Kız zaten haftada iki ilişki oluyoama doğru gün mü bilmiyoruz
Bu 5 aşağı 5 yukarıyı devlet hastanesindeki söyledi :))
Kizlar selam nasilsinizz
Bu sabah test yaptim laboquick şu ovulasyonun yaninda gelenlerden,negatif :))
En azindan ignenin etkisi gecmis onu anladik bugun yumdan sonra 8. Gunum yani cok erken :))
Benoşum gecmis olsun tekrardan tahlilleriniz herseyiniz iyi cikar insallah siz de yolunuza devam edersinizzzz
anam bu benden beter çıktııı hergün test yapıyon anacımmm
dahada yapma bi beklee ptesiye kadar kızzz anca ozaman doğru sonucu görürüzzz
ama en doğrusu çarşamba
Kizzz merak ettiimmmm naapimmmmevet yumurtlama igneden 2 gun sonra olsaa adet gunum çarsambaa ama ben pazartesi kan testi dusunuyorum :26:
Kızlar günaydın..
Yazamadım ya tel çekmedi sonrada sıra geldi girdim doktor fena değil bilgilerimi aldı..
1 yıl olmadı daha diye bebek niçin olmuyo yoluna gitmiyo hormon testi istedi eşim içinde sperm şeysi istedi işte.. Sonra vaji muayenesi yaptı herşeye temiz dedi..
Yum takibi yapaakmıyız dedim hayır dedi(
Jeli sordum sakıncası olmaz dedi.. Daha olur bebeğin dedi yolladı.. Bilmiyorum bakalım zamana bıraktım ben
canımm güzel sonuçlar olsun inşallaahh :109:
merhaba kızlaaar fundoşum , sosyalim, lizimim , ayşem , yelizim, peri , twin ,mutluluk , ezo , güzel bir gün diliyorum , midem kötü bugünişler de yoğun biraz , haftaya yeni bayan gelmeden halletmem gereken işler var , bu arada o bayan geldiği zaman fazla giremicem artıık
İyisinizdir inşallah canlarım
sedommmm ne yazıyon dakikalardırrrr kızzz
kız o bayanla aynı bilgisayardan çalışcaksınız demiiiiiiiianammmm çok zor daha girmezsin seeeennnn
canımm güzel sonuçlar olsun inşallaahh :109:
merhaba kızlaaar fundoşum , sosyalim, lizimim , ayşem , yelizim, peri , twin ,mutluluk , ezo , güzel bir gün diliyorum , midem kötü bugünişler de yoğun biraz , haftaya yeni bayan gelmeden halletmem gereken işler var , bu arada o bayan geldiği zaman fazla giremicem artıık
İyisinizdir inşallah canlarım
kız o bayanla aynı bilgisayardan çalışcaksınız demiiiiiiiianammmm çok zor daha girmezsin seeeennnn
ben iyiki yapmamışım yaaa valla olsa çıkıyo idrarda ben onu anladım bugüne kadar hiç çıkmadı demekki olsa çıkacak kana bile gerek yok en güzeli adeti beklemek ben sana sölim dediğin gibi yaparsan daha ağır olumsuz olursa
ama inşallaaaah pozitif olurrr veee bu hap iğne olayı beni heyecanlandırırrrr
kaç dk bekledinnn testi
Yaa fundoss sen de haklisinn daaa neyse bakalim bi pazartesi olsun daa insallah canmmmmm
Sosyalim 2 saat oldu önümde duruyo hala
eveet canımmooff çok skıcııı...
dedim son iki hafta çağırınn , yok 1 ay dursun yanında diyor...
benim 2 haftalık izinim var parasını istedim , şimdi vermedi sonra verecekmiş belki şubatta kullanırmışım ,çakallçok bekler son haftalarım izine çıkarmıyım hiçç
Yaa fundoss sen de haklisinn daaa neyse bakalim bi pazartesi olsun daa insallah canmmmmm
Sosyalim 2 saat oldu önümde duruyo hala
Kizlar selam nasilsinizz
Bu sabah test yaptim laboquick şu ovulasyonun yaninda gelenlerden,negatif :))
En azindan ignenin etkisi gecmis onu anladik bugun yumdan sonra 8. Gunum yani cok erken :))
Benoşum gecmis olsun tekrardan tahlilleriniz herseyiniz iyi cikar insallah siz de yolunuza devam edersinizzzz
iyiyiz iyiyiz sen ne yapıyorsun benim gibi yoğunsun demek sende
kız belkide gelen bayanda bebek istiyordur
ayy ben buraya başlarken işi devreden adamla öle çalışıyoduk düşün bunların yeğeni birde çoook sıkıcıydıııı
çakala baaaaakkkkkk ödememek için izin kullandıracaaak belkide vermez kızzz
hele ptesi olsun gidişata göre yapalım yelizim şimdi ne hissediyosun varmı bi belirti filan ağrı geçtimi
Hoş geldin seda ve yeliz :)
Sedacım bugünler geçecek nasılsa biraz daha sabır..
Yelizim ya erken test yapmayın üzüntü oluşuyo
Ben bugünden başlıyım kocama bu ay kür uygulayım ne olur ne olmaz :))
Ben şimdi geçen ay hiç bişi kullanmadım yapmadım yemedim bu ay 30 günde regl oldum meğer yaptıklarımız geciktirmiş
Folik asitide bıraktım ben kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?