Ağlayakta gözden mi olak???

bende bi ara kansızlık için aldım içemedim iğrenç geldi ama benimki bayılıyoooo ımmm yapıyo bide içerken
o testleri bıraktım artık canom yaaaaa

Benimkide sevmezz oyle seyleri dogal ya bitki cayi fln icmez
Bndr kullaniyimmi dedim testlrdn acaba bu ay hesap nasil yapicam 3 gun gecikti yaa simdi 26 gunmu 29 gunmu :44:

twinim yıldönümü nasıl geçtiiii kızzzzz napmış kocişin

Benimkide sevmezz oyle seyleri dogal ya bitki cayi fln icmez
Bndr kullaniyimmi dedim testlrdn acaba bu ay hesap nasil yapicam 3 gun gecikti yaa simdi 26 gunmu 29 gunmu :44:

yükleyebiliyosan şu bizim yüklediğimiz programı yükle gir egl günlerini o veriyo doğruda heee
yada internetten yaz son 3 aylık regl tarihlerini ne vercek bakalım ben öle yapıyom

Kuzum hersey sizi buluyoo yaa :44:
Oyle seyler deme bakiyimm yok cocugum olmzz fln

Kuzum yemege gittik arabanin her yerine gül saklamis iste sunu ver surayi ac derken heryrdn gul cikiyodu
Bide 2.yil pastasi yedik guzeldi kuzum yani

ohhh süpermişşşşşşş canımmm
romantikmiş kocişin

yelizimmmm çok stres yapıyosun haa şimdi b.k üstüne b.k yakmışsındır
ya boşveerrrr bırak kocişin yapsın etsin valla yaaa kendini paralayan kadın yaranmazzzz emin ol
zarar veren ailesi senden daha rahattır tamam o evde sen yaşıyosun öle ama onu sorumlu tut bak sen gidip esip gürledin o paşa paşa ödemiş

Kuzum arada romantiklesir normalde yapmaz ama boyle gunleri atlamaz kiz sosyal nerde

Kuzum arada romantiklesir normalde yapmaz ama boyle gunleri atlamaz kiz sosyal nerde

benimki gibi
çok yoğunmuş sosyal yaaa giremiyo
kimsecikler yokkkk
bende gittim odama parke beğendim yandan geldim ayyy inş. yeni yerimde rahat ederimmm

Kuzum hersey sizi buluyoo yaa :44:
Oyle seyler deme bakiyimm yok cocugum olmzz fln

Sorma twnim sabrim sinaniyo galiba

Fundosumm elimde degill ben boyleyimm kocam benden beterdir aslinda da bukez beni dinlemedii ama yeminlen Benim sabrim sınanıyooo
Sen biara sormustunnn benim agrilar gecti kuzum arada kasiklarimda zonklama oluyoo ama ara ara
Akintim var oyle cok yogun degil ama var yani
Goguslerim hala şişmedii adet zamani bekledigimden daha gec olabilirr belkidee
Bunlarin disinda bisey yokkk yanii anlayacagin hicbi belirti yokk :26:

Sabrt kuzum sikma canini
Senn bat ne zmn yelizim

Valla tahminen carsamba.zaten carsambadan sonraysa b.ku yedikk yumurtlama geç oldu demektirr biz de küsmustuk calisma olmadi hayirlisiiii

Cnm bekleyip gorucez test yap sali
Kuzum zaten tutunca tutuyo bir kere yapinca bile

bende göğüslerde belirti arıyorum valla en belirgin özellik oymuş yaaa
neyse benim altın günlerim çok iyi değerlendirmem lazımmmmm
sende sabırla bekleeee

kız bende öleyim aslında içim içimi yer bi terslik varsa sorun varsa eşim üstüne gitmezse deliririm ama artık pek yapmıyorum
baktım yıpranıyorum birde faturalar böle hep sorun oluyor otomatiğe aldı artık kafanı yorma sen dedi rahatladım
bi ısı bizim özel şirket tek bizim mahallede ödeniyo onda sıkıntı oluyo aynı böle geçince hemen ceza

benimkide bekarken spordan hocası bunun adına turkcell fatura almış bu saf önemsememiş faturalar hep geliyordu eve düzenli ödüyodu 100 ün üzerinde hep
en son bi geldi geçen sene başı bin küsür tl kıyamet kopmuştuuu
ödememiş herif kullanmıyomuş artıkkk
gidip buldu salonda rezil ediceksin dedim neyseki duruyodu ya çekip gitse herif
buldu ödetti zorda olsa
e be akılsızım herif kendi adına fatura almıyosa var bisorun hiçmi kıllanmadın dedim nasıl güvendin elin adamınaa

birde teyzesi kartı ile buzdolabı almıştı ilk 4 ay düzenli ödedi nişanlıyken haaa sonra 8 taksit kaldı söledi bikaç kez ödemedi
ben çıldırdım tabiiii
düğündede yalandan bilezik taktı 14 ayar incecik kırıldı çıkarırken çeyrek 100 dü ozaman o bileziği 50 ye bozdurduk adam dedi çeyrekten ucuz bu keşke çeyrek alsaymış bunu alan
yani neler geliyo insanın başına neler bi senin değil dert etme kendineee rahat ol düşünme canım
ayyy aklıma geldiiiii pislikler çıkarcı köpekler

Ne insanlar varyaa biz kimsenin hakki bize gecmesin diye cirpiniyoru milley kendi borcunu bile onemsemiyoo herkes en..yi onlar akilli :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…