netten baksan olmuyor mu
Kigiizzz verdimm kann
Hemsire iki saat sonra cikar dedii pazarlik yaptim bi bucuk saate indirdimm
Ya benn sonuc ne olursa olsun kagidi elime almak istiomm simdi eve gitsem gitmeye degmez o yoll gitmesem burda naapcamm yakinlarda eczaneden baska bisey yokk
Gunaydin kizlarr
Nasilsinz bakalim
Yelizimm hadi bakalim inss gelmsstrr bebiss hadi halay cekelim
Ay heyecn yaptm
biraz yürü yelocan illa biyermi olacakben yürümeyi çok severimm bide atıştırmalık bişeyler al acılı cips falan offf canım nasıl istedii bol acılııı hava çok soğuksa hastanenin kantini yokmu orda otur
Kigiizzz verdimm kann
Hemsire iki saat sonra cikar dedii pazarlik yaptim bi bucuk saate indirdimm
Ya benn sonuc ne olursa olsun kagidi elime almak istiomm simdi eve gitsem gitmeye degmez o yoll gitmesem burda naapcamm yakinlarda eczaneden baska bisey yokk
biraz yürü yelocan illa biyermi olacakben yürümeyi çok severimm bide atıştırmalık bişeyler al acılı cips falan offf canım nasıl istedii bol acılııı hava çok soğuksa hastanenin kantini yokmu orda otur
Lizimm ben azonce evden normalde 3 dkda ana yola cikarken 15 dk surdu duvarlara tutuna tutuna heryer cillop gibi buz kutlesi kaya kaya anca ciktim yola
Ayrica oyle bi soguk varki kulaklarim ve burnum düşecekti nerdeysee abartmiyorum inanilmaz bi soguk varr
kızzzz çıkma hastanedeeeen beklee sıcacıktır orası şimdiiii
lizonun dediği gibi al bişeyler ye yazış takıl
aman kaymaaa minik varsa yaaa
bekle çıkma sakın ayyy çok heyecanlıııııı
Ulen bu heyecan bitarafimiza takilcak gibi geliyo amaa cok dena gaza geldikk hadi neysee
Hadi Ben neyse dee siz de cok umutlandiniz kizz siz de uzulceniz diye korkuyomm :18::18:
Twinim gunaydin
Bunlar beni gaza getirdii dee bence yokk :26:
Ulen bu heyecan bitarafimiza takilcak gibi geliyo amaa cok dena gaza geldikk hadi neysee
Hadi Ben neyse dee siz de cok umutlandiniz kizz siz de uzulceniz diye korkuyomm :18::18:
Lizimm ben azonce evden normalde 3 dkda ana yola cikarken 15 dk surdu duvarlara tutuna tutuna heryer cillop gibi buz kutlesi kaya kaya anca ciktim yola
Ayrica oyle bi soguk varki kulaklarim ve burnum düşecekti nerdeysee abartmiyorum inanilmaz bi soguk varr
Sosyalim fundosumm lizimm aysemm baska kim var goremiyorum slm yok mu kuzular
Sosyalim fundosumm lizimm aysemm baska kim var goremiyorum slm yok mu kuzular
Ay bnm kalp atışları m hızlandı yafff
Hem kocis gorck diye hem yelizden
Onemli degil kuzum yelizze kitlendik hepimiztwinim hoşgeldin canım kusura bakma görmedim öyle bi yelize odaklandım ki sadece onun yazdıklarını okuyorum sanki
nasılsın evdemisin bugün
Iyiymm kuzum kahvalti yapicazz birazdn hazirladim bekliyorum yelizi kocis farktmdn bi ogreneydim sonucuiyiyiz twinim sen nasılsın ben çok yoğunum gözden kaçtı demek ki
ne çektin be twinimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?