Onemli degil kuzum yelizze kitlendik hepimiz
Evdeyim cnmm yari yil tatili yaa iyice dinleniyorum kociste evde kacak göcek girdim yinesen nasilsn cnm
twinimmmm canım hastayım elim kolum tutmuyo valla
kız yakalanırsan daha giremezsin bak alıştırsanmı artık eşini
ayy ewet yaa okullar tatil burdada in cin top oynuyo bikaç tembel öğrenci dışında
kıız burda hepimiz bayanız sohbet ediyoruz senin kocişte niye karışıyo ne var sanki, ben kocişe anlatıyorum bile bazen burda yaşanan olaylardan kesitler gülüyo bana
Cnm bnm ilk buraya yazdigimi gordugunde nerden biliyosun bayan olduklarini fln dediayy ewet yaa okullar tatil burdada in cin top oynuyo bikaç tembel öğrenci dışında
kıız burda hepimiz bayanız sohbet ediyoruz senin kocişte niye karışıyo ne var sanki, ben kocişe anlatıyorum bile bazen burda yaşanan olaylardan kesitler gülüyo bana
aynen kızzbazen kızıyo akşam girince ama yinede biliyo
soruyo hatta yeni hamiş varmıhaa geçen diyoki hamile kalan uğramıyodur daha
yoooo diyorum geliyo hepside
ben senin olayını anlatmıştım bisürü yumurtası oluşmuş diye onun sonucunu beraber çok merakla beklemiştik. sonra ikimizde üzüldük kısmet değilmiş
inşallah hamiş haberinize seviniriz beraber
Kigiizzz verdimm kann
Hemsire iki saat sonra cikar dedii pazarlik yaptim bi bucuk saate indirdimm
Ya benn sonuc ne olursa olsun kagidi elime almak istiomm simdi eve gitsem gitmeye degmez o yoll gitmesem burda naapcamm yakinlarda eczaneden baska bisey yokk
Kuzumm geçmiş olsunnndikkat et kendine cnm bnm ihlamur varsa icc
Cnm yaa bnmki bu konuda cok sinirleniyo yeni bi facia yasamak da istemiyorum
Boyle iyiym kuzum
Kizlar yaaa varyaaa iyiki varsinizz hepinizi cok seviyorum cansınız yaa
Labaratuvara sordum ortalama 1-1.5 saat dedi 1.5 olunca gidip sorcam istee Allahimmmmmm :18:
Hastanenin hemen yaninda şu dugun arifesi projesini yaptigim insaatt var kabasi tamamen bitmis foto cektim de yukleyemedimmm hani parasini vermeyip de gidip esime sitem aden adaminn ben parasini alamadim demisim diyee
Gidip icine işeyesim varr
noldu kızzzzzzzzzzz
Hastanenin hemen yaninda şu dugun arifesi projesini yaptigim insaatt var kabasi tamamen bitmis foto cektim de yukleyemedimmm hani parasini vermeyip de gidip esime sitem aden adaminn ben parasini alamadim demisim diyee
Gidip icine işeyesim varr
git kız git hatta s.ç ama g.tün donmasınnnn boşverrr
ahhh bu kocalar ahhhhh ne hallere düşürüyo bizleriii saftikler
saçma sapan bi ruh halindeyimsanırım manyaklaşıyorum
kızzz bence git büyüğünü yap 2-3 yere birden hemde bide sıva güzel(iğrençleştim kusuruma bakmayın)
saçma sapan bi ruh halindeyimsanırım manyaklaşıyorum
kızzz bence git büyüğünü yap 2-3 yere birden hemde bide sıva güzel(iğrençleştim kusuruma bakmayın)
git kız git hatta s.ç ama g.tün donmasınnnn boşverrr
ahhh bu kocalar ahhhhh ne hallere düşürüyo bizleriii saftikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?