Ağlayakta gözden mi olak???

peki vucudunda sicaklik artisi hissediyor musun cnm?

Valla ilaci kullanirken hissediyordum onu
Ama yok yani son zamanlarda hissetmedim hicc amannn iste karar verelim kizlarr ya gidip kan verip erken ogrenip adetimi bekliycem (muhtemelen aglayarak gececek) yada umut etmeye devam edip carsamba yine test yapicamm ne diosunuzzz

kan ver bence %90 pozitif çıkcak zaten. kan sonucuna göre de diğer ihtimalleri düşünürüz kiiiiiii gerek kalmıcak başka ihtimale. kız ne duruyosun koş gitsene şimdiye çıkmıştı sonucun verseydin

fundamm gecmis olsun hasta mi oldunn??
bu arada diger seye takilma bizimde hep zor oluyorr hatta ben jel kullanarak hamile kaldim biliosun. lizonun dedigi gibi spermler bir sekilde yolunu buluyorrr

sağol ayşemmmm
evet ayşemde ne bilim jelmi kullansam gene yaa dün eşim ne diyo biliyomusunnn hani o kız jelle hamile kalmıştı
ne tutturdun yasak diye ya sür şunu

yelizcimmm sedoşta beyaz çizgi görmüştü mesela yani hiç olmamasından iyidir gözle görülür bişey var sonu.çta belirtilerinde var
kız yap şu testi gel hadiiiiiiii

evet dr. ufak kistik bişeyler olabilir demişti banada hani regl 2 gün sürdü yaaa ama çıkmadı inşallah sendede yoktur

kan ver bence %90 pozitif çıkcak zaten. kan sonucuna göre de diğer ihtimalleri düşünürüz kiiiiiii gerek kalmıcak başka ihtimale. kız ne duruyosun koş gitsene şimdiye çıkmıştı sonucun verseydin

Ayy lizimmm ne dion yaaaaa :18::18: kiz buu kesin var diyooo allah allahhhh

Fundosum tememm hazirlaniyorum simdii ama öff epilasyonumm musait degill hic doktora gorunmeden sadece kan mi versemm utanirim simdiiii pozitif ciksa bilee iki gun sonra adet gunum ozaman giderimm

sadece kan ver gözükme doktora

lizim iyi gaza getiriyo insanııııııı
dr. görünme ozaman kız sendeee alttan niye baksın minik varsa zaten
test yap sonuca göre herakete edelim :18:
sonuç ne zman çıkarrrr

yelizim doktora gitsende karnından bakıyo göremeyince kan istiyo merak etme alttan falan bakmıyo.
ama direk laboratuvara gidip gebelik testi yaptırcam dersen biraz farklı fiyat alıyolar ama hiç sıra mıra beklemeden kan verip çıkıyosun.

lizim iyi gaza getiriyo insanııııııı
dr. görünme ozaman kız sendeee alttan niye baksın minik varsa zaten
test yap sonuca göre herakete edelim :18:
sonuç ne zman çıkarrrr

fundoşum kendimde ve sedoşumdada şahit oldum ya bu duruma o yüzden çook umutluyum şuan aslında bu kadar kesin konuşmamam lazım dimi ayy tutamadım kendimi tmm bişi demiyorum :26:

yelocann hemen kan ver gelllll 1 bucuk saat sonra cikiio ztnn

fundamm o kiz ben mi oluyorummm alemsiniz yaaa. yaa o jel su bazli oldugu icin spermleri oldurmuyir.cok arastirmistim benn.ama yinede sen bilirsin canimm.

aman gidip yapsın yaaa şu testlere verdiği para ile aynı yaniii
doktor alttan bakmak isteyebilir kızzz benimki mesela hep alttan bakıyo hamilelik şüphesi olsa bile
gerçi müsait değilim dese bakmaz heralde :44:

ya kızım çık git hemen ver şu kanı yaaaa heyecanlandırdın bizideee
sonuçta 1 saate çıkar herhalde

fundoşum kendimde ve sedoşumdada şahit oldum ya bu duruma o yüzden çook umutluyum şuan aslında bu kadar kesin konuşmamam lazım dimi ayy tutamadım kendimi tmm bişi demiyorum :26:

yaa lizoo benimde cok silik cikmisti yaaaa birde benimki adi testlerdendi.isikta daha cok gorunuyorduu

yelocann hemen kan ver gelllll 1 bucuk saat sonra cikiio ztnn

fundamm o kiz ben mi oluyorummm alemsiniz yaaa. yaa o jel su bazli oldugu icin spermleri oldurmuyir.cok arastirmistim benn.ama yinede sen bilirsin canimm.

evetttt sensiiin ya sorma bende okudum burda hamile kalan ve sen jelsiz hiç yapmadın değilmiii
ama dr. a sordum ya kullanma bence dedi ne bilimm
benayada sorun değil demişşş anlamadımkiii
ya en sinir olduğum şeyde haftalardır gayet ateşli gayet rahat olan şeeey günü geldiğinde kapanıyo kupkuru
psikolojikmidir nedirrrr
bak şimdi adete yakın yine rahat olur yada adet bitince

ayşemmmmmm

canım ben yıllarca vajinismusla uğraştım ve bu sorunu çok şükür çözdükten sonra 2 defa (devam etmeyen) hamile kaldım ikiside gleit gelen jel kullanarak oldu

işte bi, örnek daha

ben yum gunlerinde hep jelle yaptim.hani 4 gun full cekmistik yaa,onda iste ama sonra 18 yada 19. gunde jel kullanmamistik. yum gunlerinde birazda psikolojik olmuyor bence.normal gunde jelsiz daha rahat olmustu.

Gidiommmm ciktimmmm :18::18::18:

ayşemmmmmm

canım ben yıllarca vajinismusla uğraştım ve bu sorunu çok şükür çözdükten sonra 2 defa (devam etmeyen) hamile kaldım ikiside gleit gelen jel kullanarak oldu

işte bi, örnek daha

bende hep buna benzer yorumlar okudum canimmm. hatta diger jellerle hamile kalanda cok.ama doktor kullanma dediysede vardir yine birseyiii

hadii yelooo telden baglan bizee,beklioruzz heyecanlaa.daha kahvalti yapamadim kizz,tableti yicem simdii

neyse o giderken yap kahvaltını kızzzz aç bırakma miniğinidee

artık senden besleniyooo

sedoda gelmiyo yeni kadın başlamıştır dibindedir şincik

anbean haber ver yelizcan

neyse o giderken yap kahvaltını kızzzz aç bırakma miniğinidee

artık senden besleniyooo

sedoda gelmiyo yeni kadın başlamıştır dibindedir şincik

anbean haber ver yelizcan

instagramda yemek fotolari gorunce aciktigimi hissettim:)
sedoyada Allah yardim etsinnnn
evet yelo an be an haber beklioruzz

Kigiizzz verdimm kann
Hemsire iki saat sonra cikar dedii pazarlik yaptim bi bucuk saate indirdimm
Ya benn sonuc ne olursa olsun kagidi elime almak istiomm simdi eve gitsem gitmeye degmez o yoll gitmesem burda naapcamm yakinlarda eczaneden baska bisey yokk

netten baksan olmuyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…