hoşbuldum benayım nasılsın
8 bucukta kalktim kizimmmm
Kizlar test yaptim negatif :2:
Yani ikinci cizginin oldugu yerde bisey var bi golge gibi sanki ama okadar belirsiz ki cizginin kendi yerimi yoksa gorunmeyecek kadar silik bisey mi cikti onu cozemedim yarim saattir cevirip duruyorum elimde garip anlayamadim
Ayni idrarla ovu testi de yaptim ikinci cizgi cikti ama dun aksamki gibi koyu degil
Ya cizgide bi renk olduguna emin olsam ben de kesin var derdim ama oyle degil yani renk var diyemezsin sanki cizginin yeri belli bi golge var orda ama mesela onumde dururken tertemiz bisey yok ışıga tutunca gozukuyo ala pembe bi cizgi goruyorum diyemem kizlar yalan olur
Kızlar günaydın yeni geldim işe çok köüyümmm gece çok kötüydü tirtirtitredim baş ağrısı mide bulantısı
3 defa üst değiştirdim ter içine kaldım yatak yastık çarşaf hep değiştik.
yelizimm test yapmışsın bence var bişey çünkü ben ne zaman yapsam bembeyaz ne bi varla yok arası ne başka bişey direk bembeyaz yani
sn bişeyler gördüğüne göre var bence kan testimi yaptırsan yaaa
hadi inşallah yelizimmmm güldür yüzümüzü birazda kıskandır tabi
beni,mde altın günlerim ama verim yokkk hesteyeem :2:
Hosgeldin fundosum gecmis olsun
Kizlar kahvaltimi yapayim gidicem kan vermeye cunku boyle belirsizlik olacagina yapayim kurtulayim.Ama acik konusayim benim umudum kirildi testi yapmadan once umutluydum hatta sabahi zor ettimama suanda pek umudum yok hayirlisi
fundoşum gezdin gezdin tabi o kadar hasta ettin kendini. geçmiş olsun canım hastasın diye boş geçme altın günlerini seninde güzel haberlerinle sevinelim
sağol canımm
bencede canımm git yap kurtul bu arad belirti filan varmı buda önemli tabi yada adet ağrısı vs.
acaba ne zamna alırsın sonucu
lizom sağollnasılsın miniğimiz nasıl
canım yaaa geçen hafta iyiydide önceki gün oldu çook zorlandım ne yapsam kupkuru
eşimde isyan etti böle zorla oluncada hamile kalınırmıki yaa yani çok zor oluyo ve spermler iyi ilerlemiyo gibi düşünüyorum
sağol canımm
bencede canımm git yap kurtul bu arad belirti filan varmı buda önemli tabi yada adet ağrısı vs.
acaba ne zamna alırsın sonucu
lizom sağollnasılsın miniğimiz nasıl
canım yaaa geçen hafta iyiydide önceki gün oldu çook zorlandım ne yapsam kupkuru
eşimde isyan etti böle zorla oluncada hamile kalınırmıki yaa yani çok zor oluyo ve spermler iyi ilerlemiyo gibi düşünüyorum
iyiyim fundoşum minikte iyi kıpırdamak için yine çikolata yememi bekliyo sıpaaa yemeden oynaşmıyoduba yapcak beni
fundoşum benimde çok zor oluyo en başından beri. yapcak bişey yok o bizim fiziki yapımızla alakalı sanırım. spermlerde her engele karşı yolunu buluyo merak etme senbiri zafere ulaşcak kimse tutamıcak onu
Kizlar kahvaltimi yapayim gidicem kan vermeye cunku boyle belirsizlik olacagina yapayim kurtulayim.Ama acik konusayim benim umudum kirildi testi yapmadan once umutluydum hatta sabahi zor ettimama suanda pek umudum yok hayirlisi
ayşemmm sosyalimmmm
Valla adet belirtileri var iste herzamanki seyler.Tek fark sag kasigimda bi agri var doluluk boyle bacagimi cekince rahatsiz ediyo ama kist olusmus da olabilirrr
hadi beeeeene kadar güzel yaaa
tamam bunu duyduğum iyi oldu lizom kafam daha rahat şimdiiigerçi bu ay umutsuzlukta yok çok heveste filme odaklanmışım yaaa çok takmıyorum
Kızlar günaydın yeni geldim işe çok köüyümmm gece çok kötüydü tirtirtitredim baş ağrısı mide bulantısı
3 defa üst değiştirdim ter içine kaldım yatak yastık çarşaf hep değiştik.
yelizimm test yapmışsın bence var bişey çünkü ben ne zaman yapsam bembeyaz ne bi varla yok arası ne başka bişey direk bembeyaz yani
sn bişeyler gördüğüne göre var bence kan testimi yaptırsan yaaa
hadi inşallah yelizimmmm güldür yüzümüzü birazda kıskandır tabi
beni,mde altın günlerim ama verim yokkk hesteyeem :2:
ayşemmm sosyalimmmm
ben bu tepkiyi biliyorum kendimi umutlandırıp sonra hayal kırıklığına uğramayım duygusu bu
canimm teldeydimn yazamadim bi turluu,hosgeldin fundam,yelizimm
yelocan sabah yaptigin ve cok silik cikan gebelik testi miiii
aa bu belirti bizim kızlardada olmuştu ayşeyle sedoda
iğne vuruldun kızım ne kisti yaaa
adet günün ne zamandı çarşambamı acaba beklesenmi bi gündaha test için :44:
yda git ver zaten kim tutar seni sen kararlısın
Aynen lizimm :) zaten net bisekilde ikinci cizgi gorsem cok sasardimm hayatimda hersey oyle iste hep belirsiz hep acaba mi diye gectigi icin aliskinim dedim ya net olsa şaşardim :))
Fundosum olabilir igne olunca kist olabiliyo illa catlicak diye bisey yok :)) adet gunum carsamba ama ben carsambaya kadar umutlu beklemektense bugun kan vereyim adetimi bekleyeyim diyorum bilmiom birlikte karar verelim
Aysem hee guya oyle ama cok silik bi cizgiden bile bahsedilemez varla yok arasi bi golge.cizginin yeri belli oluyor bile olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?