Ağlayakta gözden mi olak???

evet heyecan hat safhada benayım günaydın bu arada

iyiyim kuzzzu sen ne yapıyorsun bebişin ne yapıyor bak lizimcan hareketleri hissetmeye başlamış sende var mı böyle birşeyler

gunaydin benaycann

bende iyiyim canimm,yaa 10. haftada bi kayma hissetmistim sadece. sonra birsey olmadi:) bende hala gaz var o yuzden pek anlayamiyorum.lizonunki 4 aylik oldu artik,o hergun hissetmeye baslar:))

yelooo hayirli haberlerle gelecek insallahhh

Günaydın Kızlar
Dün iğrenç bigün geçirdim. Telefonumu annemlerde unutmuşum, internet yok,elektrikler gitti tv yok, eşim çalışıyo oda yok çıldırmaya ramak kalmıştı
Bugün güzel bigün olsun herkese

aksam erken kalk dedim amaa bence oda heyecandan uyuyamazz

dur bakalım o zaman birazdan gelir

bütün olumsuzluklar üstüste gelmiş desene

bu mavi kuşlarda neyin nesi

beğeni arttıkça kuşların sayısıda artacak sanırım

kızlar perinin netinde sorun varmış bizleri okuyormuş ama yazamıyormuş, sanırım sorun işyerinden kaynaklanıyormuş, herkese selamları var

dur bakalım o zaman birazdan gelir

bütün olumsuzluklar üstüste gelmiş desene

beğeni arttıkça kuşların sayısıda artacak sanırım
wallahi şanssız bigündü
kızlar perinin netinde sorun varmış bizleri okuyormuş ama yazamıyormuş, sanırım sorun işyerinden kaynaklanıyormuş, herkese selamları var

kızz yazamıyorsa senle nasıl iletişim kurdu yoksamm bizden gizli iletişim araçları mı kullanıyosunuz

wallahi şanssız bigündü

kızz yazamıyorsa senle nasıl iletişim kurdu yoksamm bizden gizli iletişim araçları mı kullanıyosunuz

özele mesaj atmış kuzu , yok kız ne özeli kırmızı hat kullanmıyoruz

Vee aleykum selamm:) sende bizden selam soyle. Biz onu burada hissediyoruz oda yeter:))

okuyordur şimdi belkide ayşemm

Mercii sosyal ve ayşemm

Lizim sende hoş heldin..

Pericanın selamını bende alıyrum aleyküm selam.. Benimde peri sana selamım var canım :) nasılsa okuycan tez zamanda gel..

Bu yelizde adamı öldürür anam ne uyku bu bi kalk erkenden

hoşbuldum benayım nasılsın

8 bucukta kalktim kizimmmm
Kizlar test yaptim negatif :2:
Yani ikinci cizginin oldugu yerde bisey var bi golge gibi sanki ama okadar belirsiz ki cizginin kendi yerimi yoksa gorunmeyecek kadar silik bisey mi cikti onu cozemedim yarim saattir cevirip duruyorum elimde garip anlayamadim
Ayni idrarla ovu testi de yaptim ikinci cizgi cikti ama dun aksamki gibi koyu degil

yelizcim şuan benle aynı durumları yaşıyosun bende bi saat elimde çevirip baktım güneşe tuttum ışığa tuttum. Fotoğrafını çektim bi türlü çıkmadı fotoda
Bence kesinlikle hamilesin hemen gidip kan ver

ovu testi çok normal sabah lh seviyesi düşüktür kanda ama silik bi çizgi varsa umutlanabilirizzzzzzzz benceeee keşke 1 tane daha yapsannn

ovu testi çok normal sabah lh seviyesi düşüktür kanda ama silik bi çizgi varsa umutlanabilirizzzzzzzz benceeee keşke 1 tane daha yapsannn

Ya cizgide bi renk olduguna emin olsam ben de kesin var derdim ama oyle degil yani renk var diyemezsin sanki cizginin yeri belli bi golge var orda ama mesela onumde dururken tertemiz bisey yok ışıga tutunca gozukuyo ala pembe bi cizgi goruyorum diyemem kizlar yalan olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…