peki vucudunda sicaklik artisi hissediyor musun cnm?
Valla ilaci kullanirken hissediyordum onu
Ama yok yani son zamanlarda hissetmedim hicc amannn iste karar verelim kizlarr ya gidip kan verip erken ogrenip adetimi bekliycem (muhtemelen aglayarak gececek)yada umut etmeye devam edip carsamba yine test yapicamm ne diosunuzzz
fundamm gecmis olsun hasta mi oldunn??
bu arada diger seye takilma bizimde hep zor oluyorr hatta ben jel kullanarak hamile kaldim biliosun. lizonun dedigi gibi spermler bir sekilde yolunu buluyorrr
Aynen lizimm :) zaten net bisekilde ikinci cizgi gorsem cok sasardimm hayatimda hersey oyle iste hep belirsiz hep acaba mi diye gectigi icin aliskinim dedim ya net olsa şaşardim :))
Fundosum olabilir igne olunca kist olabiliyo illa catlicak diye bisey yok :)) adet gunum carsamba ama ben carsambaya kadar umutlu beklemektense bugun kan vereyim adetimi bekleyeyim diyorum bilmiom birlikte karar verelim
Aysem hee guya oyle ama cok silik bi cizgiden bile bahsedilemez varla yok arasi bi golge.cizginin yeri belli oluyor bile olabilir
kan ver bence %90 pozitif çıkcak zaten. kan sonucuna göre de diğer ihtimalleri düşünürüz kiiiiiii gerek kalmıcak başka ihtimale. kız ne duruyosun koş gitsene şimdiye çıkmıştı sonucun verseydin
sağol ayşemmmm
evet ayşemde ne bilim jelmi kullansam gene yaa dün eşim ne diyo biliyomusunnnhani o kız jelle hamile kalmıştı
ne tutturdun yasak diye ya sür şunu
yelizcimmm sedoşta beyaz çizgi görmüştü mesela yani hiç olmamasından iyidir gözle görülür bişey var sonu.çta belirtilerinde var
kız yap şu testi gel hadiiiiiiii
evet dr. ufak kistik bişeyler olabilir demişti banada hani regl 2 gün sürdü yaaa ama çıkmadı inşallah sendede yoktur
sadece kan ver gözükme doktoraAyy lizimmm ne dion yaaaaa :18::18: kiz buu kesin var diyooo allah allahhhh
Fundosum tememm hazirlaniyorum simdii ama öff epilasyonumm musait degill hic doktora gorunmeden sadece kan mi versemm utanirim simdiiii pozitif ciksa bilee iki gun sonra adet gunum ozaman giderimm
Ayy lizimmm ne dion yaaaaa :18::18: kiz buu kesin var diyooo allah allahhhh
Fundosum tememm hazirlaniyorum simdii ama öff epilasyonumm musait degill hic doktora gorunmeden sadece kan mi versemm utanirim simdiiii pozitif ciksa bilee iki gun sonra adet gunum ozaman giderimm
Ayy lizimmm ne dion yaaaaa :18::18: kiz buu kesin var diyooo allah allahhhh
lizim iyi gaza getiriyo insanııııııı
dr. görünme ozaman kız sendeee alttan niye baksın minik varsa zaten
test yap sonuca göre herakete edelim :18:
sonuç ne zman çıkarrrr
sağol ayşemmmm
evet ayşemde ne bilim jelmi kullansam gene yaa dün eşim ne diyo biliyomusunnnhani o kız jelle hamile kalmıştı
ne tutturdun yasak diye ya sür şunu
yelizcimmm sedoşta beyaz çizgi görmüştü mesela yani hiç olmamasından iyidir gözle görülür bişey var sonu.çta belirtilerinde var
kız yap şu testi gel hadiiiiiiii
evet dr. ufak kistik bişeyler olabilir demişti banada hani regl 2 gün sürdü yaaa ama çıkmadı inşallah sendede yoktur
Valla ilaci kullanirken hissediyordum onu
Ama yok yani son zamanlarda hissetmedim hicc amannn iste karar verelim kizlarr ya gidip kan verip erken ogrenip adetimi bekliycem (muhtemelen aglayarak gececek)yada umut etmeye devam edip carsamba yine test yapicamm ne diosunuzzz
yelizim doktora gitsende karnından bakıyo göremeyince kan istiyo merak etme alttan falan bakmıyo.
ama direk laboratuvara gidip gebelik testi yaptırcam dersen biraz farklı fiyat alıyolar ama hiç sıra mıra beklemeden kan verip çıkıyosun.
fundoşum kendimde ve sedoşumdada şahit oldum ya bu duruma o yüzden çook umutluyum şuanaslında bu kadar kesin konuşmamam lazım dimi ayy tutamadım kendimi tmm bişi demiyorum :26:
yelocann hemen kan ver gelllll1 bucuk saat sonra cikiio ztnn
fundamm o kiz ben mi oluyorummmalemsiniz yaaa. yaa o jel su bazli oldugu icin spermleri oldurmuyir.cok arastirmistim benn.ama yinede sen bilirsin canimm.
evetttt sensiiinya sorma bende okudum burda hamile kalan ve sen jelsiz hiç yapmadın değilmiii
ama dr. a sordum ya kullanma bence dedi ne bilimm
benayada sorun değil demişşş anlamadımkiii
ya en sinir olduğum şeyde haftalardır gayet ateşli gayet rahat olan şeeey günü geldiğinde kapanıyo kupkuru
psikolojikmidir nedirrrr
bak şimdi adete yakın yine rahat olur yada adet bitince
Gidiommmm ciktimmmm :18::18::18:
ayşemmmmmm
canım ben yıllarca vajinismusla uğraştım ve bu sorunu çok şükür çözdükten sonra 2 defa (devam etmeyen) hamile kaldım ikiside gleit gelen jel kullanarak oldu
işte bi, örnek daha
neyse o giderken yap kahvaltını kızzzz aç bırakma miniğinidee
artık senden besleniyooo
sedoda gelmiyo yeni kadın başlamıştır dibindedir şincik
anbean haber ver yelizcan
Kigiizzz verdimm kann
Hemsire iki saat sonra cikar dedii pazarlik yaptim bi bucuk saate indirdimm
Ya benn sonuc ne olursa olsun kagidi elime almak istiomm simdi eve gitsem gitmeye degmez o yoll gitmesem burda naapcamm yakinlarda eczaneden baska bisey yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?