediyorum dedim tamam bakalım o zaman dedi yolladı kana

Aynen öle fundam bakalım içim rahatlıyo böyle.. Burdaki doktor diyo ki stres yapma.. Ovülasyonuna dikkat et dedi.. Dedim düZenli değil ortalama alıyorsun 5 gün öncesi 5 gün sonrası dedi..

kızzz sallıyorummmm valla bu ayı filmde ne çıkıcak daha bi meraktayım bide dedi ya filmden sonra çok umutluyum 2 ay içinde hamile kalabilirsin tedavi yok

kız ne misafiriiii gelmesinler işim var deee
dünde yoktun zateeen

bana hiç cevap yok

bende vermedin sandım kan testini

Yok olurmu aşk olsun sosyalim ben zaten bi yukardakini sana yazdım 1 yıl deseydin dedin ya onu.. Hazır dışarı çıkmışken yaptırayım işe yakın hastane var yarında izne gerek kalmadan dokotora göstermek için geldim..

Bakalım bundan sonra takmam yok..

Ayşem sanada tşk ediyorum güzel düşüncelerin için..

Lizim sanada selam vermedim diye düşünme sakın..

Bak birden başka bi tribe girdim kız sosyal

Özele para vermek istemedim kızlarr develete geldim çok tatlı bi doktor çıktı anlattım durumu o da dedi 1 yıl bekle diye. Bende merak ediyorum dedim tamam bakalım o zaman dedi yolladı kana

Aynen öle fundam bakalım içim rahatlıyo böyle.. Burdaki doktor diyo ki stres yapma.. Ovülasyonuna dikkat et dedi.. Dedim düZenli değil ortalama alıyorsun 5 gün öncesi 5 gün sonrası dedi..

kız ne şanslısınn devlette kalabalık olur ama sen ne güzel buldun doktoru testleride yaptırcan vayy anasını 150 tl vermiştim beeen

aaaa benimki öle takiple olmaz dediii yok sancım var yok test ne zaman olacağı belli olmaz haftada 2 kez düzenli ilişki dediii
sadece ptesi gittiğimde daha çok var kasma kendini dedi taksanda olur dedi bide
benim çiçekli takvime baktım dün bugünü gösteriyo doğurgansın başla diye bide 4 ünde yumurtlama diyo

Kız zaten haftada iki ilişki oluyo ama doğru gün mü bilmiyoruz

Bu 5 aşağı 5 yukarıyı devlet hastanesindeki söyledi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…