Hoş geldin seda ve yeliz :)
Sedacım bugünler geçecek nasılsa biraz daha sabır..
Yelizim ya erken test yapmayın üzüntü oluşuyo
Ben bugünden başlıyım kocama bu ay kür uygulayım ne olur ne olmaz :))
Ben şimdi geçen ay hiç bişi kullanmadım yapmadım yemedim bu ay 30 günde regl oldum meğer yaptıklarımız geciktirmiş
Folik asitide bıraktım ben kızlarr
yaşı büyük kadın alıyor , ben ilk başladığımda bekar almak istemiyormuş , evli sorumluluğunu bilen birini istediğini söylemişti ,
şimdi hamilelik olayı yüzünden en iyisinin yaşı büyük biri olduğunu düşündü sanırım
bütün haklar benim elimde canımm söke söke verecekkk , zaten yapmaz öyle şey , sadece kullanmamı bekler o kadın burada yaabeklesinn
hoşbuldum canımm , sizinde bugünleriniz geçecek karnınızda minik bıdırcığınızlagezeceğiniz o günler kısa sürede gelecek inşallah
Ya yemin ederim birileri benim sabrimi siniyo haaaaa
Sabahtan beri elektrik kesikk tedaşi ariyorum ulaşamiyorumm sonra bi baktim ust kattan supurge sesi geliyoo anammm asagi indim benim elektrigi kesmislerrtek bi faturaa son odeme tarihi 28 ocakk yahuu iki gun geciktii hem sen hangiara ihbarname yolladin da kesiyosun ayyy kayinpederimin 2 senelik elektrik borcu varr olmuss 2 milyarr ki burda cogu kisi oylee buldularr bi salakk her ay aksatmiyoo 2 gun gecikincee kesmisler ben de sökmez miyim o mühruu bana ihbar yapmadan nasil kesiyolarmisss ayyyyyyy cildircamm yaaaaaaa ben de pazartesi tv faturasi da gelsin beraber odeyeyim dedimm odemicemmmm
yaşı büyük kadın alıyor , ben ilk başladığımda bekar almak istemiyormuş , evli sorumluluğunu bilen birini istediğini söylemişti ,
şimdi hamilelik olayı yüzünden en iyisinin yaşı büyük biri olduğunu düşündü sanırım
bütün haklar benim elimde canımm söke söke verecekkk , zaten yapmaz öyle şey , sadece kullanmamı bekler o kadın burada yaabeklesinn
hoşbuldum canımm , sizinde bugünleriniz geçecek karnınızda minik bıdırcığınızlagezeceğiniz o günler kısa sürede gelecek inşallah
testleri yaptırdınmı sen sonuç çıktımııııı
kür yaptırma kız normal hali önemliii şu haliyle bence test yapsın durumu doğal hali ile görelim bi
folikasiti niye bıraktınki bende düşünüyorum sonra vazgeçiyorum devam ediyorum
evet yeni evliler sorunlu bulunuyo hep ya hamile kalırsa diye uyanıkkkk
İyi günler kızlarrrrrr
Cnmm nasilsinnKızlar günaydın..
Yazamadım ya tel çekmedi sonrada sıra geldi girdim doktor fena değil bilgilerimi aldı..
1 yıl olmadı daha diye bebek niçin olmuyo yoluna gitmiyo hormon testi istedi eşim içinde sperm şeysi istedi işte.. Sonra vaji muayenesi yaptı herşeye temiz dedi..
