ya kızlar bi şey soracağım kaynanam beni hiç aramıyor hep oğlunu arıyor sonra gelinime selam söyle diyor telefonu kapıyor, sizinkide öyle mi :26:
Sedommm aklina nekadar getirirsenn okadar korkarsin iste beyninden uzak tutcann
Evet ben de oyleydim bahsedilen yerde oturur dinlerdim sonra da aylarca yanimda biri olmadan banyo yapamazdim psikopat gibi ama simdi nerde lafi gecse asla dinlemem bahsetmem konusulan yerde durmam oyle filmler izlemem hicc gerek yok cunkuu nekadar korkarsann okadar aklimdan cikmio sana da tavsiyemm eger oyle bi korkun varsa dinleme konusma.inanclarim geregi varligina inaniyorum tabii ki Allah yaratmis ama ben duami okurr Allaha siginirimm lafini da etmem
Kigiiizzzz ben de gece kocam yanimda uyudugu halde ses duyup kapinin anahtar deliginden bakiom koridorda biri dolasiomus gibi ses gelioo ama sonradan kesfettim kii bizim buz dolabi gecee takir tukurrr ses cikariyoo
keşke sadece sidik olsa
benimki çok fena kızzz şimdi ingilterede yaa çok yazıyor diye sık sık aramaz ama misal doğum günümde bir aradı sanki arkadaşım yanında olmak isterdim bu güzel günde diyor bideeeşim diyo beğenmiyosun ama nasıl düşkün sana çok yapmacık kızzzz
yani burdayken arardı sık sık yada eşim aradımı versene fundayı der bide bi lafı var oyyy korolimmm sanaaa üşütme yorma kendini
ama inan yapmacıkkkk çok fenadır
ama seninkinin sürekli araması lazım ilgilenmesi lazım yanlış anlama beni annenin yokluğundan dolayı canommm
peki sen ne sıklıkta arıyosun
sosyalim dinlen ozaman boşverrrrrr geliyo ufaktan kızlarrrr takılll
fatmamm çok üzüldüm yaaa kıyamammm baş ağrısı çok zor iyiki işten çıktın canım en azından evde dinleniyon eşinin olmamasıda kötü olmuşşşş off inşallah tez vakitte geçer bu ağrılar bulantılar
benaycan havlu dediğim şey yaaahani ilişkiden sonra akıyo yaa spermler rahatsızlık veriyor bende kağıt havluyu yatağımın yanında tutuyorum hemen operasyondan sonra katlayıp 2-3 yaprağı sıkıştırıyorum o bölgeye bastırıyorum bacaklarımıda kasıyorum popomla destek verip ölece dalmaya çalışıyorum sabaha kadar kalıyor
ama bu kasma olayı ço ketkiliymiş yani back vajina ve popo kaslarını sıkıp spoermleri içerde tutmak çok iyiymiş
ya bu ay olursa olur olmazsa olmaz halindeyim adetin 8. gününe film yazdı ya bana doktorum olacaksada olsun hemen filmi çektirim modundayımmm
ayyy maşallah yaaane güzellllll darısı başımıza yelommmm
benim eşimin hala kızıda doğurdu doğuracak fundaaaaa ara hatırlatttt sölim adını diyooo doğumda utanıyom reklam olcam herkese diye banane yaa aklına gelirse söler
en kötü sedom söler bekleriz napakayşemde unutmaz ama bak onada güveniyooom
ayyy ne fenasınnnnnnama insan genede vicdan yapıyo demi yalan sölüyoz diye
anam burda biyer kapanıyomuş çok kaliteli tencereler bile 10-20 tl korkmazın karacanın seramik taban hemdee
sadece bugün kesin biter ben bakana kadaaar
davul fırın 20 tl
pazar arabası 10 tl
Hayy yalaninizi seviim deseydinn iliskiden 5 gun sonra neyi ölçüyomuss kiii
Ben de zaten bilionuz çiş benim baş belamm bidee cocukken hep tutardimm cisimi sanki evde tuvalet yokk oyuzdenn artik benim
Vucudum tam çiş kapiya dayandi mi uyariliyoo yetistim yetistimm yetisemedimm şırrrrrrcocukken baya bi tedavi gormustum ama allahtan artik altima yapmiomm büyüdü ablasıı ilkokuldayken yapardimmm
ya kızlar bi şey soracağım kaynanam beni hiç aramıyor hep oğlunu arıyor sonra gelinime selam söyle diyor telefonu kapıyor, sizinkide öyle mi :26:
ilk başta ben gün aşırı arardım ama baktım ki aramıyor artık bende 2 ayda 1 arıyorum , haklısın fundoş bende kendim annem gibi olur dedim ama olmadı bende o yüzden aramıyorum artık
korolimmm ne kızzzkör olayım mı
Ayy funda ne diyon popo sıkıştır falan
Kız ben eşimin kuzenine dedim söylemiş adımı ama daha bişi yok bakalım bu ay ne olacak
Kız nerdeymiş o hele de bana bakıyım :)
:60 yemin ederim koptum yaaa çişli kız
Bugün canım çıktı yel hep açıktı ama insan hiç mi yazamaz arkadaş :))
Sosyalim sana katılıyorum be bu kızların çok korkak olduğunu düşünüyorum..
