Ağlayakta gözden mi olak???

Kız zaten haftada iki ilişki oluyo ama doğru gün mü bilmiyoruz

Bu 5 aşağı 5 yukarıyı devlet hastanesindeki söyledi :))

evet yaaa kaçırcak diye korkuyo insan ikigünde birde bile böle daha düşük ihtimal gibi geliyo ama haklı aslında bildiği var demekki
hani giden gidiyo 3-4 günde kalıyo ya içerde :44: bide sperm kalitesi daha iyi olur hem öle
ama ben takvimde görünceee

Kizlar selam nasilsinizz
Bu sabah test yaptim laboquick şu ovulasyonun yaninda gelenlerden,negatif :))
En azindan ignenin etkisi gecmis onu anladik bugun yumdan sonra 8. Gunum yani cok erken :))
Benoşum gecmis olsun tekrardan tahlilleriniz herseyiniz iyi cikar insallah siz de yolunuza devam edersinizzzz

anam bu benden beter çıktııı hergün test yapıyon anacımmm
dahada yapma bi beklee ptesiye kadar kızzz anca ozaman doğru sonucu görürüzzz
ama en doğrusu çarşamba

anam bu benden beter çıktııı hergün test yapıyon anacımmm
dahada yapma bi beklee ptesiye kadar kızzz anca ozaman doğru sonucu görürüzzz
ama en doğrusu çarşamba

Kizzz merak ettiimmmm naapimmmm evet yumurtlama igneden 2 gun sonra olsaa adet gunum çarsambaa ama ben pazartesi kan testi dusunuyorum :26:

Kizzz merak ettiimmmm naapimmmm evet yumurtlama igneden 2 gun sonra olsaa adet gunum çarsambaa ama ben pazartesi kan testi dusunuyorum :26:

ben iyiki yapmamışım yaaa valla olsa çıkıyo idrarda ben onu anladım bugüne kadar hiç çıkmadı demekki olsa çıkacak kana bile gerek yok en güzeli adeti beklemek ben sana sölim dediğin gibi yaparsan daha ağır olumsuz olursa

ama inşallaaaah pozitif olurrr veee bu hap iğne olayı beni heyecanlandırırrrr

sedommmm ne yazıyon dakikalardırrrr kızzz

canımm güzel sonuçlar olsun inşallaahh :109:

merhaba kızlaaar fundoşum , sosyalim, lizimim , ayşem , yelizim, peri , twin ,mutluluk , ezo , güzel bir gün diliyorum , midem kötü bugün işler de yoğun biraz , haftaya yeni bayan gelmeden halletmem gereken işler var , bu arada o bayan geldiği zaman fazla giremicem artıık

İyisinizdir inşallah canlarım

kız o bayanla aynı bilgisayardan çalışcaksınız demiiiiiiii anammmm çok zor daha girmezsin seeeennnn

kız o bayanla aynı bilgisayardan çalışcaksınız demiiiiiiii anammmm çok zor daha girmezsin seeeennnn

eveet canımm ooff çok skıcııı...
dedim son iki hafta çağırınn , yok 1 ay dursun yanında diyor...

benim 2 haftalık izinim var parasını istedim , şimdi vermedi sonra verecekmiş belki şubatta kullanırmışım ,çakall çok bekler son haftalarım izine çıkarmıyım hiçç

Son düzenleme:

iyiyiz iyiyiz sen ne yapıyorsun benim gibi yoğunsun demek sende

kız belkide gelen bayanda bebek istiyordur

kaç dk bekledinnn testi

Yaa fundoss sen de haklisinn daaa neyse bakalim bi pazartesi olsun daa insallah canmmmmm

Sosyalim 2 saat oldu önümde duruyo hala

Yaa fundoss sen de haklisinn daaa neyse bakalim bi pazartesi olsun daa insallah canmmmmm

Sosyalim 2 saat oldu önümde duruyo hala

ayy ben buraya başlarken işi devreden adamla öle çalışıyoduk düşün bunların yeğeni birde çoook sıkıcıydıııı

çakala baaaaakkkkkk ödememek için izin kullandıracaaak belkide vermez kızzz

hele ptesi olsun gidişata göre yapalım yelizim şimdi ne hissediyosun varmı bi belirti filan ağrı geçtimi

Hoş geldin seda ve yeliz :)
Sedacım bugünler geçecek nasılsa biraz daha sabır..

Yelizim ya erken test yapmayın üzüntü oluşuyo

Ben bugünden başlıyım kocama bu ay kür uygulayım ne olur ne olmaz :))

Ben şimdi geçen ay hiç bişi kullanmadım yapmadım yemedim bu ay 30 günde regl oldum meğer yaptıklarımız geciktirmiş
Folik asitide bıraktım ben kızlarr

Ya yemin ederim birileri benim sabrimi siniyo haaaaa
Sabahtan beri elektrik kesikk tedaşi ariyorum ulaşamiyorumm sonra bi baktim ust kattan supurge sesi geliyoo anammm asagi indim benim elektrigi kesmislerr tek bi faturaa son odeme tarihi 28 ocakk yahuu iki gun geciktii hem sen hangiara ihbarname yolladin da kesiyosun ayyy kayinpederimin 2 senelik elektrik borcu varr olmuss 2 milyarr ki burda cogu kisi oylee buldularr bi salakk her ay aksatmiyoo 2 gun gecikincee kesmisler ben de sökmez miyim o mühruu bana ihbar yapmadan nasil kesiyolarmisss ayyyyyyy cildircamm yaaaaaaa ben de pazartesi tv faturasi da gelsin beraber odeyeyim dedimm odemicemmmm

canom pozitifiii inşallaaahh 3 gün sonra görürsüüünn , halaylarımızı bu ay senin için çekeliimm
iyiyiz iyiyiz sen ne yapıyorsun benim gibi yoğunsun demek sende

kız belkide gelen bayanda bebek istiyordur

bende iyiyimm canımm yoğunluğum o kadından dolayı yoksa kafama göre takılıyorum

sosyalcann kadın 40-45 yaşlarındaymış

yaşı büyük kadın alıyor , ben ilk başladığımda bekar almak istemiyormuş , evli sorumluluğunu bilen birini istediğini söylemişti ,

şimdi hamilelik olayı yüzünden en iyisinin yaşı büyük biri olduğunu düşündü sanırım

bütün haklar benim elimde canımm söke söke verecekkk , zaten yapmaz öyle şey , sadece kullanmamı bekler o kadın burada yaa beklesinn

hoşbuldum canımm , sizinde bugünleriniz geçecek karnınızda minik bıdırcığınızla gezeceğiniz o günler kısa sürede gelecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…