Yum takibi yapaakmıyız dedim hayır dedi(
Jeli sordum sakıncası olmaz dedi.. Daha olur bebeğin dedi yolladı.. Bilmiyorum bakalım zamana bıraktım ben
Cnmm nasilsinn
Benayimm cnm direkt yazayim dedim
Cnm niye takip yapmayckms sonuçta adet in gecikiyo :44:
Ya yemin ederim birileri benim sabrimi siniyo haaaaa
Sabahtan beri elektrik kesikk tedaşi ariyorum ulaşamiyorumm sonra bi baktim ust kattan supurge sesi geliyoo anammm asagi indim benim elektrigi kesmislerrtek bi faturaa son odeme tarihi 28 ocakk yahuu iki gun geciktii hem sen hangiara ihbarname yolladin da kesiyosun ayyy kayinpederimin 2 senelik elektrik borcu varr olmuss 2 milyarr ki burda cogu kisi oylee buldularr bi salakk her ay aksatmiyoo 2 gun gecikincee kesmisler ben de sökmez miyim o mühruu bana ihbar yapmadan nasil kesiyolarmisss ayyyyyyy cildircamm yaaaaaaa ben de pazartesi tv faturasi da gelsin beraber odeyeyim dedimm odemicemmmm
Ayy canım yaa seninde başına son zamanlarda gelen kalmadı ha( hakkat iki günle kapanmaz bazen bizde geç ödüyoruz çünkü son ödeme tarihi maaştan iki üç gün önce oluyo ayın sonu yani ama kapanmıyo.. Dediğin gibi ihtarsız falan olmaz be bence sökme canım sonra sana dava açarlar haberin olsun.. Öde hemen helip açarlar galiba..
Aminnnn. Canım inşAllah tez zamnda..
Kız yaptırdım.. Sen kaç tüp kan verdiydin ?
Yarın alıcam sonucu.. Eşime söyledim tepki verir sandım ama canım kocam bişi demedi sadece nasıl olacak dedi bende sizlerin anlattıklarınızı söyledim evde olsa olmuyo mu diyo
Ama bu ay vermeyim dedi o yüzden küre başlayım dedim yoksa tabiki kürsüz yollayacağım :))
Holgeldin lilitiy
Iyiyzz kuzum bebis buyuynceye kadar bole halsizlkler rahatszlklar buyuyo miniginncanımm güzel sonuçlar olsun inşallaahh :109:
merhaba kızlaaar fundoşum , sosyalim, lizimim , ayşem , yelizim, peri , twin ,mutluluk , ezo , güzel bir gün diliyorum , midem kötü bugünişler de yoğun biraz , haftaya yeni bayan gelmeden halletmem gereken işler var , bu arada o bayan geldiği zaman fazla giremicem artıık
İyisinizdir inşallah canlarım
Kizlar selam nasilsinizz
Bu sabah test yaptim laboquick şu ovulasyonun yaninda gelenlerden,negatif :))
En azindan ignenin etkisi gecmis onu anladik bugun yumdan sonra 8. Gunum yani cok erken :))
Benoşum gecmis olsun tekrardan tahlilleriniz herseyiniz iyi cikar insallah siz de yolunuza devam edersinizzzz
Canım bilmiyorum direkt yok deyince bişi diyemedim.. Sinirlendim Ama yapacak bişi yok.. Doktora niye yapmıyonda denmez kitutup sana mı sorcam derse
En azından içerim temiz çıktı hormonda normal çıkarsa kocama yüklenirim bende sprmleri çoğalsın diye
Oda vercek ama konuştum sadece bu ay olmasa dedi .. Biliyorum ki benim normal olunca ki inşAllah yarın belli olacak.. Acaba benden mi kaynaklı dedi içinden ona sebep hemen gitmek istemedi bende zorlamıycam.. Yok demedi sonuçta
birileri benle hiç muhatap olmuyooo
Fundossssss kizzzz
evettttt ne bilimmm öle geldi dedim küstümü neeee
Yok kuzum niye kuseyimm okurken okuduklarima yorum yapayim dedim en son yazinca
Kusura bakma kuzumm
Iyi kuzum bol bol dinleniyorumkız yok önceden öle sandım daha evvelki konuşmalarda dedim bu bana darıldımı ne hiç pas vermedin belkide ben görmedim
neyseee yanlış anlaşılma olmuş
tatil nasıl gidiyooooo
Iyi kuzum bol bol dinleniyorum
Gec uyaniyorum artikk alistim herhldee
Adetin 2.gunu yeni bir umutt daha kuzum keci boynuzu pekmezini simdiden mi baslayalm bi ara iciyodu ara verdi benimki
benimkide 2 gündür unutuyo yaa en önemli günlerdeyiz evet şimdiden birer kaşık günde içsin canımmm
Midesi bulanıyo icerken zorla iciyo
Fundos ovi testi kullanmiosun dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?