Ağlayakta gözden mi olak???

testleri yaptırdınmı sen sonuç çıktımııııı
kür yaptırma kız normal hali önemliii şu haliyle bence test yapsın durumu doğal hali ile görelim bi
folikasiti niye bıraktınki bende düşünüyorum sonra vazgeçiyorum devam ediyorum

evet yeni evliler sorunlu bulunuyo hep ya hamile kalırsa diye uyanıkkkk

Ayy canım yaa seninde başına son zamanlarda gelen kalmadı ha ( hakkat iki günle kapanmaz bazen bizde geç ödüyoruz çünkü son ödeme tarihi maaştan iki üç gün önce oluyo ayın sonu yani ama kapanmıyo.. Dediğin gibi ihtarsız falan olmaz be bence sökme canım sonra sana dava açarlar haberin olsun.. Öde hemen helip açarlar galiba..

Aminnnn. Canım inşAllah tez zamnda..

Kız yaptırdım.. Sen kaç tüp kan verdiydin ?
Yarın alıcam sonucu.. Eşime söyledim tepki verir sandım ama canım kocam bişi demedi sadece nasıl olacak dedi bende sizlerin anlattıklarınızı söyledim evde olsa olmuyo mu diyo
Ama bu ay vermeyim dedi o yüzden küre başlayım dedim yoksa tabiki kürsüz yollayacağım :))

İyi günler kızlarrrrrr

Holgeldin lilitiy

Cnmm nasilsinn
Benayimm cnm direkt yazayim dedim
Cnm niye takip yapmayckms sonuçta adet in gecikiyo :44:

Cnmm nasilsinn
Benayimm cnm direkt yazayim dedim
Cnm niye takip yapmayckms sonuçta adet in gecikiyo :44:

Canım bilmiyorum direkt yok deyince bişi diyemedim.. Sinirlendim Ama yapacak bişi yok.. Doktora niye yapmıyonda denmez ki tutup sana mı sorcam derse

En azından içerim temiz çıktı hormonda normal çıkarsa kocama yüklenirim bende sprmleri çoğalsın diye
Oda vercek ama konuştum sadece bu ay olmasa dedi .. Biliyorum ki benim normal olunca ki inşAllah yarın belli olacak.. Acaba benden mi kaynaklı dedi içinden ona sebep hemen gitmek istemedi bende zorlamıycam.. Yok demedi sonuçta

yelizimmmm tedaş veya bedaş her neyse artık özellştiii...........
faturalarda özel şirket adı yazıyor ve dün buraya gelen biri demişti 6 gün gecikti kesmişler diye
her bölgeye en az 20 kişi almışlar her fatura ödemeyen vatandaş için prim alıyolarmış bunun için elemanlar canla başla faturasını birgün dahi ödemeyeni yakalıyorrr
hımmm bideee hergün için 2 tl mi ne ödüyomuşsun önceden 1 ay ödeme kesmezlerdiii yaaaa artrık böle
yorumsuzzzzz

canım ben bir tüp verdim galiba :44: eşin için çok sevindimmmm perhiz yapacaksınız unutma 3 gün öncesi ilişki olcak sonra verecek testi
malesef evde olsa iyi ama orda odada 4 duvar hiçbişey yok o psikolojide çook zormuşşşş
niye bu ay vermeyin dedikiii
ee senin sonuçlar ne zaman çıkıyor

Iyiyzz kuzum bebis buyuynceye kadar bole halsizlkler rahatszlklar buyuyo miniginn

Kuzum sen nasilsin erken test yapmissin cnmm pazartesi de yap bakalimm inss geldi bebiss

Haklsinn kuzum biz hemen hersey olsun istiyoruz yaa
Bide keçiboynuzu pekmzi yesin kuzum

Ayyy kizlarr size selam vermedimm pardon benosu okuyunca
Nasilsnz bakalimmm iyimsnzz

Yok kuzum niye kuseyimm okurken okuduklarima yorum yapayim dedim en son yazinca
Kusura bakma kuzumm

kız yok önceden öle sandım daha evvelki konuşmalarda dedim bu bana darıldımı ne hiç pas vermedin belkide ben görmedim
neyseee yanlış anlaşılma olmuş
tatil nasıl gidiyooooo

kız yok önceden öle sandım daha evvelki konuşmalarda dedim bu bana darıldımı ne hiç pas vermedin belkide ben görmedim
neyseee yanlış anlaşılma olmuş
tatil nasıl gidiyooooo
Iyi kuzum bol bol dinleniyorum
Gec uyaniyorum artikk alistim herhldee
Adetin 2.gunu yeni bir umutt daha kuzum keci boynuzu pekmezini simdiden mi baslayalm bi ara iciyodu ara verdi benimki

Iyi kuzum bol bol dinleniyorum
Gec uyaniyorum artikk alistim herhldee
Adetin 2.gunu yeni bir umutt daha kuzum keci boynuzu pekmezini simdiden mi baslayalm bi ara iciyodu ara verdi benimki

benimkide 2 gündür unutuyo yaa en önemli günlerdeyiz evet şimdiden birer kaşık günde içsin canımmm

Midesi bulanıyo icerken zorla iciyo
Fundos ovi testi kullanmiosun dimi

bende bi ara kansızlık için aldım içemedim iğrenç geldi ama benimki bayılıyoooo ımmm yapıyo bide içerken
o testleri bıraktım artık canom yaaaaa

Ayy geldimmm.
Sarjim da bitti ustuneee gittim tedaşaa siz benle dalga mi geciyosunuz dedimm size 2 senedir fatura odemeyen 10 tane abone gosteririm simdi ne bu yaptiginizz ihbar gondermeden nasil kesersiniz falan dedimm benim eşekk gitmis odemiss hemenn ben odemeden actircaktim onuu inat degil mii
Ay benim cocugum falan olmaz yaa bu stress bu tersliklerleee öfffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…