Ağlayakta gözden mi olak???

kızlar yaa susun yemek yiyorum evden sağlıklı sağlıklı yemeklerimi getirmişim şu saatte yapılırmı

ayy özür kuzummmm ne getirdin ne pişirdin hamarat bacım benimmmm helal olsun sanaaaa

fatmammmm nerelerdesin kuzummmmmmmm hoşgeldinnnn

Kiz bide kan verdikten sonra telefonda sayaci kurdum 1.5 saate saniyesiylen takip ediom haaa son 20 dk

slm kızlar nasılsınız
bende artık kaçak giren grubun arasına katıldım kociş devamlı başım ağrıyor diye televizyon bilgisayar ve telefonu bana yasakladı bi süreliğine laptopuma da el koydu uyuz şey az önce çıktı evden bende hemen gireyim dedim görse beni öldürür valla
yelocan test yapmış hadi hayırlısı bu ay iyi bi haber alalım artık inşallah

ayy özür kuzummmm ne getirdin ne pişirdin hamarat bacım benimmmm helal olsun sanaaaa
söliimmii yok kız sölemim canları çeker zaten yapması zor bişii ohh kendimide övdüm
Kiz bide kan verdikten sonra telefonda sayaci kurdum 1.5 saate saniyesiylen takip ediom haaa son 20 dk

öğle arasına gelmiyomu yelizim

benoş,ayşem,lizom siz nasılsınız kızlar bi yaramazlık yok inşallah
lizocan bebişin hareketlerini hissetmeye başlamışsın maşallah minişine darısı bize inşallah bizde hıssederiz inşallah bebişlerimizin pıtpıtlarını

kııız teknolojisiz hayatmı geçer daha beter olursun valla sıkıntıdan. ee napcakmışsın akşama kadar

sorma kuzum ya kociş başıma ne kurallar koydu geçmiş olsun canım sanada nasıl oldun sabah kötüyüm demişsin:2:

söliimmii yok kız sölemim canları çeker zaten yapması zor bişii ohh kendimide övdüm

öğle arasına gelmiyomu yelizim

anammmmm cingözzzzz ayy hadi az kaldııııı
aslında haklı fatmam arada gir ama özletme
ben halsizim cımbızla etlerimi çekiyolar sanki
söleme tamammmm yarasınnnn tosunumuzaaa

merhaba canlar iyisinizdir inşallah yeni bayan başladı bugün ,bir selam verip çıkayım dedim

görüşürüz yine öpüyorummm

ayy kıyamam inşallah bu bekleyişin sonu iyi olurrr

al sana 3. kaçağımız ama kocan haklı kuzu başağrını bunlarda tetikleyebilir o yüzden az gir ve az bak ekrana

Kızlar beta-hcg 0 yaziyor kabak kadar.Yani 0.01 bile degil sadece 0
Simdi insanlarin icinde aglamadan eve gitmem lazim

kııız teknolojisiz hayatmı geçer daha beter olursun valla sıkıntıdan. ee napcakmışsın akşama kadar
canım sıkıldığında çıkıp gezecekmişim sanki dışarda yaz havası var. kitap falan okuycakmışım ya ben zaten kitap okuyom ki akşamları off nasıl olacak bilmiyorum
anammmmm cingözzzzz ayy hadi az kaldııııı
aslında haklı fatmam arada gir ama özletme
ben halsizim cımbızla etlerimi çekiyolar sanki
söleme tamammmm yarasınnnn tosunumuzaaa
haklı ama bu kadar sıkarsa daha kötü olurum ki ben

ayy kıyamam inşallah bu bekleyişin sonu iyi olurrr

al sana 3. kaçağımız ama kocan haklı kuzu başağrını bunlarda tetikleyebilir o yüzden az gir ve az bak ekrana
mecbur öyle yapacam artık ama gözüm üzerinizde şu başağrıları bitsin hiçbi güç beni burdan alıkoyamaz
canım benim hayırlısı olsun üzme kendini diyecem ama saçma olacak
aynı tas aynı hamam sende ne var yok gerçi okuduk yasaklamaları

anam girmesiyle çıkması bi olmuş
yoğunluğun devam ediyor mu canım Allah kolaylık versin ben Allahtan işi bırakmışım diye dua ediyorum

merhaba canlar iyisinizdir inşallah yeni bayan başladı bugün ,bir selam verip çıkayım dedim

görüşürüz yine öpüyorummm

sedommm özledim amaaaa

yelommmmmmmm vallaha ağlayacağım var zatennn sende tetikledin gözlerim doldu inankiiiiiiii

hemen çık ve eve koş dikkatli, git ama evde konuşalım hay ben böle işin taaaaaa
ulen niye biz tutturamıyoz yawwwww
boşuna umut boşuna hayal boşuna belirti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…