Ağlayakta gözden mi olak???

Gunaydin kizlarr
Nasilsinz bakalim
Yelizimm hadi bakalim inss gelmsstrr bebiss hadi halay cekelim
Ay heyecn yaptm

biraz yürü yelocan illa biyermi olacak ben yürümeyi çok severimm bide atıştırmalık bişeyler al acılı cips falan offf canım nasıl istedii bol acılııı hava çok soğuksa hastanenin kantini yokmu orda otur

Lizimm ben azonce evden normalde 3 dkda ana yola cikarken 15 dk surdu duvarlara tutuna tutuna heryer cillop gibi buz kutlesi kaya kaya anca ciktim yola
Ayrica oyle bi soguk varki kulaklarim ve burnum düşecekti nerdeysee abartmiyorum inanilmaz bi soguk varr

kızzzz çıkma hastanedeeeen beklee sıcacıktır orası şimdiiii
lizonun dediği gibi al bişeyler ye yazış takıl
aman kaymaaa minik varsa yaaa
bekle çıkma sakın ayyy çok heyecanlıııııı

Ulen bu heyecan bitarafimiza takilcak gibi geliyo amaa cok dena gaza geldikk hadi neysee
Hadi Ben neyse dee siz de cok umutlandiniz kizz siz de uzulceniz diye korkuyomm :18::18:

Hahh hastanenin cafe demeye bin şahit lazim kahvehanesine geldimm telefonu sarja koyayim accikk oturayimm

Ulen bu heyecan bitarafimiza takilcak gibi geliyo amaa cok dena gaza geldikk hadi neysee
Hadi Ben neyse dee siz de cok umutlandiniz kizz siz de uzulceniz diye korkuyomm :18::18:

bütün pozitif enerjimizi oraya gönderiyoruz hadi yelizimmm seni bekliyoruz kızz iş yapamıyorum beklemektennn :18:

alışığız bişey olmazzzz
sorma kız insan umutlanıyo çünkü varsa yoksada erçekten üzülüyo insan
şurda hamileyim yazacaksın diye heyecanla bekliyorum valla
inşallah bu ay bizim ayımızdırrrrr

Sosyalim fundosumm lizimm aysemm baska kim var goremiyorum slm yok mu kuzular

kuzumm geçti bile 15 dk bekle işte hastanenin içinde

Ay bnm kalp atışları m hızlandı yafff
Hem kocis gorck diye hem yelizden

Sosyalim fundosumm lizimm aysemm baska kim var goremiyorum slm yok mu kuzular

twinim hoşgeldin canım kusura bakma görmedim öyle bi yelize odaklandım ki sadece onun yazdıklarını okuyorum sanki
nasılsın evdemisin bugün

bu meterolojide sıyırdı artık istanbulda güneş görünüyo halbuki deli gibi rüzgar iç karartıcı bi gökyüzü ve soğuk var
-9 diyo kızzz ağrıdaa
gece -20

twinim hoşgeldin canım kusura bakma görmedim öyle bi yelize odaklandım ki sadece onun yazdıklarını okuyorum sanki
nasılsın evdemisin bugün
Onemli degil kuzum yelizze kitlendik hepimiz
Evdeyim cnmm yari yil tatili yaa iyice dinleniyorum kociste evde kacak göcek girdim yine sen nasilsn cnm

iyiyiz twinim sen nasılsın ben çok yoğunum gözden kaçtı demek ki

ne çektin be twinimmm
Iyiymm kuzum kahvalti yapicazz birazdn hazirladim bekliyorum yelizi kocis farktmdn bi ogreneydim sonucu aniden cikabilirm
Evet sosyalimm sorma bu adrenalin beni oldrcek bi gun

twinimmmm canım hastayım elim kolum tutmuyo valla
kız yakalanırsan daha giremezsin bak alıştırsanmı artık eşini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…