hadi yaa arıyosun bideeee boşver kızz arama ozaman özel günler dışında
aynen öle sosyalimm kör olim demek istiyo
evettt benay hanımmm işe yarasın sorarsın ozaman o iş nasıl oluyodu diyeeee
hadi yaaa doğumdamı sölemiş süperrrrr
benaycım avcılarda marmara caddesi varya hani şu trafiğe kapalı orda ptt nin orda
silip süpürmüşlerdir herhal ama bende akşam bakmayı düşünüyom kız karşılaşmayak
Benimki oglunu da aramiyoohayatta merak edipp demezz bigun nasilsin diyee oglu daa anca para döksünn onaa hatta bir iki hafta sesleri cikmayinca artik ben ariyom belki ölmüşlerdir de haberimiz yoktur diyee
Amann sosyalimm dunyanin en iyi kaynanasi da olsaa annenin yerini tutamazz ayrica evet fundaya katiliyorum daha hassas olmasi lazimm ama bosvr kizz kaynana da bulasti mi hicc cekilmiyoo zaten bebisin de olsaa hicbiri aklina bile gelmicekk kii
Benimki oglunu da aramiyoohayatta merak edipp demezz bigun nasilsin diyee oglu daa anca para döksünn onaa hatta bir iki hafta sesleri cikmayinca artik ben ariyom belki ölmüşlerdir de haberimiz yoktur diyee
Amann sosyalimm dunyanin en iyi kaynanasi da olsaa annenin yerini tutamazz ayrica evet fundaya katiliyorum daha hassas olmasi lazimm ama bosvr kizz kaynana da bulasti mi hicc cekilmiyoo zaten bebisin de olsaa hicbiri aklina bile gelmicekk kii
Benim kaynanam da hep kurtce olarak ''allah sana oğul bağışlasin'' derr.ben de hep sinir olurumm yani hani allah seni korusun der gibii kadinin duasi bile erkek cocuk uzerine
kiz ne yapayim benim ki iyi bi huy degil ama bi anda geliyolarr sedom kacamiyom sonraevet yelomm dualar sayesinde rahatlıyorum , sen hep benim yaşadığım şeyleri anlatıyosun , bekarken herkese yalvarıyordum yanında yatayım diye olmadı sonunda erkek kardeşimle yatakları çekip birleştirmiştimm
tamam komik şeyler anlatalımm canom
yelizim kız gözümün önüne getiriyorum seni kopuyorum buradaasonra düşününce komik geliyor o hareketler o haller , keşke o anda da gülebilsek ben sinirli olunca gözüm bir şey görmüyor onları bilee karanlığa yürüyüp kafa tutuyorum
sen var yaa seenn :130:çatlaak ortalığı duman ediyorsun
Herkes bizim gibi cesur degil benosummAyy funda ne diyon popo sıkıştır falan
Kız ben eşimin kuzenine dedim söylemiş adımı ama daha bişi yok bakalım bu ay ne olacak
Kız nerdeymiş o hele de bana bakıyım :)
:60 yemin ederim koptum yaaa çişli kız
Bugün canım çıktı yel hep açıktı ama insan hiç mi yazamaz arkadaş :))
Sosyalim sana katılıyorum be bu kızların çok korkak olduğunu düşünüyorum..
yok oyle huyu yok Allah var iyi kadin simdi dogum gunumde falanda arar gecen bi de 2 ay once aramisti neden beni aramiyorsun dedi bende ne desem yalan olur dedimcanom yaa arkandan konuşmuyorsa , sessizce telefon açıp selam söyle diyorsa bence hiç uğraşma, bırak öyle kalsın , daha iyi değil misen onu arıyor musun sosyalim ? belki o yüzden aramıyordur
bende oyle yapiyorum canim artik aramiyorumhadi yaa arıyosun bideeee boşver kızz arama ozaman özel günler dışında
aynen öle sosyalimm kör olim demek istiyo
evettt benay hanımmm işe yarasın sorarsın ozaman o iş nasıl oluyodu diyeeee
hadi yaaa doğumdamı sölemiş süperrrrr
olmusler mii koptumm kizzBenimki oglunu da aramiyoohayatta merak edipp demezz bigun nasilsin diyee oglu daa anca para döksünn onaa hatta bir iki hafta sesleri cikmayinca artik ben ariyom belki ölmüşlerdir de haberimiz yoktur diyee
aynen benosum buraya anlatinca rahatladim simdi o yuzden takmayacagim artikHadi yaa eşim gitmez şimdi neyse sağlık olsun.. Bana kalsan ilk iş oraya gitmek olurdu
Sosyalim benim özel bi durum var kayınvalide ile ilgili burda yazmam doğru olmaz o yüzden cevap veremiyorum bilahare anlatırım
Ona sebep sende ne kadar ekmek o kadar köfte gibi yap boşverr
Bende bugun bi eksiklik var diyodum:44: ilginçççç
bugün hiç açım diyip yemek olayına dalmadımmm :44:
ölmüşlerdirmiiiii kız çok cadısın çokkkk
hayırlı evlat versin der insan demi yok erkek evlat derdindelerrrr
:44: ilginçççç
bugün hiç açım diyip yemek olayına dalmadımmm :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?