Ağlayakta gözden mi olak???

Hahahah damarina basincaaaaaa bana takma diyene bakk

Kuzum Cok iyi niyetli olunca hep basina bisey geliyoo cikarcilarr
Fundosum sence asilama icin erken mi

Evdeyim kuzum iyym sukur cnm senin canin niye sıkkın

kuzum yeni gördüm şimdi kaçırmışımmm
canım bence erken gibi ama şimdi tedavin ne şekilde ilerliyo gidiyomusun düzenli doktora yada en son gittiğin ne dedi ona göre hareket et bence
bak benimki mesela bu ay kendiliğinden olmazsa film çekelim sonra 2 ay bekleyelim olmazsa 2 ay klomen yine filmde bişey çıkarsa kötü aşılama olmazsa tüp dedi :44:

twinim bir şey yok sanırım kasvetli bir hava , durduk yere geliyorlar ya bazen öyle

seni geçemem obezik fundoş ama yine farklı şeyler hayal ediyorum

Iyi kuzum miniktendir
Sende bi isten ayrilabilseydin rahat rahat hamisligini yasardin

twinim bir şey yok sanırım kasvetli bir hava , durduk yere geliyorlar ya bazen öyle

seni geçemem obezik fundoş ama yine farklı şeyler hayal ediyorum

Hahahah damarina basincaaaaaa bana takma diyene bakk

bende öleyim sedommmm
masa savaş alanı ama ben buraya yazıyom habire tık tık tık kimseyi görmüyo gözüm duymuyo kulağım
kız benimdee akşam yapacağım yemeğin hayalini kuruyom hatta
hazırlık aşamaları filan o pişşerken şu işimi yaparım diyom bide

yelocaaaan geçiyooo uyanıyon bide yani demek istediğim o zamanlar heimiz yaşıyoz o sıkıntıları sen külyutmuyon ammaa kendini yıpratıyon oda onlara yeter

Kuzum en son aralik ta adet oldugmda gitmistm hersye bakti bi problem yok dedi 1 sene tedavisiz bekleyelm dedi sonra olmzsa galiba asilama onericek bnde diom 1 sene beklyecgme yazin gidelm asilama deneyelm

çok yoğunum sistemee veri girmem lazım açılmıyor dün akşam 9 da eve gittim

yelizim bi sürü bişey olmuş yine az sakin kız herkesin başına geliyor yalnız değilsin kuzu relax ol sinirlenme

Kolay gelsin kuzumm
Gergin misin sosyal baskan yaa

Iyi kuzum miniktendir
Sende bi isten ayrilabilseydin rahat rahat hamisligini yasardin

önümüzdeki ay sonu ayrılıyorum canom sen işte misin

yaa kızzlaar mersinde ki haberi okudunuz mu yine bebek haberiii , ormanda çöplüğe ölüme terkediyor caniler bırakıyorsan bari yuva kapısına veya başka bir yere bırak

Kuzum yarı yıl tatilindeyizz
Dinlenmedeyiz yani
Kuzum boyle insanlari varya iceri tikmak lazim biz bulamiyoruz dogurup sokaga atiyolrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…