gunaydinnnnn sosyalimmmnasilsinn
Günayydınn kızlarrrr
Herkese mutlu haftalar güzel haberli haftalar olsun..
Sanırım bi tek yeliz haber edecek galiba..
Yelizim inşAllah olacak.. Ovüye göre oluyo
Arada senin için gircem inşAllah zamanında gelmiş olurum
iyiyim kuzzzu sen ne yapıyorsun bebişin ne yapıyor bak lizimcan hareketleri hissetmeye başlamış sende var mı böyle birşeyler
yeliz yine her zaman ki gibi geç uyanırsa sonucu çok bekleriz biz
Günaydın Kızlar
Dün iğrenç bigün geçirdim. Telefonumu annemlerde unutmuşum, internet yok,elektrikler gitti tv yok, eşim çalışıyo oda yok çıldırmaya ramak kalmıştı
Bugün güzel bigün olsun herkese
aksam erken kalk dedim amaabence oda heyecandan uyuyamazz
Günaydın Kızlar
Dün iğrenç bigün geçirdim. Telefonumu annemlerde unutmuşum, internet yok,elektrikler gitti tv yok, eşim çalışıyo oda yok çıldırmaya ramak kalmıştı
Bugün güzel bigün olsun herkese
bu mavi kuşlarda neyin nesi
wallahi şanssız bigündüdur bakalım o zaman birazdan gelir
bütün olumsuzluklar üstüste gelmiş desene
beğeni arttıkça kuşların sayısıda artacak sanırım
kızlar perinin netinde sorun varmış bizleri okuyormuş ama yazamıyormuş, sanırım sorun işyerinden kaynaklanıyormuş, herkese selamları var
kızlar perinin netinde sorun varmış bizleri okuyormuş ama yazamıyormuş, sanırım sorun işyerinden kaynaklanıyormuş, herkese selamları var
wallahi şanssız bigündü
kızz yazamıyorsa senle nasıl iletişim kurdu yoksamm bizden gizli iletişim araçları mı kullanıyosunuz
Vee aleykum selamm:) sende bizden selam soyle. Biz onu burada hissediyoruz oda yeter:))
Mercii sosyal ve ayşemm
Lizim sende hoş heldin..
Pericanın selamını bende alıyrum aleyküm selam.. Benimde peri sana selamım var canım :) nasılsa okuycan tez zamanda gel..
Bu yelizde adamı öldürür anam ne uyku bu bi kalk erkenden
8 bucukta kalktim kizimmmm
Kizlar test yaptim negatif :2:
Yani ikinci cizginin oldugu yerde bisey var bi golge gibi sanki ama okadar belirsiz ki cizginin kendi yerimi yoksa gorunmeyecek kadar silik bisey mi cikti onu cozemedim yarim saattir cevirip duruyorum elimde garip anlayamadim
Ayni idrarla ovu testi de yaptim ikinci cizgi cikti ama dun aksamki gibi koyu degil
8 bucukta kalktim kizimmmm
Kizlar test yaptim negatif :2:
Yani ikinci cizginin oldugu yerde bisey var bi golge gibi sanki ama okadar belirsiz ki cizginin kendi yerimi yoksa gorunmeyecek kadar silik bisey mi cikti onu cozemedim yarim saattir cevirip duruyorum elimde garip anlayamadim
Ayni idrarla ovu testi de yaptim ikinci cizgi cikti ama dun aksamki gibi koyu degil
yelizcim şuan benle aynı durumları yaşıyosunbende bi saat elimde çevirip baktım güneşe tuttum ışığa tuttum. Fotoğrafını çektim bi türlü çıkmadı fotoda
Bence kesinlikle hamilesin hemen gidip kan ver
ovu testi çok normal sabah lh seviyesi düşüktür kanda ama silik bi çizgi varsa umutlanabilirizzzzzzzz benceeee keşke 1 tane daha yapsannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?